Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

boju dao si nebu...
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet nov 02, 2017 9:39 am

E.Sehic je dobar igrac na ovom nivou...generalno u juniorima imamo finu grupu igraca od kojih su neki vec upisali nastupe za prvi tim.
U ovih par utakmica sto sam gledao najvise me odusevio mali Dacic. Ima odlican osjecaj, feneomenalan pregled, igra sa obje noge cini mi se bez problema, svaki prijem lopte je bez panike, dobar radijus kretanja...nadam se da cemo ga uskoro gledati u prvom timu.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Dzezvar
Kontakt:

čet nov 02, 2017 9:42 am

boju dao si nebu... je napisao/la:
E.Sehic je dobar igrac na ovom nivou...generalno u juniorima imamo finu grupu igraca od kojih su neki vec upisali nastupe za prvi tim.
U ovih par utakmica sto sam gledao najvise me odusevio mali Dacic. Ima odlican osjecaj, feneomenalan pregled, igra sa obje noge cini mi se bez problema, svaki prijem lopte je bez panike, dobar radijus kretanja...nadam se da cemo ga uskoro gledati u prvom timu.
Eh da je Dogan tu.........i zaograo bi ovako cisto sumnjam...
Za Dogana su svi ovi karine
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

LeBlue
Kontakt:

čet nov 02, 2017 9:48 am

ponosannavas je napisao/la:
čet nov 02, 2017 9:35 am
ChWilla je napisao/la:
čet nov 02, 2017 9:29 am
super je za nas to što je on super igrač, super moderni bek-krilo, a gdje je prije bio, iskreno, zabole me...
Ali se priča samo o Šariću
Upravo to. Odlican i perspektivan mladi igrac koji ima predispozicije da napravi vise. Ali nebi rekao da je svejedno odakle je dosao, u vremenu kad se kontinuirano godinama samo stvara jedna slika.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet nov 02, 2017 9:51 am

čet nov 02, 2017 9:32 am
ChWilla je napisao/la:
čet nov 02, 2017 9:17 am
nisu razjedinjeni željovci, nego željovci i sitne interesdžije koje sebi tepaju da su željovci...
Ma njih ja više ine smatram Željovcima nego ta priča dopire i do ljudi koji nisu toliko uključeni u sve a Željovci su veleiki. LJudi imaju pogrešne info.
raskrinkavanje njihovih lazi treba biti nasa obaveza. samo argumentovane replike. nevazno je da li se replicira bootovima ili stvarnim ljudima.
bjezanje nije rjesenje. mislim da je velika greska sto im ostavljamo toliko prostora. oni su ipak velika manjina. nazalost, i kap prljave vode moze zamutiti i zatrovati cijeli bazen ciste.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Dzezvar
Kontakt:

čet nov 02, 2017 10:00 am

Boccacio im je sve objasnio juce....

boju dao si nebu...
Kontakt:

čet nov 02, 2017 10:26 am

DANAN je napisao/la:
čet nov 02, 2017 9:42 am
boju dao si nebu... je napisao/la:
Eh da je Dogan tu.........i zaograo bi ovako cisto sumnjam...
Za Dogana su svi ovi karine
Nisam upoznat sa radom doticnog, kao ni sa rezultatima njegovih nasljednika...omladinski pogon sam pratio redovno samo u doba kada je stasavala Dzekina generacija. Tada sam znao dosta stvari koje su se desavale u i oko omladinskog pogona.
Cinjenica je da izbacujemo igrace, solidan broj dobrih igraca je izasao iz OP u zadnjih 15-20 god. Vjerujem da bi sa boljim uslovima taj broj igraca bio dosta veci. Licno nisam zadovoljan cifrom koja se ulaze u omladinski pogon, pogotovo ne onim famoznim postotkom od prodaje igraca. Omladinski pogon mora biti generator uspjeha FKŽ bez obzira na sve ostale faktore.
Lijepo je vidjeti nas stadion ovih dana, istocnu tribinu i sve ostale stvari koje su sredjene u Dolini...lijepo bi bilo vidjeti u buducnosti i nas novi Jug. ipak, meni bi bilo draze da se napravi mini trening kamp za OP, da u narednim godinama izbacimo desetine igraca u Evropu i da se sa tim sredstvima napravi Jug i zapad.
Omladinski pogon je temelj naseg kluba...tako je uvijek bilo, tako mora biti i u buducnosti. Ne treba puno pametovati, izmisljati toplu vodu i supljirati...samo treba znati pravilno kopirati program nekih klubova koji "zive" od OP.

