Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

FaraonTM
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 04, 2016 7:44 pm

nikson je napisao/la:Al u svemu ima pozitiva neka :D
Eto vam sljedecu utakmicu Mailsona, Halvadzica i kompanije, ovo ce nam danas sve suspendovat, jedino ce Bekric opet igrat on se izvukao :D
I Enisa Sadikovića :zeljeznicar1: :ganja:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rodrigo87
Kontakt:

fanaticZeljin je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:
fanaticZeljin je napisao/la:Znaci cim sezona zavrsi, Edis noga, drag si mi, Zeljovac i sve al brate nasa igra je bez igre.Dalje Nedo, Bogdanovic, Sadikovici, Djermanovic, Mailson, Hodzurda, Halvadzic, Bekric, nooogaaaa. Sve smo imali u nasim nogama igrali smo ko pic..
E hajde mi reci zasto noga Halvadzicu ? Da imalo pratis vidio bi da je mali stalno u treningu, on cce biti ZVIJER !
Gledao sam ga protiv Saobracajca, O bodova, akp je on takva zvijer onda nas Edis pravi BUDALAMA, sta mu radi Memija, Lendric, Kramaric na krili kad imamo zvijer???
Dobro brate, nisam ja ovdje da te ubjedjujem. Ti govori sta hoces, ali nemoj pljuvati sve zivo YEBEMU ZIVOT

za_zivot_cijeli
Kontakt:

nikson je napisao/la:Al u svemu ima pozitiva neka :D
Eto vam sljedecu utakmicu Mailsona, Halvadzica i kompanije, ovo ce nam danas sve suspendovat, jedino ce Bekric opet igrat on se izvukao :D
ne bi se ni on izvukao da je mogao s centra stici na vrijeme.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

exbabilon
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:kazniti drastično i višak novca od plata odnijeti u zvornik... :ganja:

ima l' ovo smisla? jelde da ima? :ganja:
Nema, mi hocemo posteno, bez kupovine i premiranja, to ostavi za ove bijedne ekipe koje ce igrat Evropu. Mi se time ne bavimo, nama to ne treba. Svu snagu i moc cemo pokazati na terenu, poginut cemo i pobijedit Celika. 0 KORNERA, 0 SUTEVA U GO!

psihopata
Kontakt:

sri maj 04, 2016 7:45 pm

koldžo sa osmijehom na licu otvorio pivu i uživa trnutno.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Grbavica
Kontakt:

sergejevic je napisao/la:Normalno da imam problem. Nista nije napravio na klupi osim sto prica o pogibijama, ratovima, fura djecu da se udaraju s redarima, policijom, navijacima. Tebi je to normalno ? Meni uopste nije. Suspendovan covjek hoda po terenu na poluvremenu, sjedi medju navijacima Celika. Imao je cilj da osvoji kup, pa je dozivio katastrofu od Slobode, a evo i u ligi je sve daleko. Kada ga neko pita nesto na konferenciji ponasa se kao kocijas, napada novinare i nesto mlati o nekim ratovima, ginjenju, kako ce poginuti za ekipu. Igre uopste nemamo, a imamo ponajbolje igrace u ligi, nismo niti jednu ekipu nadigrali u ovoj polusezoni. Dodjes na derbi sjevaju precke, stative, u Tuzli jednom presli centar dali gol i digli se nesto. Ja bas dugo pratim ovaj klub, mnogo toga sam dao, ali pomislim kakvih je sve ljudi bilo oko i u klubu koji su mnogo dali da Zeljo bude sto jeste i zbog cega da mi predjemo preko ove lakrdije danas. Zbog Edisa koji je ginuo kao igrac ? Vjeruj da su mnogo bolji igraci ginuli za Zelju, mnogo bolji ljudi. Nadam se da ovo nije ono sto on zeli od ekipe, da se gadjaju stolicama, tuku ljude, bacaju baklje. Ovo je bruka i ne znam sto je problem da to napisem. Ja nisam za ovakvog Zelju. Ja ne zelim gledati ovakvog Zelju. Ako je problem sto pisem ovo, onda ne znam sta radimo mi svi ovdje.
Koga fura? Trebali su možda stajati ko pič.ke dok ga napadaju šabani iz Zenice. Gdje će sjediti, na tunelu? Kakvu igru očekuješ kad se ekipa skupila na ho ruk od igrača koji nisu igrali nikako po godinu dana ili od povratnika tipa Bekrić i Bogičević koji nigdje više ne mogu igrati. Zrinjski smo nadigrali, Široki smo nadigrali, Borac oba puta, da ne nabrajam dalje, znači lupaš. Boli mene kurrac koliko ti pratiš klub i koliko si dao, pratim i ja pa se ne hvalim, to bi valjda bilo normalno ako voliš taj klub, a ne da nabijaš nekome na nos.
Ni ja se ne slažem sa ovim što se desilo posle utakmice, ponijeli su se ko papci i nadam se da će biti kažnjeni adekvatno od kluba. Trebali su se boriti za vrijeme utakmice a ne nakon.
Ti kontantno pljuješ po Edisu i to nije od neki dan, nego već duži vremenski period. Malo se povučeš nakon pobjeda i čim ekipa kiksa, postaneš glavni galamdžija.

Jel' se meni učinilo ili je Lendrić dao regularan gol? Nije bilo ofsajda?
Ko nas je kleo, nije dangubio.

LARSSONN
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:kazniti drastično i višak novca od plata odnijeti u zvornik... :ganja:

Imal ko da nije šaketao? :D

Leon_Professional
Kontakt:

Prema onome što nam je rekao naš novinar iz Zenice, igrači Željezničara htjeli su da zaštite grupu svojih navijača, ali su napadnuti, pa je nastao pravi haos.

Zasto su toliki seljaci, zasto sve ovo treba! A jos i nasi igraci da se udaraju...

neda_TM87
Kontakt:

sri maj 04, 2016 7:46 pm

Amare vrati se, amin!
Ako cemo iskreno, bolju viziju i sve u svemu normalniji i pojavom i svim mi je bio Adzem od ovog ratnika, covjek po njegovim izjavama bi pomislio da je 92 nedo Bog a ne da govori o nekom modernom fudbalu kojeg bi mi trebali gajiti...

ChWilla
Kontakt:

exbabilon je napisao/la:

Nema, mi hocemo posteno, bez kupovine i premiranja, to ostavi za ove bijedne ekipe koje ce igrat Evropu. Mi se time ne bavimo, nama to ne treba. Svu snagu i moc cemo pokazati na terenu, poginut cemo i pobijedit Celika. 0 KORNERA, 0 SUTEVA U GO!
malo ipak pretjeruješ s tom pričom. veliko je pitanje šta bi danas naši napravili i da su ovi namjerno htjeli da izgube, a to nema veze sa poštenjem i nepoštenjem...
gradi željo boli te *****

hardwell
Kontakt:

Evo da izuzmemo katastrofalnu igru od kako nas je Sablja preuzeo. Da pitam vas ovo. Zašto moraju igrati pojedini igrači, zašto se forsiraju na pozicijama na kojim ne mogu igrati (Stanić lijevi bek, Memija lijevi bek i lijevo krilo, Lendrić krilo. Zahirović i Zolotić centralni vezni.). Zašto su potisnuti neki igrači (Sadiković, Beganović, Kramarić, Halvadžić, Hodžurda). Zašto se prave glupe izmjene (Blagojević protiv Slobode u kupu, Đermanović umjesto Memije, a Lendrić na krilo) ili se one nikako ne prave.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

chile
Kontakt:

sri maj 04, 2016 7:47 pm

LARSSON je napisao/la:

Ima Ivan on je ganjao sudije :rofl1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

cikazubo
Kontakt:

Svi na Grbavicu protiv Rudara !!!!!! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Jos jednom svaka cast momcima koji su danas bili u cernobilju, odlicno navijanje...

hardwell
Kontakt:

chile je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:

Ima Ivan on je ganjao sudije :rofl1:
Al je zato bacio baklju kao Hamza Alić
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

fanaticZeljin
Kontakt:

sri maj 04, 2016 7:48 pm

J... te zivot i ovdje ako ista kazes lose za igraca odma si pljuvac... Pa ako u 15 utak ovi nabrojani igraci nisu dobili prilike, mislis da ce dobiti u ligi 12.??? Ok sve je ovo super, sve je za pet, danas smo ispusili foru, al nema veze, super je sve, ipak ja sam pljuvac, eeeee Bozeeee
Srcu draga, boja PLAVA !

storm_raider
Kontakt:

sri maj 04, 2016 7:48 pm

sergejevic je napisao/la:Normalno da imam problem. Nista nije napravio na klupi osim sto prica o pogibijama, ratovima, fura djecu da se udaraju s redarima, policijom, navijacima. Tebi je to normalno ? Meni uopste nije. Suspendovan covjek hoda po terenu na poluvremenu, sjedi medju navijacima Celika. Imao je cilj da osvoji kup, pa je dozivio katastrofu od Slobode, a evo i u ligi je sve daleko. Kada ga neko pita nesto na konferenciji ponasa se kao kocijas, napada novinare i nesto mlati o nekim ratovima, ginjenju, kako ce poginuti za ekipu. Igre uopste nemamo, a imamo ponajbolje igrace u ligi, nismo niti jednu ekipu nadigrali u ovoj polusezoni. Dodjes na derbi sjevaju precke, stative, u Tuzli jednom presli centar dali gol i digli se nesto. Ja bas dugo pratim ovaj klub, mnogo toga sam dao, ali pomislim kakvih je sve ljudi bilo oko i u klubu koji su mnogo dali da Zeljo bude sto jeste i zbog cega da mi predjemo preko ove lakrdije danas. Zbog Edisa koji je ginuo kao igrac ? Vjeruj da su mnogo bolji igraci ginuli za Zelju, mnogo bolji ljudi. Nadam se da ovo nije ono sto on zeli od ekipe, da se gadjaju stolicama, tuku ljude, bacaju baklje. Ovo je bruka i ne znam sto je problem da to napisem. Ja nisam za ovakvog Zelju. Ja ne zelim gledati ovakvog Zelju. Ako je problem sto pisem ovo, onda ne znam sta radimo mi svi ovdje.
Apsolutno nije problem, to je tvoje misljenje. Svi imamo pravo na misljenje. Nemojte psovati ni Edisu ni igracima, ali kritikovati kada zasluze, to se mora. Sve dok je konstruktivno naravno. Igrace nakon ovoga moramo kritikovati. Hajde izgubili su, posteno, nije sudija uticao mnogo na to, gol je pao nakon nase greske, ali ako su ljudi odigrali bolje, onda im cestitaj posteno. Ako te je redar vrijedjao, budi profesionalac. Od toga ZIVIS, i sutra ako ne napravis karijeru i ne budes mogao prehraniti zenu i dijete onda si ti iskljucivo kriv. Ronalda cijeli zivot vrijedjaju pa je u 2 najbolja igraca u zadnjih 10 godina. Taj nas mahalski mentalitet nas najvise kosta. Mi kvalitete imamo, ali mentalitet se mora mijenjati. Ne "pametuje" Svabo dzaba toliko o nasem mentalitetu zadnjih 30 godina...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Okolele
Kontakt:

sri maj 04, 2016 7:49 pm

Sad pogledao snimak ovaj na sprodz stranici i vidim da igraci nasi brane Mulalica,nekontam cemu sad ovde pljuvanje..Sta su trebali uraditi,stajati i gledati..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSONN
Kontakt:

slika

ChWilla
Kontakt:

i nije mi jasno čime je kramarić zaslužio da stana ima ovoliko prednost na lijevom beku ispred njega. apsolutno ne. najbolje partije smo odigrali sa njim.
gradi željo boli te *****

terabajt
Kontakt:

sri maj 04, 2016 7:50 pm

Okolele je napisao/la:Sad pogledao snimak ovaj na sprodz stranici i vidim da igraci nasi brane Mulalica,nekontam cemu sad ovde pljuvanje..Sta su trebali uraditi,stajati i gledati..
Tacno tako, jedino ono nije vedranu trebalo sramota zaista.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava