Au sjećam se ko juče da je bilo.
Ma razumujemo se ba.
Ma nevjerovatno je kakvih sve likova ima.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon okt 30, 2017 12:08 pmNe mogu shvatiti kako neko može izjaviti da Šaban igra radi babe.
Imaju li oni oči? Prate li fudbal ikako?
Pa onda kažu Hajdarević je bolji.
Prvo i prvo, porediti se ne mogu jer igraju drugačiji fudbal, drugo i drugo obojica su veliki talenti i trebali bi svi sretni biti radi toga, treće i treće meni bi oni još na proljeće činili dva od tri igrača na sredini terena, osim ako se plasiramo u treći krug LP na proljeće, a nadam se da hoćemo.
Slavlje Admira Kajtaza nakon pobjedničkog gola na Stadionu Koševo, 30. oktobra 2004. godine.
Tada je Admir Kajtaz pogodio iz sjajnog slobodnjaka, a mnogi se tog gola sjećaju po Kajtazovoj proslavi i dizanju spojenih ruku iznad glave simbolizirajući tako izgradnju Starog mosta u Mostaru,
Potpis od a do ž, Adzem vec dva puta upada da vadi kestenje iz vatre i to radi po meni extra! Njegova predanost i dobrota ce mu se vratiti ubjeđen sam u to!mirzza je napisao/la: ↑pon okt 30, 2017 12:38 pmAdzema i Edisa ne treba porediti jer se porediti ne mogu. Jedan nakon egzodusa igraca sa Nedom Turkovicem bude treci, afirmise Memiju, Dadu, Bajica i ostavi Odi poziciju da napada titulu,i nakon smjene se vrati u omladinski pogon bez rijeci a drugi dovede kamion polovnih igraca, Memiju skloni u stranu zbog Sinise, zavije nas u crno sa Bekricem, ne uspije izboriti evropu, nakon smjene crni klub na svakom koraku, po medijima lupa gluposti, motivise svoje krkane protiv nas.
I kao Sablja vojnik Zelje, jest ali u Limburgu ba, pa sta bi Oda trebao nakon one smjene, svaki dan pljuvati gdje stigne.
Drago mi je sto je sada i omjer na Adzemovoj strani 2:1.
Zna li iko kada ce poceti poslovni prostori na istoku? Dokle je ta procedura? Hoce li se krenuti ove godine?
Upravo to, de ba popustite ih, sta se uopce komentarise.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon okt 30, 2017 10:43 amod 8923 stranice bar 4000 su otišle u tom smjeru.. Nemojte ba života Vam, koji će nam klinac tolike rasprave za neka 4 nika, jedne osobe koja to piše.. Ne ide.
Mene više interesuje postoji li ikakva šansa da neki od portala iz HR streamaju omladinu..
Malo mi je zao sto se potrefilo da sada juniori igraju, a Vitez dolazi odmah poslije, tako da sigurno Zeba igra od prve umjesto Zere. Sta Ado uradi od momka, da onako gine za unaprijed otpisane situacije.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon okt 30, 2017 12:46 pmUpravo to, de ba popustite ih, sta se uopce komentarise.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon okt 30, 2017 10:43 amod 8923 stranice bar 4000 su otišle u tom smjeru.. Nemojte ba života Vam, koji će nam klinac tolike rasprave za neka 4 nika, jedne osobe koja to piše.. Ne ide.
Mene više interesuje postoji li ikakva šansa da neki od portala iz HR streamaju omladinu..
Nadam se prenosu, ipak je to EU![]()
Doktor Mahir MoroSimply Blue je napisao/la: ↑pon okt 30, 2017 1:16 pmJa uvijek zaboravim pitati, ko je razvaljotka na klupi, vidio se je na prenosu protiv Goška kod proslave gola...nije se zayebavati sa nama, to sve mišić do mišića
Yebat ga...south side je napisao/la: ↑pon okt 30, 2017 1:35 pmevo meni jaran pitar kaze da su zavrsili ordagica na zimu kaze 100% njihov a vidim i na anamo onom forumu su potvrdili.
I ja se isto pitam umjesto koga bi nam igrao? Ima Ordagic individualni kvaliteta, ali neznam sta bi mi kao ekipa dobili sa njim. Nasem timu bi najvise Vukotic valjao.DANAN je napisao/la: ↑pon okt 30, 2017 1:41 pmYebat ga...south side je napisao/la: ↑pon okt 30, 2017 1:35 pmevo meni jaran pitar kaze da su zavrsili ordagica na zimu kaze 100% njihov a vidim i na anamo onom forumu su potvrdili.
Koji ce nam qrac pored Anela i Hajdara...
Pa ja...