Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Amidza
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto okt 31, 2017 4:26 pm

Ma po meni bi onaj penal 9/10 sudija sviralo, ali eto nevazno je sad. U svakom slucaju je Velic nepotrebno uklizao u onoj situaciji. Vidjecemo bolje na izvjestaju.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

LARSSON
Kontakt:

uto okt 31, 2017 4:27 pm

Samo da ovi ne povedu i prvotimce, Majera i Ivanuseca, oba su zabiljezili nastup za A repku, ovaj drugi i gol dao. Majer prošle sezone najbolji asistent hrvatske lige. A par dana prije toga igraju protiv Dinama.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pa jesul prijavljeni? rekli su da oni neće igrat do proljeća
Željezničar ante portas !

SanMan
Kontakt:

uto okt 31, 2017 4:28 pm

Svaka čast Omladino
Nismo pobjedili al smo puno bolji bili, rezultat idalan za punu Grbavicu i max. podršku momcima
Greški je bilo ali pretjeranih kritika i prozivanja pojedinaca niđe veze, baš su izgledali ko ekipa
Joldić pravo učestvuje u igri

LARSSON
Kontakt:

uto okt 31, 2017 4:29 pm

AsharaK je napisao/la:
pa jesul prijavljeni? rekli su da oni neće igrat do proljeća
http://www.uefa.com/uefayouthleague/sea ... index.html

Kospicar
Kontakt:

uto okt 31, 2017 4:31 pm

Svaka cast momci!
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Simply Blue
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:
Samo da ovi ne povedu i prvotimce, Majera i Ivanuseca, oba su zabiljezili nastup za A repku, ovaj drugi i gol dao. Majer prošle sezone najbolji asistent hrvatske lige. A par dana prije toga igraju protiv Dinama.
E to...i mene to kopka..da li su ih registrirali ili da li mogu nakandno...jer na početku komentator je govorio da Leko nema namjeru koristiti igrače iz prve ekipe do proljeća, ako prođu..a sad realno ima jako dobar razlog da i njih dvojicu priključi...Ivanušec je ove godine strašan u HNL
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

LARSSON
Kontakt:

uto okt 31, 2017 4:33 pm

Simply Blue je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
E to...i mene to kopka..da li su ih registrirali ili da li mogu nakandno...jer na početku komentator je govorio da Leko nema namjeru koristiti igrače iz prve ekipe do proljeća, ako prođu..a sad realno ima jako dobar razlog da i njih dvojicu priključi...Ivanušec je ove godine strašan u HNL
***** ga ja, valjda nece. Jebeno je sto imaju tekmu sa Dinamom, ali sreca je pa je ona prije nase, ovako da je poslije, mogli bi odmah ovamo, taman da olaksaju Dinamu da se ne muče

Ovdje su tu

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto okt 31, 2017 4:34 pm

Bio je i Anel tu a nije bio prijavljejn za prvo kolo :D
Željezničar ante portas !

LeBlue
Kontakt:

uto okt 31, 2017 4:36 pm

Veteran1965 je napisao/la:
uto okt 31, 2017 4:22 pm
Napisao sam na 1921 forumu :rofl: pa evo i ovdje da dam svoje mišljenje...

"Heh, na kraju ne možeš reći da je 1-1 loš rezultat, ali ubili smo ih fakat. Trebalo je 2 razlike najmanje biti za nas. Penal smješan, ali jbg tako se to pazi u Europi i gleda ko je ko. Definitvno znanje i talenat je na našoj strani, više smo bili angažovani i više nam je stalo, to se vidjelo cijelu utakmicu. Ono što nama fali ne u Želji, nego kao naciji je da nemamo pobjedničkog mentaliteta, ne vjerujemo u sebe. Da je kojim slučajem kvalitet bio kontra posložen, da je bila prevaga na njihovoj strani 5 bi nam uvalili...
U svakaom slučaju ova generacija naših omladinaca ima šansu da se zlatnim slovima upiše u istoriju Želje. Odmoriti se i pripremiti momke za revanš. Ne sumnjam da će atmosfera u Dolini biti vrhunska, i da će publika biti 12-ti igrač. Sa druge strane odlično je da je utakmica praćena direktno u regiji, odličan marketing i PR za klub uopšteno. Revanš će nam dodatno podići rejting, a ako prođemo taj uspjeh biće ravan tituli u PL BiH. Svaka čast omladino!!!"
Bravo, htjeo sam i ja napisati u vezi mentaliteta, ali nekako nisam da me ljudi pogresno nerazumiju. Imamo previse respekta prema stranom, a manje vjerujemo u nas kapacitet. Pogotovo prema ovim prvim komsijama. To je u svemu, ne samo u sportu. Netreba tako, barem se u ovoj utakmici vidi da imamo kvalitetniju ekipu od Lokomotive. Treba se uvjek imati umjeren respekt prema svakom, da li su iz San Marina ili Svicarske. Isto ovaj Lokomotivin teren je los, mi imamo veci potencial, samo se treba raditi.

Simply Blue
Kontakt:

uto okt 31, 2017 4:37 pm

LARS1921 je napisao/la:
uto okt 31, 2017 4:33 pm

***** ga ja, valjda nece. Jebeno je sto imaju tekmu sa Dinamom, ali sreca je pa je ona prije nase, ovako da je poslije, mogli bi odmah ovamo, taman da olaksaju Dinamu da se ne muče

Ovdje su tu
Vidi baš ih prijavio..a i to što igraju protiv Dinama nam isto ne ide u prilog :D .kad znaju šta im je činiti...Inače Bugari dosta bolja ekipa od Zagrepčana...mislim da su oni samo uzeli titulu jer je Dinamu i Hajduku prioritet da im omladinci igraju 2.HNL, više korisit imaju od toga
NO ODA, NO PARTY

LARSSON
Kontakt:

Po kalendaru NFSBiH, prva tekma kupa 22.11 u 13 sati, a uzvrat protiv lokomotive u 17. Neko reče 2 sata razmaka, ako se potrefi da igramo i kup na Grbavici, dvije Šaban i Hajdarević nek igraju obje :lol:

Ili ako bude gostujuća u kupu, skontamo prenos, fino ko kone veliki plato, 3 KM ulaz, i onda poslije na juniore :kafa:

Plava Porodica
Kontakt:

uto okt 31, 2017 4:38 pm

I još 3 marke ulaz za drugu
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

neroazzuro
Kontakt:

uto okt 31, 2017 4:39 pm

fcz je napisao/la:
uto okt 31, 2017 4:25 pm
Sva ova djeca imaju itekakav kvalitet ali je evidentna razlika u mentalitetu Zerica i Mujagica naspram ostalih. Nadam se da ce napraviti korjenite promjene u nacinu razmisljanja inace ce ostati u mahali.
Ja sam ubijeđen da su oni svoje pokazali. Daj Bože da griješim, ali način razmišljanja se jako teško mijenja.
Bolje je ovom Daciću davati priliku nego Žeriću. Pravi mahalski igrač.
I tek sad mi je jasno što ovaj Mujagić ne dobija prostor u prvoj ekipi.

azbaha
Kontakt:

uto okt 31, 2017 4:40 pm

SanMan je napisao/la:
uto okt 31, 2017 4:28 pm
Svaka čast Omladino
Nismo pobjedili al smo puno bolji bili, rezultat idalan za punu Grbavicu i max. podršku momcima
Greški je bilo ali pretjeranih kritika i prozivanja pojedinaca niđe veze, baš su izgledali ko ekipa
Joldić pravo učestvuje u igri
I meni se svidja ono sto radi, ali nekako mi je zakasnije sa izmjenom i samo jednu izvrsio. Mislim da je Hajdara trebalo vaditi, jer mi lici da je crko.

Amidza
Kontakt:

uto okt 31, 2017 4:41 pm

LARS1921 je napisao/la:
Po kalendaru NFSBiH, prva tekma kupa 22.11 u 13 sati, a uzvrat protiv lokomotive u 17. Neko reče 2 sata razmaka, ako se potrefi da igramo i kup na Grbavici, dvije Šaban i Hajdarević nek igraju obje :lol:

Ili ako bude gostujuća u kupu, skontamo prenos, fino ko kone veliki plato, 3 KM ulaz, i onda poslije na juniore :kafa:
Ja se nadam da cemo dogovorit nesto sa savezom u vezi toga.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

rodrigo87
Kontakt:

uto okt 31, 2017 4:43 pm

Postoji li mogućnost ako prva u kupu bude kući, da tražimo dan prije ili poslije da se igra? Ili Liga prvaka da tražimo dan prije ili poslije?

LARSSON
Kontakt:

uto okt 31, 2017 4:44 pm

Amidza je napisao/la:
uto okt 31, 2017 4:41 pm
LARS1921 je napisao/la:

Ja se nadam da cemo dogovorit nesto sa savezom u vezi toga.
Ma već je sređeno, pa vidiš da u oba izvlačenja mi smo u prvom paru izvučeni, sad igramo protiv Rudara, dojava :D

Amidza
Kontakt:

uto okt 31, 2017 4:48 pm

Ako dobijemo Rudar, da li je on mjerilo jer su dobili Celik? :ganja:

Simply Blue
Kontakt:

uto okt 31, 2017 4:49 pm

Ma yeb kup, treba to žrtvovati, bolje osvojiti ovu Ligu prvaka za omladince
NO ODA, NO PARTY

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava