Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Krkačina
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jan 25, 2018 7:37 pm

Apsolutno!Da Bog da da on preko noći postane Marcelo,al se Mladenovići oko kuće motaju!
Podrska je neupitna svakako!

BlueSide
Kontakt:

čet jan 25, 2018 7:44 pm

ovi sto pisu i drze predavanja kako rekonstrukcija terena nije boom i kako je je raja navikla na nesto mozda su zaboravili da je to bio boom prije 18 dana kada je Miske jasno i glasno rekao da ce se teren raditi na kraju sezone
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

Grbavica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jan 25, 2018 7:46 pm

Krkačina je napisao/la:Projić nije ni prosječan,ni solidan nego loš!Od 12 golova koje smo inkasirali od Augusta do Decembra 8 je njegovih!
Posto slika govori vise od 1000 rijeci,lijepo se pogleda pregled polusezone (od Mladosti DK 2 1),pa se prati samo on
svaku utakmicu,pa se samim tim i vidi njegova inteligencija u odbrani i impotentnost u napadu!Jos uvijek najslabija karika
u prvih 11 je lijevi bek!
Na derbiju sad zadnjem Projic kriv za onaj korner iz kojeg smo go primili, kriv za jos jednu sansu kad je velkoski bio sam al fulio
Ko nas je kleo, nije dangubio.

exbabilon
Kontakt:

čet jan 25, 2018 7:52 pm

Ne navijamo za igrace nego za Zelju, naravno da ce imati podrsku kad je na terenu. Ali ne mozemo biti ni slijepi pored ociju. Sta mu je onaj iz Sirokog radio u prvom poluvremenu ispred istoka, pa meni i sad neugodno.

dell21
Kontakt:

čet jan 25, 2018 7:53 pm

Kriv za korner hahaha

Dzezvar
Kontakt:

čet jan 25, 2018 7:56 pm

Edis Mulalic 1921 je napisao/la:
čet jan 25, 2018 7:17 pm
DANAN je napisao/la:
čet jan 25, 2018 6:58 pm
čet jan 25, 2018 6:23 pm
U svim segmentima promasaj.Nije ko Elsner za Pofalickog,ali je promasaj i ako ovaj Mehremic bude prosjecan Projke ce grickat kospice citavu polusezonu.
Projic kada je dosao imali smo u tom trenutku frtalj lijevog beka u ekipi.
Doveden je 5 do 12,jer nam je bas gorilo a bio jedini na trzistu.
Sa samo nekoliko treninga odradio je solidno utakmce protiv aik-a,htjeli mi to priznati ili ne.
Donositi sud o nekom igracu samo na osnovu nekoliko utakmica moze samo neznalica i neko ko nema pojma o fudbalu.
Konacan sud o Projicu treba donositi tek poslije ovih priprema jer ce ih odraditi kompketne sa ekipom.
Nek si ti znalac prijeratni,austrougarski....
DaBogda nam on titulu donio,ali je los bio ovo sto je odigrao u oba smjera.Naprijed neprimjetan,kad igrac ide 1 na 1 na njega vraca se isto pickica i skakuce ko da ga napada Mahrez. Zakaric ima 25 godina i ocekivati je bilo da uhvati ritam i formu, a ovaj ako se vrati i odigra dobru sezonu s prodjenim pripremama ja cu priznat da sam papio i pogrijesio.
Nisam ni ja znalac vjeruj mi.Jer da jesam bio bih sa Mourinom u strucnom stabu a nebih se zayebavao ovdje sa tobom...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Plava Porodica
Kontakt:

čet jan 25, 2018 7:56 pm

pile87 je napisao/la:
čet jan 25, 2018 7:25 pm
Brkoo je napisao/la:
čet jan 25, 2018 7:16 pm
Zakaric je bio neko ko je u blizoj proslosti dominirao u ovoj ligi. Dzeko je worldclass igrac, koji je prije dolaska u Romu osvajao trofeje. U ovakvoj Romi prosle sezone bio najbolji strijelac lige. Glupo je njih porediti sa Projicem.

Projic je igrac koji nikad u karijeri nije izdominirao bar jednu sezonu, prosjecan bek, koji svaku utakmicu proda hladno par lopti direktno protivniku u noge, silovao ga cak i Sevko Okic i to jos na Grbavici. Jos nesto sto mu ne ide u prilog je to sto je stranac. Nije on rang Livaje ali nije neko ko ima kvalitet za ovaj klub. Ako sljedece sezone smanje broj stranaca onda se i Projicu trebamo zahvaliti na saradnji.

Pa ljudi dragi, ako smo prvi na tabeli to ne znaci da treba da budemo slijepi i da se pravimo kako neki igraci imaju kvalitet. Takvim ponasanjem nanosimo samo stetu klubu..
Projic je igrao po grckoj gdje neki nisu mogli recimo Tomic vodeci se tom logikom, ja samo hocu reci dok igra kod nas podrska kad ne bude igrao nece se ni raspravljati o njemu.
Vodeci se tom logikom i Stojanović je igrao u portugalu a bogami i u Hajduku..pa šta bi?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Simply Blue
Kontakt:

čet jan 25, 2018 7:57 pm

skretnicar je napisao/la:
čet jan 25, 2018 7:45 pm
Simply Blue je napisao/la:
čet jan 25, 2018 7:08 pm
Do početka sezone očekujem da se traži raskid ugovara sa Projicem kako su pojedini krenuli.
Nije da je bila neka konkurencija, ali najbolji LB poslije Kvese i sasvim solidno riješenje za našu ligu..

Samo postoji trend ovdje kod nas na forumu da se nekome neki igrač ne sviđa, pa se onda čeka bilo kakva prilika pa da ga se popljuje, da se može trijumfalno napisati-jesam vam rekao...ja cu isto pitati, a vidim da i druge zanima...šta je to Projic tako loše uradio pa da ga se smatra promašajem, nisam bio u prilici gledati naše zadnje tri utakmice, pa zato pitam
Ne lupaj to prije svega, niko ovdje nikog ne pljuje, nego se iznose cinjenice, moras malo realan bit i ne povlaci odma tu pricu, jer nema potrebe za njom.
Doveden je Mehremic koji prema dosadasnjim utakmicama pokazuje vise nego projic, vidjet cemo kako ce se snaci kad liga pocne, mislim da se projic nece dugo zadrzat u Zelji..
OK
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Rigel
Kontakt:

čet jan 25, 2018 7:58 pm

Za korner protiv pitara je kriv Sinisa sa svojim losim ispucavanjem jer mu je lopta presla preko noge. Inace Projic je po meni bezveze igrac, a dodatni minusi mu idu na godine i status stranca. Nadam se da ce Adi biti bolji od njega i uzeti mu mjesto u prvih 11.

Gola
Kontakt:

čet jan 25, 2018 8:00 pm

Brkoo je napisao/la:
čet jan 25, 2018 6:50 pm
Gola je napisao/la:
čet jan 25, 2018 6:06 pm
Bez ljutnje ali ova anketa je promasaj.
Upravo to, mi ne znamo sta se moze dogoditi npr. sutra, a nismo u situaciji da mozemo odbijati neke "nemoralne ponude",(to vazi i za omladince) bez obzira sto sad dobro stojimo finansijski, sto znaci da su svi na prodaju ako dodje takva ponuda..

Papac ce i nakon ovog zimskog transfer roka imati puno posla..
Istog sam misljenja, mnogo vremena je ostalo do kraja sezone. Prodaja, kupovina ili zadrzavanje igraca zavisi od apetita kluba i mnogobrojnih aspekata koji se lako mogu promijeniti u kratkom vremenskom periodu.
Svi zelimo najbolje za klub i trebamo vjerovati nasoj upravi, ko zna koliko ce omladinaca eksplodirati ili koliko cemo srece u Evropi imati.
Redovno odgovaram na ankete ali ovaj put smatram da nema potrebe.
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet jan 25, 2018 8:05 pm

Kada smo kod Projica, ona Prijovicka nije losa riba...

J.ebo ga Projic ba, imamo 1001 pozitivnu stvar pisati mi udarili po Projicu...

Hoce li taj izvjestaj 1921:) da se malo opustimo :)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

Okolele
Kontakt:

čet jan 25, 2018 8:09 pm

Znaci pocelo je,nije dugo trajalo..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Leon_Professional
Kontakt:

čet jan 25, 2018 8:12 pm

Rigel je napisao/la:
čet jan 25, 2018 7:58 pm
Za korner protiv pitara je kriv Sinisa sa svojim losim ispucavanjem jer mu je lopta presla preko noge. Inace Projic je po meni bezveze igrac, a dodatni minusi mu idu na godine i status stranca. Nadam se da ce Adi biti bolji od njega i uzeti mu mjesto u prvih 11.
Kakav Sinisa, ni blizu lopte nije bio.
Sinisa il Projic, neko mora bit kriv. Isto kao sto je Mema bio kriv za sve iako nije bio ni blizu mjesta dogadjaja.
Odvadite malo.

I sam Projic je svjestan da nije odigrao kako zna. Govori da ga je i povreda zezala, sad je ful spreman i aBd proci ce pripreme bez povrede i spreman je pokazati vise jer sigurno moze.

Kako god. Nije sad vrijeme da se vracamo na nesto sto je proslo.
Eto i sa takvim "odronom" smo 1.
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u čet jan 25, 2018 8:14 pm, ukupno mijenjano 1 put.

bogi
Kontakt:

čet jan 25, 2018 8:13 pm

Sad bi vas čovjek sve popucao, čovjek je najbolji lijevi bek poslije Kvesića, i sad će se neko naći pametan i reći e jest mu jaka konkurencija, kvalitet pokazao na početku sezone nakon čega dolazi POVREDA, zbog koje odsustvuje i kaska za ekipom, i opet ga muči malo tetiva, ali momak igra nije ko Crnov godinu po operacijama nego igra i daje svoj maksimum i svjestan je da može i mora bolje odigrat, i te šuplje priče oko plate okačite mačku o rep. Hvala doviđenja prijatno.
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jan 25, 2018 8:16 pm

:baklja: :baklja: :baklja: :baklja:
Željezničar ante portas !

Hurmasica
Kontakt:

čet jan 25, 2018 8:17 pm

Šok i nevjerica, šok i nevjerica :baklja: :baklja:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

storm_raider
Kontakt:

čet jan 25, 2018 8:19 pm

čet jan 25, 2018 7:17 pm
DANAN je napisao/la:
čet jan 25, 2018 6:58 pm
čet jan 25, 2018 6:23 pm
U svim segmentima promasaj.Nije ko Elsner za Pofalickog,ali je promasaj i ako ovaj Mehremic bude prosjecan Projke ce grickat kospice citavu polusezonu.
Projic kada je dosao imali smo u tom trenutku frtalj lijevog beka u ekipi.
Doveden je 5 do 12,jer nam je bas gorilo a bio jedini na trzistu.
Sa samo nekoliko treninga odradio je solidno utakmce protiv aik-a,htjeli mi to priznati ili ne.
Donositi sud o nekom igracu samo na osnovu nekoliko utakmica moze samo neznalica i neko ko nema pojma o fudbalu.
Konacan sud o Projicu treba donositi tek poslije ovih priprema jer ce ih odraditi kompketne sa ekipom.
Nek si ti znalac prijeratni,austrougarski....
DaBogda nam on titulu donio,ali je los bio ovo sto je odigrao u oba smjera.Naprijed neprimjetan,kad igrac ide 1 na 1 na njega vraca se isto pickica i skakuce ko da ga napada Mahrez. Zakaric ima 25 godina i ocekivati je bilo da uhvati ritam i formu, a ovaj ako se vrati i odigra dobru sezonu s prodjenim pripremama ja cu priznat da sam papio i pogrijesio.
Prvo, nemojte o znalcima. :)

Drugo, neka prodje pripreme sa ekipom, dosao je nespreman i za moj ukus bio solidan.

Trece, kada su ga pitali je li zadovoljan, rekao je da nikako nije zadovoljan svojim igrama i da zna da moze mnogo bolje.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

storm_raider
Kontakt:

čet jan 25, 2018 8:24 pm

I cetvrto, pile je dao odlicnu ideju sa plavim terenom sa strana. Moze li neko napraviti to u photoshopu, da vidimo kako bi izgledalo?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Okolele
Kontakt:

čet jan 25, 2018 8:26 pm

Od Benfice,Freiburga,Alavesa itd do portugalskog drugoligasa Leixoesa.. :doktor:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Elegant
Kontakt:

čet jan 25, 2018 8:29 pm

storm_raider je napisao/la:
čet jan 25, 2018 8:24 pm
I cetvrto, pile je dao odlicnu ideju sa plavim terenom sa strana. Moze li neko napraviti to u photoshopu, da vidimo kako bi izgledalo?
Spoiler:
slika
Dinamo je nesto slicno uradio.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava