Budi Željo je napisao/la: ↑pon okt 30, 2017 10:33 am
pile87 je napisao/la: ↑pon okt 30, 2017 10:27 am
Nema tu neke pameti, legende Zelje sa Ivicom na celu su tu i hoce li neko reci da su oni izmanipulisani ili da nisu svjesni sta se desava u Zelji ali jeste neko sa strane.
Pametnom je to dosta za pocetak razmisljanja.
Za njih to nisu legende, vec Greda, Zujo, Kemo, Dzelo, sad odjednom kako je otisao na kontra stranu i Serbo im postao legenda a sprdali se sa njim kad su ga postavili za sefa omladinskog. Ja ih molim nek odu nek sjednu i pitaju Ivicu, Mišu i ostale sta misle o ovima, to su legende koje su uz klub bili i kad je bio na dnu, digli ga iz pepela, a ne pojedini smradovi koji su tu bili samo da lovu klepe i dignu sidro cim se račun opuha..
Ja nisam za nikakve podjele i ne treba ih biti, niti mi svi trebamo isto razmisljati. Dobro je imati i kritiku ali kad je kostruktivna, jedino takva je dobronamjerna i takva moze dati efekat.
Ali nisam nikad za kuloarske price i da se one smatraju relevantnim. Tipa Edis rekao upravi da ne razumiju fudbal, sve i da jeste oni i ne treba da razumiju fudbal oni moraju znati voditi klub, jel Beruskoni razumije fudbal, jel ga Abramovic razumije. Edis je dobio evo za poredjenje mnogo vise i igraca i slobode od Adzema, nista protiv Edisa ali tako je. U trenutcima kada treba zbiti redove i probati napraviti nesto, mi imamo ljude koji truju i kojima nista ne valja. Trebaju djeca evo, treba igra evo, trebaju rezultati evo, trebaju uslovi na stadionu evo, treba neko nas da vodi evo.
Ja se i ne trudim da ih svatim svako ima svoj film i ima puno pravo da misli sta hoce ali ima i ona zivot ti je onakav kakve su ti misli.