I pravi ekipu za europu, nasu ligu su prekucaliigla je napisao/la:Rece Sliskovic prije par kola da im niko nista ne moze
Pitarski sindrom ih zahvatio.mirzoni1921 je napisao/la: ↑ned okt 29, 2017 6:34 pmI pravi ekipu za europu, nasu ligu su prekucaliigla je napisao/la:Rece Sliskovic prije par kola da im niko nista ne moze
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Šuti dok ja kukam mi stigosmo -8
Ali Borac i gol razlika 9:9heisenberg je napisao/la: ↑ned okt 29, 2017 6:36 pmTreba samo gledati na sebe, bez ikakve nepotrebne euforije ili pesimizma.. Napredovati kroz svaki trening i utakmicu, korak po korak.. Idemo sada na 2 gostovanja zaredom (Vitez i Borac). Tu ako uzmemo 6 bodova onda stvari odlicno izgledaju pred derbi na kojem mozemo mnogo dobiti pobjedom, a ne puno toga izgubiti..
Gostovanje u Banja Luci bi nam moglo biti malo olaksano obzirom da oni sljedece kolo idu u rat protiv Edisovih kamikaza gdje ce sigurno biti more kartona, a sljedeci igraci im imaju po 2 kartona: Galesic, Karic, Veselinovic, Mirkovic, Raspudic, Kunic i Janicic
kad sam spomenuo euforiju, mislio sam na onu pravu euforiju , a ne tvoju ovu lažnu
Cak 7 golova primljeno???? Bruka i sramota, sve se rastalilo, cenane odlazi. Zeljo ciao.11plavih'92 je napisao/la: ↑ned okt 29, 2017 6:44 pmA sto nismo na +3 npr
Sto, sto, sto
Ma ciao Zeljo