Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

pile87
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned avg 27, 2017 4:22 pm

Rambo_Amadeus je napisao/la:Ma kad se pogleda roster i ekipa s kojom se sinoc raspolagalo, sve je jasno. Adzem probao, nije prošlo. Da smo dobili sad bi svi pisali kako genijalan potez sa prebacivanjem igre na jednu stranu i stvaranjem viska.
P.S Dzafic na zagrijavanju u sportskoj opremi, na utakmici u odijelu, covjek bas drzi do toga.
Neozbiljno od Kajkuta sto nije imao kompletnu opremu, naucio je valjda za 35 godina sta treba imat', neki lik na istoku kaze eno Kajkuta presjece stomak, ode u tunel.
Pa ima i toga što kažeš većina bi drugačije pisala da je recimo usla ona Zebina šansa.
Često smo pisali o tome da neke igrače treba istopiti pri tome smo mislili na ove mlade sad su tu a to često ide na cijenu rezulatata kasnije se vrati višestruko.
Nije smak svijeta odigrati neriješeno protiv širokog kući jeste loše ali nije smak svijeta. Ja se sjećam utakmice kad nas je široki razvio kod kuće.
Ali mi moramo popraviti igru u nastavku sezone i to nam je najbitnije.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

GoodisonPark
Kontakt:

Re: FK Željezničar

ned avg 27, 2017 4:30 pm

bogi je napisao/la:
ned avg 27, 2017 4:13 pm
@ Goodison da ne moram reply bit će velik članak hahah

Ima smisla sve što je rečeno, ali eto takvi smo kakvi smo, nadajmo se najboljem trenutno bodova imamo više nego što zaslužujemo realno.

Kemo je neko ko će goriti svaku utakmicu, pogotovo ako pogriješi naprimjer pored Radnika prošle sezone imaš i Mladost ove sezone, realno do kraja tekme je bio naš najbolji igrač iako mu na zvaničnoj svi psovali od do...
Realno pišemo, šta to nama Jadranko može ponuditi na terenu, pa kad nije mogao protiv Maribora u "top formi" kako će nam pomoći danas sutra... Bojim se da nam više odmaže nego pomaže ali to je do Petrovića koji ga je vratio u tim i kovao u zvijezde a Kemo i Matteo ostali da istruhnu na klupi.

Ja to volim da vidim, želju, motiv, da vidim da je i igraču stalo da pobjedi isto kao i meni na tribini, Kemo pogriješio protiv Mladosti i ja mu nikad neću zamjeriti kad vidim da momak gine ne bi li kako iščupali bod, vidiš da daje 120% od sebe, a toga nama općenito fali na terenu. Halalio bi i Bogičeviću svaku grešku ali da vidim da preuzima rizik, preskače ga lopta čini mi se u Bijeljini u Tuzli kardinalno kiksa, to je onako na prvu što se mogu sjetiti ali sve bi halalio da vidim i kod njega da povuče ponekad za cijelu ekipu.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

ChWilla
Kontakt:

nema izmjena a ubacuje mujagića koji cijelo ljeto nije trenirao, umjesto zajmovića koji je stvarno pokazao da može, i na derbiju, i na neprirodnoj poziciji...još jedan potez koji djeluje proizvoljno.
gradi željo boli te *****

exbabilon
Kontakt:

ned avg 27, 2017 4:34 pm

ChWilla je napisao/la:
nema izmjena a ubacuje mujagića koji cijelo ljeto nije trenirao, umjesto zajmovića koji je stvarno pokazao da može, i na derbiju, i na neprirodnoj poziciji...još jedan potez koji djeluje proizvoljno.
E vala ovo je vrhunac nelogicnosti. Na sva preturanja od prije, ovim je zacinio stvar. Ko da je dosao na klupu i rekao eci peci pec, haj ti Mujaga.

boccaccio
Kontakt:

ned avg 27, 2017 4:38 pm

Fanzi je napisao/la:
ned avg 27, 2017 3:39 pm
Ako je Adzem ironican, onda bude sta se fura na Amara.
Ako napravi lapsus iznerviran zbog vrlo malog sudijskog produzetka vremena, onako ko strastveni Zeljovac koji sve to licno dozivljava, onda bude jao vidi papka.
Ako se zahvali navijacima, onda bude jao uvlaciguza.
Ako kaze osjeti se napredak, iako je on s igracima dan-noc, onda je kreten.
Ako kaze bili smo bolji na terenu, a nismo, onda je lud, drzak...
Ako Adzem bude govorio o vremenu, bice gdje si Majstorovicu.

A qrac bi vi tako pisali o Amaru Osimu, zbog prezimena koji nosi.
Al on je Osim.
Juce je bilo prebitno kako se Sablja izrazava. Danas je samo bitno dokle ce Sablja dogurati sa Mladosti.
Ja nisam znao sta reci nakon poraza od pitara prije par mjeseci. Da sam bio trener, da su onako igrali, da sam bio odgovaran, sa Bosmala bih laste poletio. Ni rijeci. Nikom. Od stida.

Sve logopedi, profesori, jezikoslovci...

Prije nego ista napisem, ima li sanse da neko uploada utakmicu da je u rahatluku pogledam.

Ne kontam defetizam. Nismo izgubili. 7 igraca iz sastava Sirokog je igralo utakmicu Kupa na Grbavici u nasem porazu 3:0.
Ne kontam, jer kao jao nije odradio pripreme i preuzeo je ekipu prije pocetka prvenstva, jao imamo srece nenormalno, jao izgubili od Sirokog sa najboljim strijelcem, najboljim igracem prvenstva pod Slavkom jao Slavko je bolji od njega on igro nafakaski nerijeseno Slavku sa najboljih 11 demolirali, jao treba forsirat mlade, **** mlade ne valja nijedan od njih, jao trebaju nam igraci al **** ovo sto dovodimo igrace bez odstete jao imamo porezni dug, jao **** ovu upravu sto gradi stadion, hvala za istog jao vidi juga jao **** upravu koji ce nam sve.
Koji je vas argument? Stav? Imate li ijednu konstantu ili se sve mijenja kako se rezultat mijenja? Na koliko kikseva imamo pravo u toku sezone i sta je kiks?
De se dozovite...
Uvijek volim kad pronadjem tekst koji mi dozvoli da se ne umaram pisanjem. Jako dobro napisano, i podudara se sa onim sto bih napisao i sam. Hvala ti sto si me postedio i ustedio mi dosta vremena, jer bih morao pisati jako dug tekst.

@ Barbarez. Vezano za Zebu, sklon sam tvome misljenju . Dakle kada se radi o Zebi, ja to vidim prilicno slicno kao sto vidis ti, uz neka manja odstupanja. Odlicno si primijetio i za Sabana vezano za jucerasnju utakmicu. Iako impresionira njegova mirnoca na terenu dok je u posjedu lopte, on je sinoc isao na totalnu sigurnost, bez slanja lopti prema naprijed i bez upotrebe bilo kakvog rizika u dijeljenju lopti, nego lagano na stranu, koja je bila pogubljena i koja nije imala rjesenje za korak dalje u igri. Tako da se gubio smisao davanja takvih sigurnih lopti od strane malog Anela, a on je to radio uprkos mogucnosti da krene naprijed i da pokusa naci rizicnije rjesenje koje bi ,ako bi bilo uspjesno, naislo na eventualnu dobru sansu za nas. On je to izbjegao, nastojeci izbjeci eventualni zvizduk sa tribina. Mislim da je u toku meca jako puno o tome razmisljao. Ja u njemu vidim vjerovatno najboljeg igraca lige u sljedecoj sezoni. Do tada ce kroz utakmice ,vjerovatno uspjeti da prevazidje tu barijeru. Jer on je bas rodjen da bude igrac. Sa druge strane, Zeba , kao iskusan , preuzima sve na sebe kada je u posjedu lopte. On zna da je rizik tu neminovan i pokusava da nesto izmajmunise, iako cesto naidje na negodovanje, svjestan je da ako on nesto ne izmelja, niko drugi definitivno nece. Pokazao je to i dio utakmice u kojem Zeba nije bio prisutan na terenu i vidjelo se da se tek onda sve skroz raspalo. Ulazak Zerica je uvijek pozeljan, mada mi ne ide u glavu da mu se evo svaki put po ulasku desava da se vidi da cak i Zeba u toku utakmice vise trci od malog Zerica. Zera mora isto nadoci, treba mu vjerovati, ali treba pokusati i ukazati mu da je kretanje na terenu nesto sto cini veznjaka modernim. A on to mora imati ako hoce da ima karijeru izvan ove lige. Na to se racuna kad je on u pitanju.

ChWilla
Kontakt:

ned avg 27, 2017 4:44 pm

žera bi po poziciji i afinitetima trebao biti onaj ko će gurnuti zadnji pas, ili krenuti u dribling i napraviti višak. osim odlične partije u drugom poluvremenu u kaknju, te solidne role pred kraj u podgorici, ti njegovi pokušaji su više rezultirali šansama i kontrama za protivnika, nego za nas.

bogi
Kontakt:

ned avg 27, 2017 4:47 pm

GoodisonPark je napisao/la:
bogi je napisao/la:
ned avg 27, 2017 4:13 pm
@ Goodison da ne moram reply bit će velik članak hahah

Ima smisla sve što je rečeno, ali eto takvi smo kakvi smo, nadajmo se najboljem trenutno bodova imamo više nego što zaslužujemo realno.

Kemo je neko ko će goriti svaku utakmicu, pogotovo ako pogriješi naprimjer pored Radnika prošle sezone imaš i Mladost ove sezone, realno do kraja tekme je bio naš najbolji igrač iako mu na zvaničnoj svi psovali od do...
Realno pišemo, šta to nama Jadranko može ponuditi na terenu, pa kad nije mogao protiv Maribora u "top formi" kako će nam pomoći danas sutra... Bojim se da nam više odmaže nego pomaže ali to je do Petrovića koji ga je vratio u tim i kovao u zvijezde a Kemo i Matteo ostali da istruhnu na klupi.

Ja to volim da vidim, želju, motiv, da vidim da je i igraču stalo da pobjedi isto kao i meni na tribini, Kemo pogriješio protiv Mladosti i ja mu nikad neću zamjeriti kad vidim da momak gine ne bi li kako iščupali bod, vidiš da daje 120% od sebe, a toga nama općenito fali na terenu. Halalio bi i Bogičeviću svaku grešku ali da vidim da preuzima rizik, preskače ga lopta čini mi se u Bijeljini u Tuzli kardinalno kiksa, to je onako na prvu što se mogu sjetiti ali sve bi halalio da vidim i kod njega da povuče ponekad za cijelu ekipu.
A to za želju motiv, to ja najviše vidim kod Graovca, imaš osjećaj ko da je momak odrastao na Grbavici koliko je temperamentan ( valjda sam fino napisao hahah ), i ima srce ko planina veliko defintivno. To se cijeni kod igrača, pamtim od Graovca reakciju primamo gol od goška momak se nervira ko da je gol za preokret a ne za 3:1 , to se cijeni
Ja bih još samo da dodam da moje prezime nije Bogičević i nije mi ovaj nikakav rođak da se zna hahahah :D
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned avg 27, 2017 4:57 pm

Daj hurmasice otvori anketu jesmo li za to da se elvis karic prebaci u omladinski pogon..

ChWilla
Kontakt:

ned avg 27, 2017 5:17 pm

sa slavkom je svaki protivnički igrač i trener kojeg je zanimalo otprilike znao gdje i kako će naši igrači stajati i šta će raditi. to naravno ima svoje loše strane...ali ima i dobre, naročito u situaciji gdje je ovoliko fudbalera limitirano sa osnovnim elementima koliko jeste. e ni u drugu krajnost ne treba ići radi nje same i mijenjati temelje igre od utakmice do utakmice. treba naći sredinu. a ako se želi stvarno preći na postavku sa tri stopera...za to sa ovom ekipom treba minimum minimuma jedan prelazni rok i pripreme. da se pokuša, ne nužno i da se uspije...

gavran
Kontakt:

ned avg 27, 2017 5:18 pm

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

storm_raider
Kontakt:

ned avg 27, 2017 5:31 pm

barbarez je napisao/la:
ned avg 27, 2017 4:07 pm
storm_raider je napisao/la:
ned avg 27, 2017 3:15 pm
@barbarez, nemoj to shvatati kao prepiranje, vec razmjenu misljenja. Svi mi gledamo iz svog ugla. Ne provociram te uopste, ti si prvi tu rijec spomenuo, onda da ja tebe okarakterisem kao provokatora?

Nije mene nista pogodilo, ali nisi u pravu da Zeba nema krivice. Jeste, kriv je u tome sto gotovo uvijek ima potez viska i slozimo se da se necemo sloziti. Dalje, mene kao pljuvaca okarakterisati ne mozes, ja sam zadovoljan sinocnjim rezultatom i to sam sinoc napisao, ali vaditi Zebu da nije kriv, a pisati da je kriv Jovan nije istina. Takodjer, etiketiranje, 'vi pisete protiv pojedinca' i slicno, kada sam ja u pitanju nece proci. Ja pisem ispred sebe i ne interesuju me pojedinci i grupice. Znam i ja Zajku licno, ali kao kapiten i kao neko ko usporava nasu igru u tranziciji, jeste kriv. Sa druge strane, ako si citao, a mislim da nisi sve procitao, napisao sam i da je on pored Jovana nas najbolji veznjak. Bez Zebe mi smo slabiji, ali on mora igrati 60 minuta, jer vise ne moze. To je poenta mog pisanja, ne da on ne moze igrati. Moze i mora. Moja kritika je na tome da i on mora brze igrati, ali ne znam koliko on to moze promjeniti u ovim godinama.

A to nase dijete, bio je tu. Super, i placen je za to. Zbog toga ga treba po svaku cijenu drzati u igri, pa iako steti klubu ili nekom konceptu igre? Super, i ti si uz klub uvijek, pa neces stetiti na bilo koji nacin.

Sto se tice Adzema, ne imitira on Amara, covjek tako prica oduvijek.

Ne prepiremo se, jos jednom, ali se ne slazemo i necemo se sloziti, a ovako mozemo do sutra. Zato cemo stati.
Ja o kruskama a ti o jabukama. Bolje da stanem, ne trebamo izvlaciti rijeci iz konteksta. Pola stvari koji si naveo ja nisam rekao. Npr. Adzem ne imitira Amara kako prica, vec izmislianjem tople vode i stavom da je on uradio najbolje. Nije svako Amar. Ili npr ovo da ja pljujem Jovana za sinoc. Ja kazem od 10 da 9 usere. Kazem da Zeba ne usporava tranziciju kad mi tranzicije nemamo. Mi sinoc nismo znali gdje udaramo. Krila nigdje, veza nijr postojala. Kakvo kretanje Jovana i Sabana se pominje. Saban odigrao pristojno, sto je za njegove godine super, nije grijesio igrao na sigurno. Ali ne krivim ja Sabana ni Jovana, pa nama je jednom Jovan zadnji, jednom Kemo, pa Saban, pa ko zna sta sad slijedi. Ni jednom ista formacija. Pa tu se formacija pravi da se prilagodi tvojm prednostima. Jovan odlican kar je nazad sam, kad ga ne gusi drugi zadnji vezni. Kad Sinan ide gore a Jovan ostaje sam nazad. I ja pricam o dvostrukim arsinima na forumu, ne tvojim vec generalno. A tebe sam kao primjer naveo. Ne mozes napisati skinite se Adzemu, a onda kad neko napise skinite se Zebi, opravdat to sa ovo je forum. Ali ne bitno necemo izvlacit sad sta je ko rekao,mozemo do sutra tako. Nije bitno, da Bog da ja fulio i ujeo se za jezik, ali mi sami sebi u stomak skacemo, zbog ega, izmisljanja tople vode. Slqzem se da nam tim nije za pohvalit, ali nisu ni drugi, pa izvlace najbolje iz onog sto imaju..
Bas tako.. ja o jabukama, ti o kruskama. Pola stvari nisam ni ja napisao. Kada sam napisao to za Adzema, odnosilo se samo na 'imitiranje Amara' i to sam naglasio. Ostalo si napisao, kao i ja. Stanimo ovdje. Sto se drugih tice, Zrinjski stvarno igra dobro... i to me brine najvise.

Veliki pozdrav za tebe. Generalno sam ispizdio jer mi nije jasno zasto su ljudi nezadovoljni nakon sinocnje partije. Ok, ne trebamo biti zadovoljni, ali ne mislim da ima mjesta ni nekom nezadovoljstvu. A pogotov me je izbacio iz takta komentar: "Upravo nemojte praviti, ebes jug kada ovako igramo" Pa ti ostani normalan...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

zeka_tm87
Kontakt:

ned avg 27, 2017 5:33 pm

gavran je napisao/la:
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
??????????????

Rambo_Amadeus
Kontakt:

ned avg 27, 2017 5:34 pm

Je l' bilo glasanje za igraca utakmice ?
p.s nasao sam
Zadnja izmjena: Rambo_Amadeus, dana/u ned avg 27, 2017 5:36 pm, ukupno mijenjano 1 put.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

storm_raider
Kontakt:

ned avg 27, 2017 5:35 pm

zeka_tm87 je napisao/la:
ned avg 27, 2017 5:33 pm
gavran je napisao/la:
??????????????
Gavran na svom imanju na granici sa Albanijom okrece janje...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

ned avg 27, 2017 5:35 pm

na tromeđi albanije, crne gore i kosova...

ISB87
Kontakt:

ned avg 27, 2017 5:39 pm

Eh ide oauza i red bi bio sporazumno raskinuti ugovor sa nekom ublehom od igraca

nacitani, sinisa, markovic, bekric, nikolic, crnov i beganovic
MIRZA RASCIC

avlami97
Kontakt:

ned avg 27, 2017 5:41 pm

exbabilon je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
E vala ovo je vrhunac nelogicnosti. Na sva preturanja od prije, ovim je zacinio stvar. Ko da je dosao na klupu i rekao eci peci pec, haj ti Mujaga.
Cilj je bio da se vidi, kako je kraj meča docekalo pet nasih dječaka na terenu; Veca, Saban, Žera, Dino i Mujaga...još da Kemo nije povrijeđenslika

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

avlami97
Kontakt:

ned avg 27, 2017 5:45 pm

Gavran na Prokletijama okreće janjad.

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

bogi
Kontakt:

ned avg 27, 2017 5:56 pm

avlami97 je napisao/la:
ned avg 27, 2017 5:41 pm
exbabilon je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
Cilj je bio da se vidi, kako je kraj meča docekalo pet nasih dječaka na terenu; Veca, Saban, Žera, Dino i Mujaga...još da Kemo nije povrijeđenslika

Naš dječak je i Zajmović ako ste zaboravili
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

IvanOsim
Kontakt:

ned avg 27, 2017 5:59 pm

vobznaazna je napisao/la:
ned avg 27, 2017 1:24 am
Ado molim te probaj i uigraj ovu formaciju a udarna postava da bude ova
Veca

sinisa. Osmankovic. Grabovac. Projic.

Saban. Blagi.

Zakaric. Zec.

Ramovic.
Zaim.
Ramovic klasični polu spic.... Imas igrace samo za tu formaciju i ne izmisljaj toplu vodu vec iskoristi to i u pauzi uigraj imam osjećaj da bi s tom postavkom mljeli protivnike i imali igru...
Ovo je najbolja postavka, samo po meni umjesto Sinise ide Stana, ostalo vrh... i sto je najvaznije imas igrace na klupi Zeb, Kajkut, Zeric ima ko unijeti nesto novo u igri, a taman im pola sata...

Ubjedljivo najbolja nasa postavka po meni.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava