Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

fcz
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 03, 2018 3:28 pm

Katastrofa, ali bas, hladno je moglo biti 3:0. Igra ko iz nocne more, na nivou onog ponizenja u Vitezu.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

barbarez
Kontakt:

Ne gledam mec ,i nije korektno bili sta da kazem. Nadam se da cemo kaznit Zrinjski i mislim da je vakat da im se njihovi lopovluci osvete.
Sto se tice Adija i vasih komentara,ne znam zasto se cudite. Sve ovo se vidjelo i protiv Slobode. Covjek je nazad izuzetno los. Naprijed bljesne i zna biti dobar i koristan. Samo me zanima hoce forumasi sad citirati onog momka sto je Adija proglasijo tarabom.
To mene najvise nervira kod nase raje. Nakon jedne tekme lika okivaju u zvijezde.
Nadam se da cemo makar uzeti bod. Nije posteno da ovi smetljari dobiju,bez obzira na danasnju tekmu i nasu za sad losu partiju.

Ajzea
Kontakt:

Hajdarevica ili Sabanadzovica odmah i jos im se izvinuti jer su ovi dobili sansu prije njih.

Svi su losi, nema prolazne ocjene.

Charlie Sheen
Kontakt:

sub mar 03, 2018 3:29 pm

Iz jedan u dva:D

Omar500
Moderator
Kontakt:

Penal je trebao biti. Naravno, Bogicevic. Katastrofalan, ne znam sta se mora desiti da izleti iz prve postave. Sinisa je beton, kao i Graovac.
Dosta gubimo loptu na sredini, preskacemo igru iako ne mozemo uzeti zracnog duela. Vrse jak pritisak kada je lopta kod nas, Vranjes i Blagojevic znaju preblizu stajati. Slabo smo pokretljivi, kao da nema nikakve zelje i zara. Odbrana se nije stabilizovala, nazalost, tu lezi vecina problema. Strasno panicno se reaguje nakon prekida kada se branimo.
Vedran nesiguran kod kupljenja visokih lopti, ali spasi opet jednu, pa ko bi mu zamjerio sada. Ne znam sta mozemo promijeniti u nastavku, nisam pametan. Ne svidja mi se kako izgledamo kao ekipa.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

neroazzuro
Kontakt:

Boga mi, ovako neće ići.
Krila i načitani najgori.
Adi će dobiti crveni do kraja utakmice

Leon_Professional
Kontakt:

sub mar 03, 2018 3:30 pm

AsharaK je napisao/la:
sub mar 03, 2018 3:25 pm
Leon_Professional je napisao/la:
sub mar 03, 2018 3:24 pm
Evo ko ne vjeruje meni, nek vjeruje svojim ocima. Na ovom snimku sansi iz poluvremena sve su krivi Bogi i Adi.
1. preskace lopta Bogija, Handzic prima sreca pa Graovac ispravio gresku.
2. Filipovic prolazi Adija kao da ga nema.
3, Ovaj penal prvo Adi greska pa Bogi.
4. prekidi su nam smjesni, to je kriva cijela ekipa, kao da su svi 20 cm veci od nas. Pa ne igramo s kosarkasima grob ga jebao.
+1. Dodao bi tu i Zeca koji ne igra odbranu nikako.
+1

Al sve je pocelo Bogijevim greskama i nervozom.

Moramo poceti igrati kao prosle sezone. Nema igre na ovom terenu, skace lopta, uzbucao se mnogo teren.
Moramo jace ici na lotpu, pozrtvovanije i loptu prebaciti na njihovu polovicu bez filozofiranja i ne dat im da lako izbiju loptu sa svoje polovice. Onako kao protiv Sarajeva.

Oni nama kad su presing slozili pogubili smo se, hajmo mi njima sada.
Ovako samo se dodajemo, izvlacimo i gubimo lopte pa nas napadaju na nepostavljenu odbranu.

Hajmo x makar. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

IvanOsim
Kontakt:

sastrane je napisao/la:
sub mar 03, 2018 2:49 pm
IvanOsim je napisao/la:
sub mar 03, 2018 2:48 pm
Jao Mujica kako sudi yebem mu sve najdraze..
Haj ti tisina..
Sta je ovo moderacija, malo da se usutkujemo ?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Kakav ba penal ljudi, šta vam je , masakriraju nas a nigdje žutog kartona, al eto mi smo realni. U kost!
Željezničar ante portas !

godrina
Kontakt:

Mozda sinisa lijevo a Keno desno, i Hajdarevic u sredinu
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Plava Porodica
Kontakt:

sub mar 03, 2018 3:31 pm

Ne mogu svariti samo ulogu Vranješa i Blagojevića danas.. Drugi inekako se vrti, prvog nigdje. Nikakvog izlaska, presinga, praćenja igrača. U vezi smo najviše izgubili, a da ne govorim o rupama između veze i odbrane. A odbrana standardno loša, zahvaljujući Vedranu "najbolja smo odbrana lige sa najboljim štoperom"..
Mehremić može samo krilo igrati, beka ni pod razno.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

sub mar 03, 2018 3:31 pm

MrRiccoli je napisao/la:
sub mar 03, 2018 3:26 pm
Evidentno je da mora Hajdarevic igrati jer fali trkač. Kad vidjoh Vranjes Blagojevic kontam igrat ćemo lopte al zasad je samo nabij.
Igrali smo dok se teren ne uzbuca.

Hajmo igrat taktiku kao prosle sezone. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub mar 03, 2018 3:32 pm

ono nije n i p od penala... neka se ta prica zavrsi...
100/94/37/34 - i to je to!

sahmat

Ja mislim da Mehremic treba igrat krilo, a Zec odbranu, koliko je Zec loš i pelja loptu bezveze, a Mehremic zna ubaciti i proci kojeg igraca..
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

LeBlue
Kontakt:

AsharaK je napisao/la:
Kakav ba penal ljudi, šta vam je , masakriraju nas a nigdje žutog kartona, al eto mi smo realni. U kost!
Neka oni izbrisu 3 boda protiv GOSKa a neka im ova 3. Sad ce biti da nam je sudija pomogao.

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

Loše igramo. Lijeva strana nam je baš, baš loša. Zec se nikako ne vraća nazad, a i Mehremić loše reaguje... Njima dvojicom nisam zadovoljan. Dalje, Ubiparip i Zakarić ništa nisu pokazali. Ubiparip odsječen, vjerovatno i zbog taktike sa dugim loptama. Vranješ osim onog slaloma ništa specijalno. Po meni do sad najbolji Kjosevski i Stevanović, Veca nas je spasio definitivno. Stevanović je dobro radio posao u odbrani, vidjeli smo ga i naprijed malo. Također, prolaznu ocjenu bih dao još Blagojeviću. Nesigurni smo skroz. Najveći problem nam je to što Zec nije pomagao Mehremiću i duge lopte. Ne znam je li i jedna prošla... Nisam nikako zadovoljan. Moramo nešto smisliti. Nadam se bodu. HAAAJDEE!
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

barbarez
Kontakt:

sub mar 03, 2018 3:33 pm

Ovo ne smijemo izgubiti. Sljedece kolo Zrinjski zavrsava sa Borcem tekmu 10000000 %. Jer Borac ne moze u ligu za prvaka.

Omar500
Moderator
Kontakt:

Penal je trebao biti, pokosio ga Bogicevic, ako cemo realno. Stojkic je trebao imati do sada zuti, slazem se. Zrinjski igra puno zivlje i mislim da je tu glavni problem. Kako ce nasi istrcati u nastavku, vidjet cemo. Znaci samo jako, na svaku loptu sto posto i da se svi igraci krecu, a ne samo jedan kod kojeg je lopta. Ajde Zeljo, mozemo mi to, nismo jednom preokrenuli rezultat ove sezone!
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Refa1921
Kontakt:

Ponavljam, Mehremić jeste loš pozadi ali svaki put gotovo ostaje 1 na 1 ili sa dvojicom, Zeca nigdje, Zakare nigdje, Ramovića nigdje. Blagoje i Vranješ protiv Pezera i Čirjaka su morali uzeti sredinu a oni se skroz loše kreću. I na kaju dobiješ ovo da si mogao primiti još dva komada. Valjda će u drugom biti bolje .

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub mar 03, 2018 3:34 pm

uzimamo ovo 3-1... kladim se... nece ado dopustiti ovakav nonsalantan pristup i sljedecih 45 minuta...
100/94/37/34 - i to je to!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava