reks1 je napisao/la: ↑pon sep 11, 2017 8:30 pmKoliko si u pravu ,to je cudo!Gledam po trznim centrima gologlave i pokrivene kako kupuju"strane"proizvode a navodno se kunu u ovaj komad planete!Pitari se kunu u pokojnog Vedrana a onda pravac kladara,Ni mi nismo nista bolji.Znam da je off i izvinjavam se ali jedna studija veli da kad bi svi mi dnevno dali 2 km na domace proizvode,ova zemlja pa samim tim i sport pa samim tim i fudbal,Zeljo itd ,mnogo bolje izgledali.Veteran1965 je napisao/la: ↑pon sep 11, 2017 8:19 pmZnaš kako kažu škutori "Oni gore u Bosni x2 a mi ovdje x5" uzeše sav keš na kladionice, ne plaćaju porez, a mi ko bekani. I ne samo kladionice. Pogledaj firme Ataco, Mepas, Violeta, MCI, Planet, Ledo, KIseljak. Svi pare prave po Sarajevu, Tuzli, Zenici a marke ne ulažu ovdje, sve dole odnesoše. Samo sponzorišu hrvatske klubove, pogledajte malo reklame oko terena, bilo koji sport da je u pitanju.
Kada ih malo pritisneš, bace koju mrvicu, Bošnje se zalijepe za to i ušute....sve to treba žestoko izblokirat, vidio bi kako puze i cvile kurave...

Ne dijelim ljude po nicemu drugom osim po tome jesu li ljudi ili nisu, ali znas kada bi neko iz Zapadne Hercegovine imao kontinuitet da kupuje recimo Bajrine proizvode? Nikada. A i sta ce mu, kada ima Gavrilovica, a i lokalno je okrenut maksimalno. I to svjesno, zna da ce se te pare u njegovom okruzenju vrtiti.