salle86 je napisao/la: ↑pet nov 10, 2017 8:30 pmhttp://tvcatchup.com/watch/s4c
Hvala u svakom slucaju,tek dobacih s posla i yebena navika da prvo otvorim forum![]()
salle86 je napisao/la: ↑pet nov 10, 2017 8:30 pmhttp://tvcatchup.com/watch/s4c
Hvala u svakom slucaju,tek dobacih s posla i yebena navika da prvo otvorim forum![]()
Ma mi smo najmanje bitni stvarno, nas se i ne treba slusati. On ako ima njihovu podrsku onda je to najbitnije, a ne znam da li ima?Veteran1965 je napisao/la: ↑pet nov 10, 2017 7:02 pmČinjenica je da se Ado napada po portalima i društvenim mrežama i da nema podrške, kakvu su imali predhodni treneri, koji ništa bolje nisu radili nego Ado, a uz to su i dovodili sebi igrače. Ne znam zašto se to radi, ali valjda će vrijeme pokazati. Meni iskreno smeta što klub ne izađe, i stane iza trenera. Da se kaže da je Ado (ako jeste) trener na koga se dugoročno računa, kome će se dati šansa da odradi pripreme i prelazni rok, i od koga se očekuje i rezultat. Ovako tišinom, nisam siguran da mu daju podršku, i da ga vide dugoročno na kupi Želje ali i šalju poruku pojedinim "navijačima" da nastave sa napadima i uvredama našem treneru.
To ti i govorim, yebo nas malo mi o lopti znamo...većina. Ali ipak bi oni morali pokazati i to baš jako da stoje iza Ade...a ne vidi se to nigdje.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet nov 10, 2017 8:37 pmMa mi smo najmanje bitni stvarno, nas se i ne treba slusati. On ako ima njihovu podrsku onda je to najbitnije, a ne znam da li ima?Veteran1965 je napisao/la: ↑pet nov 10, 2017 7:02 pmČinjenica je da se Ado napada po portalima i društvenim mrežama i da nema podrške, kakvu su imali predhodni treneri, koji ništa bolje nisu radili nego Ado, a uz to su i dovodili sebi igrače. Ne znam zašto se to radi, ali valjda će vrijeme pokazati. Meni iskreno smeta što klub ne izađe, i stane iza trenera. Da se kaže da je Ado (ako jeste) trener na koga se dugoročno računa, kome će se dati šansa da odradi pripreme i prelazni rok, i od koga se očekuje i rezultat. Ovako tišinom, nisam siguran da mu daju podršku, i da ga vide dugoročno na kupi Želje ali i šalju poruku pojedinim "navijačima" da nastave sa napadima i uvredama našem treneru.
Nisu navijaci ni Alegrija gotivili pa ga ovi ostavise.
Ohrabrila ga ponuda. Dobio krila.bianco blu je napisao/la: ↑pet nov 10, 2017 8:32 pmauuuu golčine Menalaa, kava umjetnost.
Miske reaguj!
A ne znam, negdje sam procitao da kao nema podrsku i da je htio vec ici.Veteran1965 je napisao/la: ↑pet nov 10, 2017 8:42 pmTo ti i govorim, yebo nas malo mi o lopti znamo...većina. Ali ipak bi oni morali pokazati i to baš jako da stoje iza Ade...a ne vidi se to nigdje.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet nov 10, 2017 8:37 pmMa mi smo najmanje bitni stvarno, nas se i ne treba slusati. On ako ima njihovu podrsku onda je to najbitnije, a ne znam da li ima?Veteran1965 je napisao/la: ↑pet nov 10, 2017 7:02 pmČinjenica je da se Ado napada po portalima i društvenim mrežama i da nema podrške, kakvu su imali predhodni treneri, koji ništa bolje nisu radili nego Ado, a uz to su i dovodili sebi igrače. Ne znam zašto se to radi, ali valjda će vrijeme pokazati. Meni iskreno smeta što klub ne izađe, i stane iza trenera. Da se kaže da je Ado (ako jeste) trener na koga se dugoročno računa, kome će se dati šansa da odradi pripreme i prelazni rok, i od koga se očekuje i rezultat. Ovako tišinom, nisam siguran da mu daju podršku, i da ga vide dugoročno na kupi Želje ali i šalju poruku pojedinim "navijačima" da nastave sa napadima i uvredama našem treneru.
Nisu navijaci ni Alegrija gotivili pa ga ovi ostavise.
I nek pokupe kad nas Mesa nije znao.U zadnjjoj takmicarskoj koja nija imala nikakav rezultatski imperativ on nikog nije nikoga plasirao kao nekoga ko je reprezentativna buducnost.Cak i u cuvenoj prptiv Kipra ova mladost bi mu zadnjih pola sata dala viseVeteran1965 je napisao/la: ↑pet nov 10, 2017 8:41 pmSamo je pitanje hoće li Menalo, Čavar, i ostali nastaviti igrati za Bosnu, ili će ih po običaju Kroati pokupiti...
Nisam siguran da ce ih pokupiti jer bi ih morali pozvati u A repku a ne u mladu. Tu trenutno nemaju mjesta, ali treba isto biti optimista da momci zele da nastave da igraju za BiH. Barem kad se raduju, vidi se da to rade iz srca. Menalo je solidno odigrao. Vidi se u nasoj ligi da vise odskace posto igra protiv sporih balvana, a njegova brzina je velik plus. Ako je neko upratio Memiju ono malo sto je odigrao vidi se da je fizicki znatno ojacao. Na tome se kod nas mora dosta vise raditi.reks1 je napisao/la: ↑pet nov 10, 2017 9:03 pmI nek pokupe kad nas Mesa nije znao.U zadnjjoj takmicarskoj koja nija imala nikakav rezultatski imperativ on nikog nije nikoga plasirao kao nekoga ko je reprezentativna buducnost.Cak i u cuvenoj prptiv Kipra ova mladost bi mu zadnjih pola sata dala viseVeteran1965 je napisao/la: ↑pet nov 10, 2017 8:41 pmSamo je pitanje hoće li Menalo, Čavar, i ostali nastaviti igrati za Bosnu, ili će ih po običaju Kroati pokupiti...
Sve sami fudbalski romantici.Plava Porodica je napisao/la: ↑pet nov 10, 2017 9:09 pmŠto volim ovakve igrače kojim nije šut samo đonom je raspali.
Vanjski efej je najefikasniji udarac ko ga zna izvesti.
Zoran Kokot, Luka Menalo i moja malenkost.
Jel istina da si jednom na terminu imitiro Zoku Kokota pa ti kasnije 3 sata zglob namjestali?Plava Porodica je napisao/la:Što volim ovakve igrače kojim nije šut samo đonom je raspali.
Zoran Kokot, Luka Menalo i moja malenkost.
@Pile mi je bio najveća podrška u procesu oporavkaGrbavica je napisao/la: ↑pet nov 10, 2017 9:59 pmJel istina da si jednom na terminu imitiro Zoku Kokota pa ti kasnije 3 sata zglob namjestali?Plava Porodica je napisao/la:Što volim ovakve igrače kojim nije šut samo đonom je raspali.
Zoran Kokot, Luka Menalo i moja malenkost.![]()
Ma sve škart roba,gdje su tu akademci..Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑pet nov 10, 2017 9:43 pmJedan veliki demant svim kriticarima naseg fudbala. Cavar, Menalo, Saban, Hajdarevic, Loncar... sve predispozicije za velike karijere