Ne lupetaj,on dok ne prođe pripreme neće sigurno zaigratiheisenberg je napisao/la: ↑uto nov 07, 2017 5:45 pmBice na raspolaganju za sve 3 utakmice sa SirokimPlava Porodica je napisao/la: ↑uto nov 07, 2017 5:40 pmPlaniral se Crnov oporaviti makar do LZP i utakmica sa širokim
Meni isto izgleda liminitiranRambo_Amadeus je napisao/la: ↑uto nov 07, 2017 11:39 pmŠta je s ovim Danilovicem, je l' neko bolje pratio borac ove sezone. Najavljivali wondekida europskih razmjera, treneri se tjerali zbog njega, a nisam vidio da je ista napravio.
Tu mi pricu mozemo macku o rep okaciti.Otreslo nako selo kod Kaknja 3 i po kuce,otreso nas Vitez ,ovdje jedva dobili sa Goskom iz Gabele bara bara,prosle sezone nam Krupa na Vrbasu selo kod Banja Luke uze titulu...a da ne govorim o Sirokom,koliko su nas puta rasturili.sahmat je napisao/la: ↑uto nov 07, 2017 11:06 pmSa ovim današnjim pisanjem izgubili smo epitet najvećeg kluba u Bosni i Hercegovini. Plašimo se običnog sela, gaće nam se tresu, umjesto da se njima tresu, da im se noge odsjeku kad cuju ime ŽELJEZNIČAR a mi strepimo od sela, a klub iz metropole.
Šta god da bude u ovih 6 utakmica, da svaku izgubimo.
VOLIMO TEBE A NJIH KO JEBEE!!!