barbarez je napisao/la: ↑ned avg 27, 2017 2:39 pm
@storm Pa kad necemo biti lobotomija, onda ne bi trebali imati ni dvostruke arsine. To jel ja licno znam Zebu, nema nikakve veze. Zeba je kriv, sto Projic, Zakaric, Jovan, Saban i ostali se krecu ko mi na terminu, sto svaki od njih da loptu i stoji poslije toga. Sto nemamo igru bez lopte, pa kad Zeba mora cekati da se otvaraju, ili kad ga napadnu po 3 igraca onda nam on koci tranziciju. Koju tranziciju. Onu koju Jovan i Saban igraju, guraj na stranu.
Onda se oni trebaju nazivati produzni kablovi, a ne defanzivni vezni.
A kad me vec provociras za lobotomiju, i za to da pisemo jer forum sluzi za to.
Ja sam ti dobro objasnio, kad se vama pojedinim digne da pljujete, onda krene orkestrirana hajka koja se sa foruma prenese na tribine. Kad neko dodje da uputi kritiku, a toj vecini ne odgovara, onda krecu napadi na tog forumasa,po 5 stranica svega i svacega se napise ljudima.
Objektivnost nam je na jako niskoj grani. Upitne su mnogima i osnove fudbala, ali furka je lupati gluposti.
Zajko je nase dijete, Zajko ke bio tu kad je bilo najteze igrati za nas. Nek vas je sramota izbacivati ga iz tima. A Jovan od 10 tekmi 9 bude kriminalan, i ne pravi se ovakav pritisak na njega.
Vedran ima srece sto nas njegove gluposti nisu kostale poraza, jer mu se potrefilo da se izvuce iz sranja koja sam napravi, ali Veca je kralj.
Ja sam Zebu najvise kritikovao za vrijeme Amara, strasno koliko me nervirao, i nemam problem sa tim da ne igra, ali mi je pun ***** dvostrukih arsina.
Pisete ovdije ko uvrijedjene mlade, pogodila te lobotomija.
Po kom osnovu imas da kazes nekom da se skine Adzemu sa one stvari, forum je brate pisemo i diskutujemo. Gdje cemo ako ne ovdije. Za to sluzi.
Drag si mi brate, ali si mi bas zivce izvukao, cuj branim Zebu, jer ga licno poznajem.
Ja svakog igraca nabijem ako Zelji steti. Ali dvostruke arsine ne mogu, sujete i pisanja niz dlaku da je dobro samo ono sto pojedini misle da je dobro, e vala to necu ni gledat ni trpit.
Zao mi je sto sam se sa tobom prepirem, ali shvatices da nisi upravu.