mi tu razliku od 45k zaradimo na svojim navijacima, a oni ne bi zaradili tih 60k da nije nas, tako da to uopste nije ekvivalent "izrade"Masinovodja je napisao/la: ↑sri nov 22, 2017 11:52 pmMi njima 60k,a oni nama 15k.
Strava smo ih izradili...
mi tu razliku od 45k zaradimo na svojim navijacima, a oni ne bi zaradili tih 60k da nije nas, tako da to uopste nije ekvivalent "izrade"Masinovodja je napisao/la: ↑sri nov 22, 2017 11:52 pmMi njima 60k,a oni nama 15k.
Strava smo ih izradili...
Hvala druze. Sve najbolje.
Neuporedivo, prije svega zbog kapaciteta oba stadiona.
Ma nek se on kaje kad postane konobar zbog svoje glave, a ima sve da bude vrhunski igrac.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑sri nov 22, 2017 8:11 pmLeon_Professional je napisao/la: ↑sri nov 22, 2017 9:31 amBlago svima koji idu, evo i temperatura je dobra, mogla bi posjeta biti pravo dobra.
U ove djecake ne sumnjam ni sekunde, ovaj dvomec smo trebali i u Zagrebu rijesiti pa da uopce ne dolaze u Sarajevo, al hajd.
Valjda nam se nece vratiti promasaji i da ih nece biti opet sad.
Zera ce ih rasut vcrs![]()
kajes li se moj Leone
Al gledaj s druge strane. 100% nece biti pun stadion, i termin i sve, znas kakva su nasa raja, pa bolje da taj tapkaros kupi 20 i proda 10, nego da samo 10 ljudi kupi 10 zar ne?