Htjedoh napisati nešto o prodaji juniora, međutim @boccaccio je to sve fino objasnio. To je nužno zlo. Svi bismo voljeli sljedeće godine u Europi gledati Hajdarevića i Šabanadžovića kako kreiraju naše napade, ali moramo biti svjesni da pare ne rastu na grani. Trenutno punom parom napredujemo u izgradnji adekvatne infrastrukture, a to iziskuje značajna financijska sredstva. Jug, teren, kamp ugrubo bi to bilo oko 7 mil. KM, prema informacijama koje su se (ne)zvanično spominjale. To je za nas jako veliki iznos, a najlakši put do toga je prodaja igrača. Nas malo boli Hadžiahmetović, koji je pomalo iznenada otišao, a da ga se nismo nagledali dovoljno. Izgleda da će s ovim momcima biti slična priča. Kada budemo financijski stabilni s izgrađenom infrastrukturom, onda ćemo moći prodavati igrače kada samo mi odlučimo da je vrijeme (naravno ako ponude budu na stolu).
Ono što me raduje je što je iznos koji bismo trebali dobiti, za naše uslove, odličan. Svakom prodajom koja je veća od iznosa dotadašnje od najveće prodaje mi dižemo ljestvicu više za buduće kupce i dižemo rejting Kluba.
Druga stvar koja me raduje je što je @Velahalve spomenuo ugrađivanje u naredne transfere. Ako bi se Amir prodao za isti iznos kao Baja, to bi značilo da bismo mi za njega uzeli ukupno 1.5 mil €. Pametnom dosta.
Sva nastojanja ove Uprave u narednom periodu u meni i dalje bude nevjericu, jer je to previše za malo vremena. Navika da napredujemo puževim koracima, pa sam sad u bunilu.
Hajmo u nove pobjede!

Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice