Omare, dobro si ovo postavio, a naročito mislim na ekipu iz 2013/14. Željo je u toj sezoni imao značajnu razliku nad Zrinjskim i bio pred osvajanjem titule, ali smo na kraju završili kao 4. Nije bila tolika frka na igrače, niti su se isti ovoliko pljuvali što su ispušili titulu. Večina ih je bila u naponu fudbalske snage, a imali smo i veoma nadarene mlade igrače. Tri kola prije kraja smo imali isto bodova kao i Zrinjski i isti međusobni omjer, ali lošiju gol razliku. Šest kola prije kraja smo bili prvi i znam da smo prije toga bježali bruku bodova Zrinjskom. Na kraju su nas pretekli Široki i pitari.
Ključna zbivanja za titulu su se odigrala dva kola prije kraja prvenstva u 28. kolu. Tada smo izgubili od Veleža u Mostaru 4:2, a Zrinjski je pobijedio Olimpik na Otoci 2:1, kada je onaj pitar golman Sarajeva sam sebi davao golove i trčao fa igračem Zrinjskog da ga obori u 16, da mu slučakno ne pobjegne van kaznenog prostora
U sezoni 2013/2014 za naš tim su igrali: Adnan Hadžić, Filip Lončarić, Vedran Kjosevski, Elvis Karić, Benjamin Čolić, Josip Kvesić, Semir Kerla, Yani Urdinov, Asim Škaljić, Mladen Zeljković, Emrah Hasanhodžić, Faris Fejzić, Srđan Stanić, Muamer Svraka, Nermin Zolotić, Tomislav Tomić, Eldar Hasanović, Nermin Jamak, Elvir Čolić, Sead Bučan, Damir Sadiković, Enis Sadiković, Vernes Selimović, Danijal Brković, Riad Bajić, Armin Hodžić, Marijan Antolović, Anel Alibašić, Jasmin Bogdanović, Nenad Dedić.
https://en.wikipedia.org/wiki/2013%E2%8 ... erzegovina
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.