Dzezvar
Kontakt:

čet nov 02, 2017 10:44 am

Kazu da kako je on otisao da je raspad sistema u omladinskom pogonu.
Da.nista ne valja i da smo u qrcu totalnom jer su ovi juniori sada njegov produkt.
I da su sadasnji kadeti goli qrac ze da necemo po zadugo izbaciti igraca u prvi tim.

LeBlue
Kontakt:

čet nov 02, 2017 10:51 am

Masinovodja je napisao/la:
čet nov 02, 2017 9:13 am
Evo izgleda da je Fener zainteresovan za transfer Bajica,sto bi se moglo ostvariti vec u Januaru.
Za nas i licno za njega bi bilo bolje da se dokaze u Udinese, nego ovaj moguci transfer u Fener. Mada trenutno je i ovo naravno dobra opcija. Gledao sam ono nesto malo prilika sto je dobio, i nije mu lako. Njegova velika prednost je sto je opasan kad dobije loptu blize golu. Ima dobar osjecaj za gol, vidilo se npr protiv Milana iz kornera gdje iz teske pozicije glavom zna uputiti opasan udarac. Ali njegova slabija strana su brzina i defanzivni zadatki, tako da zivi od lopti. Udinese sigurno nestvara puno sansi. Nemora znaciti da nece uspjeti, dosta mladi igraca se slabo snalaze u Italiji, i kad dodju u drugu sredinu naprave dobru karijeru. U svakom slucaju njemu puno srece.

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet nov 02, 2017 10:57 am

DANAN je napisao/la:Kazu da kako je on otisao da je raspad sistema u omladinskom pogonu.
Da.nista ne valja i da smo u qrcu totalnom jer su ovi juniori sada njegov produkt.
I da su sadasnji kadeti goli qrac ze da necemo po zadugo izbaciti igraca u prvi tim.
Koliko znam mi imamo par igrača u kadetima za koje su zainteresirani i prate njihov razvoj par klubova svjetskog renomea. Ako vi izbacili jednog takvog iz kadeta u prvi tim bio bi uspjeh.
Ne znam šta ljudi zamišljaju da se igrači stancaju kao na traci.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet nov 02, 2017 11:06 am

Nego ovaj ***** Sanjin Pehlivanović, jel ono naš navijač?
Željezničar ante portas !

boju dao si nebu...
Kontakt:

čet nov 02, 2017 11:06 am

DANAN je napisao/la:
čet nov 02, 2017 10:44 am
Kazu da kako je on otisao da je raspad sistema u omladinskom pogonu.

Iskreno, takve price me ne interesuju. Imam oci i usi, pratim izvjestaje, tabele, relevantna mi je procjena ljudi koji su u fudbalu i kojima vjerujem, a imao sam priliku i pogledati ove nase juniore nekoliko puta. Ostale mahalske me ne interesuju, ne doticu me. Ovih nekoliko stvari je za mene dovoljno da vidim da se ispravno radi sa tom djecom. Naravno da uvijek moze bolje...moj post je bio u tom pravcu.
Bilo je gresaka, uvijek ce ih biti. Poenta je, izmedju ostalog, te greske svesti na minimum. Greske u skautingu, pogresne procjene trenera ili SD-a i slicne stvari koje su se desavale u proslosti.

ublehas
Kontakt:

čet nov 02, 2017 11:15 am

Ma poenta je da se sve popljuje. I Igrači, i Uprava, i navijači.
Jedno je skrenuti pažnju na nešto što nije ok, ali drugo jeorkestrirano pljuvanje iz nekih svojih motiva, ili još gore iz neke sujete.

Rambo_Amadeus
Kontakt:

čet nov 02, 2017 11:25 am

Ma u Fenerbahce ne bi isao transferom nego na posudbu, u Udineseu fakat imaju dosta napadaca sad, ali sigurno da ne bi dali 5 miliona da ne vide potencijal u njemu.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Rambo_Amadeus
Kontakt:

čet nov 02, 2017 11:30 am

A i za omladinski pogon, mislim da bi tek sad trebali vidjet' pomak tamo, ovo sto ovi momci rade privlaci paznju na njih, sigurno da ce poslije ovog bit i lakse naci sponzore za op.
Ne znam gdje se jos ovoliko prate juniori, 3 hiljade ljudi na glavni teren dođe, sad u uzvratu mogu mislit' sta ce bit'. Ostale ekipe svoje juniore salju na neke lijeve terene gdje ih prati 20 ljudi. Ovo ce bit' veliki marketinski dobitak.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Plava Porodica
Kontakt:

čet nov 02, 2017 11:31 am

A jebiga, otišao je u ligu gdje je možda i najteže za napadače. Otišao je u klub koji je ove sezone taraba teška.
Ja vazda govorim nije ni Džeko u prvoj sezoni razvaljivao, a prije toga igro u Bundes i u PL. Treba sigurno i njemu vremena da se navikne, a kvalitet sigurno ima.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

heisenberg
Kontakt:

čet nov 02, 2017 11:33 am

Da li neko zna dokle se doslo sa osposobljavanjem poslovnih prostora ispod Istoka?

salle86
Kontakt:

čet nov 02, 2017 11:35 am

za_zivot_cijeli je napisao/la:
čet nov 02, 2017 9:51 am
čet nov 02, 2017 9:32 am
ChWilla je napisao/la:
čet nov 02, 2017 9:17 am
nisu razjedinjeni željovci, nego željovci i sitne interesdžije koje sebi tepaju da su željovci...
Ma njih ja više ine smatram Željovcima nego ta priča dopire i do ljudi koji nisu toliko uključeni u sve a Željovci su veleiki. LJudi imaju pogrešne info.
raskrinkavanje njihovih lazi treba biti nasa obaveza. samo argumentovane replike. nevazno je da li se replicira bootovima ili stvarnim ljudima.
bjezanje nije rjesenje. mislim da je velika greska sto im ostavljamo toliko prostora. oni su ipak velika manjina. nazalost, i kap prljave vode moze zamutiti i zatrovati cijeli bazen ciste.
zanimljivo je i to da kad se upustiš u argumentovanu raspravu tamo dobiješ ban
a sad ovde pisati njima, to baš i ne ide
zagađujemo temu
ma ko ih jebbe uostalom
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Dzezvar
Kontakt:

čet nov 02, 2017 11:41 am

heisenberg je napisao/la:
čet nov 02, 2017 11:33 am
Da li neko zna dokle se doslo sa osposobljavanjem poslovnih prostora ispod Istoka?
Znam ja.

Plava Porodica
Kontakt:

čet nov 02, 2017 11:46 am

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

south side
Kontakt:

čet nov 02, 2017 11:57 am

Trener Adžem, preuzeo je ekipu dan uoči početka prvenstva. Ekipa shrvana evropskim neuspjehom i dodatno oslabljena odlascima dva najbolja igrača, Stevanovića i Lendrića, nije u suštini ni mogla igrati spektakularno. Sve da je i Jose Mourinho trener. Dodatni problem stvarala je potpuna zapuštenost u fizičkom smislu. Dok je Slavko Petrović tvrdio da će to biti "cakum-pakum" čim s ekipom prođe pripreme (budući da je i on stigao u Želju usred sezone), nije baš tako bilo nakon ljetnih priprema. Uvidjevši da je situacija više nego delikatna, stručni štab Željezničara angažirao je mladog stručnjaka za fizičku spremu, bivšeg državnog rekordera na 100 i 200 metara, a danas asistenta na Fakultetu za sport i fizičku kulturu u Sarajevu, Nedima Čovića. Nezvanično, Čović je bio frapiran stanjem igrača kada je počeo raditi sa njima. Ipak, u posljednjih nekoliko sedmica znatno je uspio popraviti njihovu spremu, iako je ona trenutno na donjoj granici općeprihvatljive da bi se neko uopće mogao baviti profesionalno bilo kojim sportom. E sad, treba zamisliti kakva je ona bila i na šta su ličile te ljetne pripreme kod Slavka Petrovića.
Toliko o debelom strucnjaku i njegovim metodama nabijanja kondicije i trcanja po stepenicama

Pročitaj više na: http://gg.ba/bh_fudbal/uloga-ne ... nju/257299
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava