Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

svraka
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto okt 31, 2017 4:04 pm

samo_plavo je napisao/la:
uto okt 31, 2017 3:57 pm
Jbg. Morali smo riješiti ovo u prvom poluvremenu. Žerić najgori. Mujagić u drugom katastrofa. Vezni red je u drugom zakazao i to je to. Penal nepostojeći.
Ja vjerujem da ćemo na Grbavici uzeti ove sa bar 2 gola razlike. Mnogo smo kvalitetniji, plus ćemo imati i podršku sa tribina. Njihovi će se pogubiti i ja mislim da prolazimo dalje. Samo bez Žerića u prvo postavi ako ikako može. Danas me pravo iznervirao.
Dacić :klanjase2:
Jesil ti bolan uopste gledao tekmua tako pricas? Jest se zera isfulao al isto tako se i borio dosta i stvarao prilike. Mujaga opet dosta lopti djelio. Penal cist. Ne znam sta si gledao
Forza 1921!

Oda majstore!

Kapiten
Kontakt:

uto okt 31, 2017 4:05 pm

Okolele je napisao/la:
uto okt 31, 2017 4:02 pm
Dacića pod hitno sto vise uvoditi u prvi tim..
Tek vidim da je i on potpisao na tri godine. Nadam se da je to profesionalni ugovor ? Zna li neko ?
Ne sumnjam da ce dobiti priliko brzo.
Iz ovih prvih 11 danas mislim da samo Zilic nema ugovor.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

ChWilla
Kontakt:

uto okt 31, 2017 4:06 pm

fuliti može i fula svako. ali žerić je bar dva puta mogao dati drugom na prazan gol.
gradi željo boli te *****

MrkiMedo
Kontakt:

uto okt 31, 2017 4:09 pm

mamba21 je napisao/la:
Jbg. Morali smo riješiti ovo u prvom poluvremenu. Žerić najgori. Mujagić u drugom katastrofa. Vezni red je u drugom zakazao i to je to. Penal nepostojeći.
Ja vjerujem da ćemo na Grbavici uzeti ove sa bar 2 gola razlike. Mnogo smo kvalitetniji, plus ćemo imati i podršku sa tribina. Njihovi će se pogubiti i ja mislim da prolazimo dalje. Samo bez Žerića u prvo postavi ako ikako može. Danas me pravo iznervirao.
Jesil ti bolan uopste gledao tekmua tako pricas? Jest se zera isfulao al isto tako se i borio dosta i stvarao prilike. Mujaga opet dosta lopti djelio. Penal cist. Ne znam sta si gledao
Nije ga ni dirnuo, ne rise

svraka
Kontakt:

uto okt 31, 2017 4:10 pm

Utakmica odlicna. Igra prelijepa, od noge do noge bez nabijanja puno. Hajdarevic ih je vozao fino, i bas mi se svidio kako se bori i ima snage dosta koja mozda fali Sabanu. Dacic medju najboljim danas. Mujagicu nisu mogli duela uzeti, steta zbog zicera. Zeric je mozda previse peglao loptu u par navrata. Al ne mogu nikom zamjeriti. Odbrana odlicna pogotovo desni bek, a Besa treba malo na desnoj poraditi, ne moze je ni izbiti desnom izglesa. Velic preglup penal pravi, ostalo fino. Enio isto fino bez greske. Dujmovic odlican i svaka cast za penal.

Na grbavicu oko 6 7 hiljada i idemo dalje. Steta za propustene prilike
Forza 1921!

Oda majstore!

nookey
Kontakt:

uto okt 31, 2017 4:10 pm

eh prognoza koliko će nas biti na uzvratu?

svraka
Kontakt:

uto okt 31, 2017 4:11 pm

MrkiMedo je napisao/la:
uto okt 31, 2017 4:09 pm
mamba21 je napisao/la:
Nije ga ni dirnuo, ne rise
Momak pruzio loptu i Velic tek tad ulijece, onaj jedva docekao da pada. Ono ce ti svirati 99% sudija
Forza 1921!

Oda majstore!

Plavi orkestar
Kontakt:

Mujagica i Zerica,prvenstveno za njihovo dobro,mora neko spustiti na zemlju.Nisu fer prema ostalim momcima koji su dali sve od sebe u ovoj utakmici.Zera je uz svu prepotenciju koju posjeduje i previše sebican.U onoj jednoj šansi dvojica naših sami na 12-13 metara on je neda nego je zapuca 5 metara od gola.Odlicna partija ostalih i sve cestitke za njih.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Amidza
Kontakt:

Pretjerujete vala za Zerica i Mujagica. Mujagic samo papanski onog golmana laktom nabi, bas nesportski potez. Komotno je mogao crveni za ono dobit. Zeric jeste imao nerezonskih poteza, ali nije da je katastrofalno odigrao. Sabanadzovic je po meni losiji od obojice bio, al eto. Penal je cist, ne znam zasto tvrdite da nije. Losa reakcija Velica, kad pokrivas igraca, zasto da onako klizes u 16? Steta sve u svemu, jer smo bolji za 3 gola bili.

Odlicno prvo poluvrijeme, drugo vec losije. Presing me odusevio i ima stvarno dobre, talentovane djece. Mislim da je Joldic morao mijenjati puno ranije, ako je mislio da nastavimo s presingom, a jeste. U svakom slucaju, mozemo i moramo ovo dobiti na Grbavici.
Zadnja izmjena: Amidza, dana/u uto okt 31, 2017 4:12 pm, ukupno mijenjano 1 put.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Plava Porodica
Kontakt:

uto okt 31, 2017 4:12 pm

Ma realno pad u drugom poluvremenu je bio očekivan.
Prije svega radi visokog pressinga, i pomjeranja svih linija na njihovu polovinu.
Čak su i drugo poluvrijeme odigrali bolje nego što sam očekivao, ali opet kontam preko kontri ćemo ovo završiti.
Fuliš ono što se ne smije fulit, ne daš je kad je trebaš dati drugome, nekad je i previše zakomplikuješ i dođeš u situaciju da možeš i izgubiti utakmicu, koju si morao pobijediti bar sa minimalnom razlikom.
Mada, ponavljam, i ovo je dobar rezultat i ne sumnjam u prolaz. Puno smo tehnički jači, i puno više kvaliteta i trke nudimo od njih.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

uto okt 31, 2017 4:14 pm

penal, šta ja znam...iako je dobar snimak teško je bilo vidjeti jel prvo loptu ili igrača. moj je utisak više da jeste nego da nije, a protesti bi bili i da nije svirao.
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

uto okt 31, 2017 4:15 pm

Hoćemo opet 90+ :D

svraka
Kontakt:

Amidza je napisao/la:
Pretjerujete vala za Zerica i Mujagica. Mujagic samo papanski onog golmana laktom nabi, bas nesportski potez. Komotno je mogao crveni za ono dobit. Zeric jeste imao nerezonskih poteza, ali nije da je katastrofalno odigrao. Sabanadzovic je po meni losiji od obojice bio, al eto. Penal je cist, ne znam zasto tvrdite da nije. Losa reakcija Velica, kad pokrivas igraca, zasto da onako klizes u 16? Steta sve u svemu, jer smo bolji za 3 gola bili.

Odlicno prvo poluvrijeme, drugo vec losije. Presing me odusevio i ima stvarno dobre, talentovane djece. Mislim da je Joldic morao mijenjati puno ranije, ako je mislio da nastavimo s presingom, a jeste. U svakom slucaju, mozemo i moramo ovo dobiti na Grbavici.
Ljudi izgleda zapamte samo promasaj neki igraca, a to sto urade u ostalih 90 minuta za cijelu ekipu to nista.
Koliko je mujagic uzeo a koliko izgubio duela? Mozel mi neko od ovih nezadovoljnib reci. Samo nam je veza top, al ima tu jos napretka.
Forza 1921!

Oda majstore!

mirzoni1921
Kontakt:

uto okt 31, 2017 4:16 pm

Bravo dječaci. Samo se sad ne treba opustati i paziti na njihove kontre, tu su opasni. U Rumuniji posjed lopte bio 85-15 al oni iz tri kontre zabili 2 gola

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

Kapiten
Kontakt:

uto okt 31, 2017 4:16 pm

Revanš utakmica se igra 22. novembra u 17 sati.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Plava Porodica
Kontakt:

uto okt 31, 2017 4:17 pm

Nije ono penal bio.
Siguran sam.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Amidza
Kontakt:

uto okt 31, 2017 4:19 pm

mamba21 je napisao/la:
Amidza je napisao/la:

Ljudi izgleda zapamte samo promasaj neki igraca, a to sto urade u ostalih 90 minuta za cijelu ekipu to nista.
Koliko je mujagic uzeo a koliko izgubio duela? Mozel mi neko od ovih nezadovoljnib reci. Samo nam je veza top, al ima tu jos napretka.
E bas tako, Mujagic se vrhunski gradi i razigrava saigrace. A puno nam je akcija preko Zere islo, mada jeste grijesio i radio neke nelogicne stvari cesto. Ipak je presingom dosta gresaka ispravio i stalno pritiskao onog njihovog beka, mada je mali dosta uspio neutralizirati Zericeve driblinge i prodore.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

LeBlue
Kontakt:

uto okt 31, 2017 4:21 pm

Dosta dobra utakmica nasi momaka, i svaka im cast. Stvorili smo vise prilika i trebali smo ranije zavrsiti, ali tako je nekad u fudbalu. 1-1 je u svakom slucaju odlican rezultat. Ludogorets je meni znatno bolja ekipa od Lokomotive. Lokomotiva je meni igrala grub fudbal da mi je na momente postalo odvratno, mozda su se iznenadili nasom igrom visokog nivoa. Uz isto ovako zalaganje i bolju koncentraciju u zavrsnici imamo dobre sanse za prolaz. Igraci su promasali, Boze moj. Tako se nekad desi, ali siguran sam da su svi dali svoj doprinos na neki nacin. Juce sam ja upravo spomenuo Dacica da ima potenciala a da se nesto nije spominjao. Siguran u pas igri, agilan, dobro se pozicionira, razumije igru i bude na mjestu gdje treba da bude. Jednostavno ga svugdje ima i to je neugodno za protivnika. Netreba ni Zerica previse kritikovati, normalno da je fulio par sansi sto su morali biti golovi, ali meni on vise treba da nauci da se rijesi lopte ranije. Isto tako on u nekim momentima uzme teret na svoja ledja i stvara prevagu, nije ni to jednostavno, i to je za pohvalu. Mozda je Joldic trebao ranije ubaciti neke igrace jer se vidi da nismo imali snage, ali on sigurno znam bolje sto je tako bilo.

Veteran1965
Kontakt:

uto okt 31, 2017 4:22 pm

Napisao sam na 1921 forumu :rofl: pa evo i ovdje da dam svoje mišljenje...

"Heh, na kraju ne možeš reći da je 1-1 loš rezultat, ali ubili smo ih fakat. Trebalo je 2 razlike najmanje biti za nas. Penal smješan, ali jbg tako se to pazi u Europi i gleda ko je ko. Definitvno znanje i talenat je na našoj strani, više smo bili angažovani i više nam je stalo, to se vidjelo cijelu utakmicu. Ono što nama fali ne u Želji, nego kao naciji je da nemamo pobjedničkog mentaliteta, ne vjerujemo u sebe. Da je kojim slučajem kvalitet bio kontra posložen, da je bila prevaga na njihovoj strani 5 bi nam uvalili...
U svakaom slučaju ova generacija naših omladinaca ima šansu da se zlatnim slovima upiše u istoriju Želje. Odmoriti se i pripremiti momke za revanš. Ne sumnjam da će atmosfera u Dolini biti vrhunska, i da će publika biti 12-ti igrač. Sa druge strane odlično je da je utakmica praćena direktno u regiji, odličan marketing i PR za klub uopšteno. Revanš će nam dodatno podići rejting, a ako prođemo taj uspjeh biće ravan tituli u PL BiH. Svaka čast omladino!!!"
Samo 5% i ni stolice više!!!!

fcz
Kontakt:

uto okt 31, 2017 4:25 pm

Sva ova djeca imaju itekakav kvalitet ali je evidentna razlika u mentalitetu Zerica i Mujagica naspram ostalih. Nadam se da ce napraviti korjenite promjene u nacinu razmisljanja inace ce ostati u mahali.

Realno smo ovo trebali natrpati tako da u revansu rahat izvedemo kadete. :) Ali dobro, imamo kvalitetniji tim, podrska ce biti na nivou i ne vidim razlog da ne prodjemo dalje.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava