Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Budi Željo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon okt 30, 2017 10:33 am

pile87 je napisao/la:
pon okt 30, 2017 10:27 am
Nema tu neke pameti, legende Zelje sa Ivicom na celu su tu i hoce li neko reci da su oni izmanipulisani ili da nisu svjesni sta se desava u Zelji ali jeste neko sa strane.
Pametnom je to dosta za pocetak razmisljanja.
Za njih to nisu legende, vec Greda, Zujo, Kemo, Dzelo, sad odjednom kako je otisao na kontra stranu i Serbo im postao legenda a sprdali se sa njim kad su ga postavili za sefa omladinskog. Ja ih molim nek odu nek sjednu i pitaju Ivicu, Mišu i ostale sta misle o ovima, to su legende koje su uz klub bili i kad je bio na dnu, digli ga iz pepela, a ne pojedini smradovi koji su tu bili samo da lovu klepe i dignu sidro cim se račun opuha..
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

pile87
Kontakt:

pon okt 30, 2017 10:41 am

Budi Željo je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Nema tu neke pameti, legende Zelje sa Ivicom na celu su tu i hoce li neko reci da su oni izmanipulisani ili da nisu svjesni sta se desava u Zelji ali jeste neko sa strane.
Za njih to nisu legende, vec Greda, Zujo, Kemo, Dzelo, sad odjednom kako je otisao na kontra stranu i Serbo im postao legenda a sprdali se sa njim kad su ga postavili za sefa omladinskog. Ja ih molim nek odu nek sjednu i pitaju Ivicu, Mišu i ostale sta misle o ovima, to su legende koje su uz klub bili i kad je bio na dnu, digli ga iz pepela, a ne pojedini smradovi koji su tu bili samo da lovu klepe i dignu sidro cim se račun opuha..
Ja nisam za nikakve podjele i ne treba ih biti, niti mi svi trebamo isto razmisljati. Dobro je imati i kritiku ali kad je kostruktivna, jedino takva je dobronamjerna i takva moze dati efekat.
Ali nisam nikad za kuloarske price i da se one smatraju relevantnim. Tipa Edis rekao upravi da ne razumiju fudbal, sve i da jeste oni i ne treba da razumiju fudbal oni moraju znati voditi klub, jel Beruskoni razumije fudbal, jel ga Abramovic razumije. Edis je dobio evo za poredjenje mnogo vise i igraca i slobode od Adzema, nista protiv Edisa ali tako je. U trenutcima kada treba zbiti redove i probati napraviti nesto, mi imamo ljude koji truju i kojima nista ne valja. Trebaju djeca evo, treba igra evo, trebaju rezultati evo, trebaju uslovi na stadionu evo, treba neko nas da vodi evo.
Ja se i ne trudim da ih svatim svako ima svoj film i ima puno pravo da misli sta hoce ali ima i ona zivot ti je onakav kakve su ti misli.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Plava Porodica
Kontakt:

pon okt 30, 2017 10:43 am

od 8923 stranice bar 4000 su otišle u tom smjeru.. Nemojte ba života Vam, koji će nam klinac tolike rasprave za neka 4 nika, jedne osobe koja to piše.. Ne ide.
Mene više interesuje postoji li ikakva šansa da neki od portala iz HR streamaju omladinu..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

avlami97
Kontakt:
Status: Online

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon okt 30, 2017 10:43 am

pile87 je napisao/la:
A Dado legenda otres'o Geruslika , njega si zaboravio. Sjeverna Koreja na bobama.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Ajzea
Kontakt:

pon okt 30, 2017 10:44 am

Ma Ivica lobotomac, pao pod uticaj Uprave.

Ubijedljivo najjaca i dalje je ona da je Misimovic mladji trazio IP adrese, a pojedini se zgrazavali. Nikad ne dobismo odgovor, evo sta da je dobio IP adrese? Boga vam, sta?

Sta kaze irfo cmarak, dusa ga boli sto je najbolja odbrana lige ona u kojoj je Bogicevic hahahahhahahahahahaha
Zamisli navijaca Zelje dusa boli jer je jedan igrac njegovog voljenog kluba imao uticaj u tome da njegov klub do sada primi najmanje golova hahahahahahahahahaha

ChWilla
Kontakt:

pon okt 30, 2017 10:46 am

dado je mogao biti igrač. možda, čak, može i dalje biti. ali njemu su trajni grč u mozgu napravili isti takvi što sve o svemu znaju...tad su govorili da ga se forsira jer ćevabdžija daje pare.
gradi željo boli te *****

damirfile
Kontakt:

pon okt 30, 2017 10:50 am

Da nam je kako izbjeci siroki i krupu u kupu pred seriju super teskih utakmica. mislim da bi nam puno pomoglo.

shzna
Kontakt:

pon okt 30, 2017 10:52 am

Ajzea je napisao/la:
pon okt 30, 2017 10:44 am
Ma Ivica lobotomac, pao pod uticaj Uprave.

Ubijedljivo najjaca i dalje je ona da je Misimovic mladji trazio IP adrese, a pojedini se zgrazavali. Nikad ne dobismo odgovor, evo sta da je dobio IP adrese? Boga vam, sta?

Sta kaze irfo cmarak, dusa ga boli sto je najbolja odbrana lige ona u kojoj je Bogicevic hahahahhahahahahahaha
Zamisli navijaca Zelje dusa boli jer je jedan igrac njegovog voljenog kluba imao uticaj u tome da njegov klub do sada primi najmanje golova hahahahahahahahahaha
:rofl1:
1987

storm_raider
Kontakt:

pon okt 30, 2017 10:54 am

Kako bi dobro bilo imati stream iz Zagreba.. znam da ima neka tv kuca koja snima njihovu djecu redovno.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

pon okt 30, 2017 10:59 am

Reče larss da će biti samo reportaža od tih što su streamali.
Ima li još kakvih portala tamo da bi mogli uraditi?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

pon okt 30, 2017 11:00 am

nek' bude dobar rezultat, a preživjećemo i bez prenosa.

nookey
Kontakt:

Sanjao sam da smo ih uzeli 1:2 uhhh...

LeBlue
Kontakt:

pile87 je napisao/la:
pon okt 30, 2017 10:41 am
pile87 je napisao/la:
Ja nisam za nikakve podjele i ne treba ih biti, niti mi svi trebamo isto razmisljati. Dobro je imati i kritiku ali kad je kostruktivna, jedino takva je dobronamjerna i takva moze dati efekat.
Ali nisam nikad za kuloarske price i da se one smatraju relevantnim. Tipa Edis rekao upravi da ne razumiju fudbal, sve i da jeste oni i ne treba da razumiju fudbal oni moraju znati voditi klub, jel Beruskoni razumije fudbal, jel ga Abramovic razumije. Edis je dobio evo za poredjenje mnogo vise i igraca i slobode od Adzema, nista protiv Edisa ali tako je. U trenutcima kada treba zbiti redove i probati napraviti nesto, mi imamo ljude koji truju i kojima nista ne valja. Trebaju djeca evo, treba igra evo, trebaju rezultati evo, trebaju uslovi na stadionu evo, treba neko nas da vodi evo.
Ja se i ne trudim da ih svatim svako ima svoj film i ima puno pravo da misli sta hoce ali ima i ona zivot ti je onakav kakve su ti misli.
Upravo kao sto si napisao, Mulalic je imao svoju sansu, i nije izborio Evropu. Adzem je bolji trener, i isto kao sto si ti napisao, mozda i radi u tezim uvjetima od prethodnih trenera, ali njegova je velika prednost sto je uspio kroz mlade igrace da stvori bolju ekipu, i trenutno ima vise kvalitetnih igraca na raspolaganju. Nije slucajno da Zeric npr sad vise trci, a prije je bio totalno pasivan. Raduje me isto da u ekipi vlada zajednistvno i ti igraci koje imamo na raspolaganju ne stvaraju probleme van terena/putem medija kao sto je ranije bio slucaj. Barem takav dojam imam. Potpuno si upravo sto se tice uprave, oni netrebaju da se previse razumiju u sam fudbal, nego da stvore uslove da Zeljo napreduje. A to trenutno rade bolje nego bilo koja uprava. Digli su nivo u BiH, i nadam se da ce nastaviti da stvaraju novu vrijednost za nas klub. Svaki dan kad se napravi nesto na stadionu, ako se potpise dugorocni ugovor sa mladim igracem, itd vrijednost naseg kluba raste. Trenutno smo najvrijedniji sportski kolektiv u drzavi kad se sve inkludira, i to je prije svega zahvaljujuci ovoj upravi, i navijacima koji ih podrzavaju. Nadam se da ce nastaviti istim tempom, i da ce nesto biti od trening kampa.

Plava Porodica
Kontakt:

pon okt 30, 2017 11:06 am

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Dzezvar
Kontakt:

pon okt 30, 2017 11:14 am

Kada si.tuzan i sjeban.odes tamo i procotas one nebuloze i odmah ti poprave.raspolozenje.
Barem.ja.to.tako gledam sada kada se zna ko je ko tamo.
Njegos,konobar i redakcija........
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Dzezvar
Kontakt:

pon okt 30, 2017 11:17 am

ChWilla je napisao/la:
pon okt 30, 2017 10:46 am
dado je mogao biti igrač. možda, čak, može i dalje biti. ali njemu su trajni grč u mozgu napravili isti takvi što sve o svemu znaju...tad su govorili da ga se forsira jer ćevabdžija daje pare.
E jbg sad...
Ja sam.to govorio i stojim iza toga....
Cevapdzija je placao bracu sadikovic....i to je istina....
Placao je i Memiju.....znaci lik je imao tri svoja igraca.....

ChWilla
Kontakt:

pon okt 30, 2017 11:18 am

znam ja da jeste. ali nije zato igrao.

Dzezvar
Kontakt:

pon okt 30, 2017 11:20 am

ChWilla je napisao/la:
pon okt 30, 2017 11:18 am
znam ja da jeste. ali nije zato igrao.
U pocetku jeste.

ChWilla
Kontakt:

pon okt 30, 2017 11:25 am

e taman ga je zato amar ubacio u plzenu u 20. minuti kad se hasanović povrijedio. a iste priče bile, iz istih kuhinja, da on ne treba da igra.

iza mene na jugu u srijedu momci jedno 19-20 godina pričaju kako je anel katastrofa i kako ga guraju zbog starog...nažalost idiotija je zarazna. kad ga prodamo za onoliko koliko je realno na ovom stepenu razvoja, isti će pričati kako puštamo talente za bagatelu.

Dzezvar
Kontakt:

pon okt 30, 2017 11:27 am

phpBB [video]

Ma yebat ga....
Nego da se malo podsjetimo.
Na danasnji dan.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.

Prijava