I Enisa Sadikovićanikson je napisao/la:Al u svemu ima pozitiva neka![]()
Eto vam sljedecu utakmicu Mailsona, Halvadzica i kompanije, ovo ce nam danas sve suspendovat, jedino ce Bekric opet igrat on se izvukao

I Enisa Sadikovićanikson je napisao/la:Al u svemu ima pozitiva neka![]()
Eto vam sljedecu utakmicu Mailsona, Halvadzica i kompanije, ovo ce nam danas sve suspendovat, jedino ce Bekric opet igrat on se izvukao
Dobro brate, nisam ja ovdje da te ubjedjujem. Ti govori sta hoces, ali nemoj pljuvati sve zivo YEBEMU ZIVOTfanaticZeljin je napisao/la:Gledao sam ga protiv Saobracajca, O bodova, akp je on takva zvijer onda nas Edis pravi BUDALAMA, sta mu radi Memija, Lendric, Kramaric na krili kad imamo zvijer???rodrigo87 je napisao/la:E hajde mi reci zasto noga Halvadzicu ? Da imalo pratis vidio bi da je mali stalno u treningu, on cce biti ZVIJER !fanaticZeljin je napisao/la:Znaci cim sezona zavrsi, Edis noga, drag si mi, Zeljovac i sve al brate nasa igra je bez igre.Dalje Nedo, Bogdanovic, Sadikovici, Djermanovic, Mailson, Hodzurda, Halvadzic, Bekric, nooogaaaa. Sve smo imali u nasim nogama igrali smo ko pic..
ne bi se ni on izvukao da je mogao s centra stici na vrijeme.nikson je napisao/la:Al u svemu ima pozitiva neka![]()
Nema, mi hocemo posteno, bez kupovine i premiranja, to ostavi za ove bijedne ekipe koje ce igrat Evropu. Mi se time ne bavimo, nama to ne treba. Svu snagu i moc cemo pokazati na terenu, poginut cemo i pobijedit Celika. 0 KORNERA, 0 SUTEVA U GO!ChWilla je napisao/la:kazniti drastično i višak novca od plata odnijeti u zvornik...![]()
ima l' ovo smisla? jelde da ima?
Koga fura? Trebali su možda stajati ko pič.ke dok ga napadaju šabani iz Zenice. Gdje će sjediti, na tunelu? Kakvu igru očekuješ kad se ekipa skupila na ho ruk od igrača koji nisu igrali nikako po godinu dana ili od povratnika tipa Bekrić i Bogičević koji nigdje više ne mogu igrati. Zrinjski smo nadigrali, Široki smo nadigrali, Borac oba puta, da ne nabrajam dalje, znači lupaš. Boli mene kurrac koliko ti pratiš klub i koliko si dao, pratim i ja pa se ne hvalim, to bi valjda bilo normalno ako voliš taj klub, a ne da nabijaš nekome na nos.sergejevic je napisao/la:Normalno da imam problem. Nista nije napravio na klupi osim sto prica o pogibijama, ratovima, fura djecu da se udaraju s redarima, policijom, navijacima. Tebi je to normalno ? Meni uopste nije. Suspendovan covjek hoda po terenu na poluvremenu, sjedi medju navijacima Celika. Imao je cilj da osvoji kup, pa je dozivio katastrofu od Slobode, a evo i u ligi je sve daleko. Kada ga neko pita nesto na konferenciji ponasa se kao kocijas, napada novinare i nesto mlati o nekim ratovima, ginjenju, kako ce poginuti za ekipu. Igre uopste nemamo, a imamo ponajbolje igrace u ligi, nismo niti jednu ekipu nadigrali u ovoj polusezoni. Dodjes na derbi sjevaju precke, stative, u Tuzli jednom presli centar dali gol i digli se nesto. Ja bas dugo pratim ovaj klub, mnogo toga sam dao, ali pomislim kakvih je sve ljudi bilo oko i u klubu koji su mnogo dali da Zeljo bude sto jeste i zbog cega da mi predjemo preko ove lakrdije danas. Zbog Edisa koji je ginuo kao igrac ? Vjeruj da su mnogo bolji igraci ginuli za Zelju, mnogo bolji ljudi. Nadam se da ovo nije ono sto on zeli od ekipe, da se gadjaju stolicama, tuku ljude, bacaju baklje. Ovo je bruka i ne znam sto je problem da to napisem. Ja nisam za ovakvog Zelju. Ja ne zelim gledati ovakvog Zelju. Ako je problem sto pisem ovo, onda ne znam sta radimo mi svi ovdje.
Imal ko da nije šaketao?ChWilla je napisao/la:kazniti drastično i višak novca od plata odnijeti u zvornik...![]()
malo ipak pretjeruješ s tom pričom. veliko je pitanje šta bi danas naši napravili i da su ovi namjerno htjeli da izgube, a to nema veze sa poštenjem i nepoštenjem...exbabilon je napisao/la:Nema, mi hocemo posteno, bez kupovine i premiranja, to ostavi za ove bijedne ekipe koje ce igrat Evropu. Mi se time ne bavimo, nama to ne treba. Svu snagu i moc cemo pokazati na terenu, poginut cemo i pobijedit Celika. 0 KORNERA, 0 SUTEVA U GO!ChWilla je napisao/la:kazniti drastično i višak novca od plata odnijeti u zvornik...![]()
Ima Ivan on je ganjao sudijeLARSSON je napisao/la:Imal ko da nije šaketao?ChWilla je napisao/la:kazniti drastično i višak novca od plata odnijeti u zvornik...![]()
Al je zato bacio baklju kao Hamza Alićchile je napisao/la:Ima Ivan on je ganjao sudijeLARSSON je napisao/la:Imal ko da nije šaketao?ChWilla je napisao/la:kazniti drastično i višak novca od plata odnijeti u zvornik...![]()
Apsolutno nije problem, to je tvoje misljenje. Svi imamo pravo na misljenje. Nemojte psovati ni Edisu ni igracima, ali kritikovati kada zasluze, to se mora. Sve dok je konstruktivno naravno. Igrace nakon ovoga moramo kritikovati. Hajde izgubili su, posteno, nije sudija uticao mnogo na to, gol je pao nakon nase greske, ali ako su ljudi odigrali bolje, onda im cestitaj posteno. Ako te je redar vrijedjao, budi profesionalac. Od toga ZIVIS, i sutra ako ne napravis karijeru i ne budes mogao prehraniti zenu i dijete onda si ti iskljucivo kriv. Ronalda cijeli zivot vrijedjaju pa je u 2 najbolja igraca u zadnjih 10 godina. Taj nas mahalski mentalitet nas najvise kosta. Mi kvalitete imamo, ali mentalitet se mora mijenjati. Ne "pametuje" Svabo dzaba toliko o nasem mentalitetu zadnjih 30 godina...sergejevic je napisao/la:Normalno da imam problem. Nista nije napravio na klupi osim sto prica o pogibijama, ratovima, fura djecu da se udaraju s redarima, policijom, navijacima. Tebi je to normalno ? Meni uopste nije. Suspendovan covjek hoda po terenu na poluvremenu, sjedi medju navijacima Celika. Imao je cilj da osvoji kup, pa je dozivio katastrofu od Slobode, a evo i u ligi je sve daleko. Kada ga neko pita nesto na konferenciji ponasa se kao kocijas, napada novinare i nesto mlati o nekim ratovima, ginjenju, kako ce poginuti za ekipu. Igre uopste nemamo, a imamo ponajbolje igrace u ligi, nismo niti jednu ekipu nadigrali u ovoj polusezoni. Dodjes na derbi sjevaju precke, stative, u Tuzli jednom presli centar dali gol i digli se nesto. Ja bas dugo pratim ovaj klub, mnogo toga sam dao, ali pomislim kakvih je sve ljudi bilo oko i u klubu koji su mnogo dali da Zeljo bude sto jeste i zbog cega da mi predjemo preko ove lakrdije danas. Zbog Edisa koji je ginuo kao igrac ? Vjeruj da su mnogo bolji igraci ginuli za Zelju, mnogo bolji ljudi. Nadam se da ovo nije ono sto on zeli od ekipe, da se gadjaju stolicama, tuku ljude, bacaju baklje. Ovo je bruka i ne znam sto je problem da to napisem. Ja nisam za ovakvog Zelju. Ja ne zelim gledati ovakvog Zelju. Ako je problem sto pisem ovo, onda ne znam sta radimo mi svi ovdje.
Tacno tako, jedino ono nije vedranu trebalo sramota zaista.Okolele je napisao/la:Sad pogledao snimak ovaj na sprodz stranici i vidim da igraci nasi brane Mulalica,nekontam cemu sad ovde pljuvanje..Sta su trebali uraditi,stajati i gledati..