To je toLARS1921 je napisao/la: ↑sri jan 24, 2018 12:50 pmhttps://flightaware.com/live/flight/PGT294
Jel to to
Spustit im merdevine i nek se vjesaju.
Oni su u posebnom dijelu aviona, vec su smjesteni.
Rekoh ja sinoc.LARS1921 je napisao/la: ↑sri jan 24, 2018 1:35 pmKae Papac Vranješu složi im ga, i on im ga složi
“Uz dogovor sa klubom sam izjavio da nema šanse da dođem u Željezniar. Imao sam važeći ugovor koji nisam smio rizikovati. Imao sam čvrst dogovor sa Željom i to je bio jedini način da se skine pritisak sa kluba da ne blokiraju moj transfer. Pratio sam instrukcije kluba.”
Jesi sinoc si isto ovo rekao. Taj Sasa Papac iz dana u dan raste li raste. Definitivno najbolje pojacanje koje smo doveli u klub. Sale da si ziv i zdrav i dugo godina u Zelji.storm_raider je napisao/la: ↑sri jan 24, 2018 1:38 pmRekoh ja sinoc.LARS1921 je napisao/la: ↑sri jan 24, 2018 1:35 pmKae Papac Vranješu složi im ga, i on im ga složi
“Uz dogovor sa klubom sam izjavio da nema šanse da dođem u Željezniar. Imao sam važeći ugovor koji nisam smio rizikovati. Imao sam čvrst dogovor sa Željom i to je bio jedini način da se skine pritisak sa kluba da ne blokiraju moj transfer. Pratio sam instrukcije kluba.”
LARS1921 je napisao/la: ↑sri jan 24, 2018 1:35 pmKae Papac Vranješu složi im ga, i on im ga složi
- Što se tiče tih stvari, ja mislim da uz dogovor sa sportskim direktorom Sašom, da nisam mogao rizikovati svoj ugovor u Poljskoj. Bila je mogućnost propadanja transfera, tako da mislim da uz dogovor sa klubom i svih u klubu to je bio jedini način da se skine pritisak sa mog kluba da mi ne blokiraju transfer. Prateći instrukcije kluba zato sam tu gdje jesam.Grbavica je napisao/la: ↑sri jan 24, 2018 1:52 pmLARS1921 je napisao/la: ↑sri jan 24, 2018 1:35 pmKae Papac Vranješu složi im ga, i on im ga složi
gdje je ovo izjavio