Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 27, 2017 2:59 pm

Leon_Professional je napisao/la:
ned avg 27, 2017 2:53 pm
@Model, vjerovatno znas o tome vise i eto na licnom iskustvu.
Ja sam samo rekao kakve vjezbe se rade za to. One merdevine, ne smijes dotaci plastiku, da trcis ko gazela na prstima i da si konstantno na prstima a ne na petama pa ti treba da se pokrenes 5 sekundi.

Djaba im ta tvoja ishrana ako vjezbe nece raditi :karanje: :ganja:
Kada pojedeš tepsiju bureka, pa malo odkunjaš, osjecaš se kao Rambo, ali ti se ništa ne da. :D
Poslije njihove klope oni bi na onim merdevinama postali trenutno invalidi.
Polomili bi se samo tako :placeodsmijeha: .
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

PratimsamoPlave

ned avg 27, 2017 3:00 pm

Ne zna čovjek šta bi rekao , koji je uzrok loše igre .
Da li je to Zeba ? Čovjek koji na derbiju pogodi penal , napravi jedine naše dvije šanse , protiv Mladosti asistira , pa možda nije sve ni do njega . Protiv Borca izvade mu slobodnjak ispod prečke , i prije drugog gola izađe u šansu .. Sinoć kad posla jednu loptu u 16 tamo nikog ne bi , i do kretnje njegovih kolega ima dosta . U svakom slučaju i ja bi Ramovića ili Žerića stavio neke utakmice i ovaj da se odmori a i mi bi na širini možda dobili .
Taktika , ma nije ni do toga protiv Viteza smo izašli u 4-1-4-1 ili 4-2-3-1 iskreno ne znam šta je bilo . Pa ista igra kao sinoć ništa ni s čim.
Što se tiče tima najgori dio ekipe su bekovi i to ubjedljivo u napadu su beskorisni , za ekipu kakva smo mi tj.uvijek razbijamo bunkere su igrači manje . Napad se malo popravio sa Kajkutom koji bez ijedne kreirane šanse uradi nešto, neka nabijanja imaju smisla jer uzme više duela od Nikolića , ali opet nedovoljno . Krila ništa specijalno , najbolje izgleda sa Zajmovićem kad igraju iako čovjek to nije , njega na napadača , fali nam krilo za rotacije . Štoper isto , fino bi to izgledalo sa Džindom,Osmankovićem,Graovcem,Bogijem al uz pehove koji nas prate i crveni karton dobili smo da nam fali peti štoper u timu , a drugi za prvih 11 ako se Kemo ne oporavi .
U rosteru ima igrača koji ne mogu 90 minuta izdržat to nam stvara problem ako ne zabijemo do 75-te .
Ekipa psihički je jača nego prošle godine , ali fali nam to kad treba pokazati da smo glavni na terenu . To je treblo pokazati protiv Viteza , Sarajeva , sinoć . Pristup moraju promjeniti nek bude svaku utakmicu kao protiv Borca , i nek uvode šuteve sa distance pokazali su protiv Goška da znaju pucati. Sa šutevima dobili i dodatni pritisak na protivnika da mora izlaziti da brani te šuteve lakše bi ispadali.

Ispast će ovo na kraju ok za nas , minimalno je Evropa jer je liga loša . Toliko loša da osvajač prošlo sezonske titule ostane bez tri glavna igrača i to se ne osjeti toliko . Ali ljudi nemaju pritisak kao ovi naši , pa mi bi ovde napisali stranice i stranice kako smo očajni ako nam Vitez zabije 2 gola .
Mi kao klub organizaciono napredujemo ali u fudbalskom smislu tanko . Jedino su ovi omladinci pozitivna stvar jer možda nešto zaradimo na njima .
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

GoodisonPark
Kontakt:

ned avg 27, 2017 3:02 pm

@ Bogi druže, kakva idealna sredina, mi takve nemamo još kako je Meša Baždarević otišo u penziju :)

Ono što mi je sinoć zapalo za oko jeste to da je Zec u prvom poluvremenu igrao mnogo vremena desno, tu je bio i Zakarić, Siniša se tu isto pridodavao ali opet nismo mogli da napravimo višak i da probijemo kvalitetno, ako je to već bio plan da se na taj način stvori višak onda je to trebalo raditi na lijevoj strani jer tamo igra Ćorić koji je mnogo više sklon kiksevima od Markovića koji je faktički bio neprelazan. Mogao je tu rokadu Ado napraviti i u toku same utakmice kada je vidio da ne ide ali nije. Na taj način bi Zakarić dobio mnogo više prostora za igru (kao što je imao Projić) i tada je mogao ulaziti unutra i raspaliti po neku bombu prema golu ili praviti pometnju u njihovoj zadnjoj liniji. To bi bilo idealno jer je Siniša osim štopera igrao dobrim dijelom utakmice i beka odnosno dosta pokrivao taj prostor uz aut liniju. Moglo se i pored činjenice da nemamo igrače za ovu formaciju napraviti mnogo više.

Adžem je dovoljno (i previše) tumbao i reći ćemo da je u dobroj mjeri vidio sa čim raspolaže. Sad ima dvije hefte da odabere formaciju i igrače na njihovim prirodnim pozicijama i da tu postavu maksimalno uigrava iz treninga u trening, da popravlja greške, da radi uigrane akcije, dupli pasovi, jednostavno popravlja sve ono što se vidi da nije dobro, a ako igrom slučaja neko iz startne postave ne može nastupiti zna se otprilike koji igrač bi ga mogao zamjeniti. Znači što manje rotacija i prebacivanja igrača, osim naravno u samoj igri ako uoči neke slabe tačke protivnika.

Dalje, lijepo je forsirati našu djecu ali i tu treba pravilno dozirati, isto kao što Zeba ne treba igrati cijelu utakmicu tako isto i mladi igrači trebaju dobijati adekvatan broj minuta obzirom na ranije pokazano na terenu.

Pauza je došla u pravo vrijeme a u neku ruku ovo je i dobro jer smo svi dosta nezadovoljni igrom a broj bodova (bez obzira protiv koga i gdje su osvojeni) ipak nije loš. Trener se još traži, ekipa se (nadam se) kristališe i već nakon pauze trebalo bi to mnogo bolje izgledati. Logično ;)
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

kvalitet
Kontakt:

ned avg 27, 2017 3:05 pm

Tužno je vidjeti da mi ne znamo igrati pozicioni napad. Još tužnije da niko ne uradi niti jedno lažno kretanje za 90 minuta. Miro je to radio. Bešlija ranije. Zato i jesu bili uvijek korak ispred svog čuvara. U pravu je Adžem kad kaže da puno moraju raditi.

Što se tiče Zebe - mora igrati. Nema ko drugi. Žerić ne može sam iznijeti (pisao sam o njemu kao igraču koji zna sve s loptom, ali izgubi se na terenu), Ramović mislim da nije spreman još za nešto slično. Ne znam ima li iko treći. Možda taj Hajdarević, ali i on je dijete.

Podrška Adžemu. A ovoj ekipi trebaju bar 2 pojačanja.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

bogi
Kontakt:

ned avg 27, 2017 3:07 pm

@ Goodison ma to je najbolje što imamo trenutno u klubu realno, na to sam ja mislio.
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

Leon_Professional
Kontakt:

ned avg 27, 2017 3:12 pm

Kod stative klasicna greska stopera koji gleda loptu iako je Blagojevic napao igraca, ne trazi Bogi svog, ne popunjava prostor vec ni on ne zna gdje je.

@Rambo je fino objasnio.
Sinoc tokom meca sam rekao da bi mogli koristiti ove njihove fore, jer ide pas po zemlji, njihov napadac se ponudi, on ostavi loptu a ovi ostali igraci utrcavaju iza odbrane ii u sredinu i imas mogucnost pasa prema njima ili napadacu. Al hajd, oni su daleko vise uigraniji na ovaj sistem od nas.

@Model, sto jest jest, nema nista ljepse nego zaspat poslije takve klope :D
@Hurmasica, tesko da bi to pomoglo.:D

avlami97
Kontakt:

ned avg 27, 2017 3:13 pm

Mnogi pišu kako su zadovoljni brojem osvojenih bodova (13), a zaboravljaju da smo 4 utakmice igrali kući (GOŠK, Vitez, Borac, Široki) i dvije na strani (MDK i Sarajevo). Napisao sam da sam zadovoljan sa bodovnim saldom "nako", a da imamo bod više bilo bi odlično. Treće mjesto nas ne treba zavaravati, upravo iz tog razloga. Tri boda kući, bod na strani bi nam donio 14 bodova, a takvim učinkom do kraja prvenstva bi sakupili 64 boda. Po meni mi već kaskamo taj jedan bod i zbog tog sam zadovoljan "nako".

Zrinjski je igrao 4 tekme na strani i dvije kući i ima 2 boda više. Vjerovatno bi imao i maksimalan učinak da nisu igrali sa Radnikom "za prošlu sezonu". Raspored im je znači bio dosta teži. Pobijedili su Sarajevo, Slobodu i Vitez u gostima i zijanili od već pomenutog Radnika :D . Kući su uzeli Široki i Krupu. Za razliku od nas, Zrinjski igra kao da u svakom momentu protivniku može dati gol. Nadam se da ćemo i mi na taj nivo doći nakon pauze.

Previše se napada Zeba i po meni bez razloga. Priča kako je loš u tranziciji je priča za malu djecu, jer je Zeba samo jedan od kotačića u ekipi, ali i daleko najškolovaniji fudbaler u prvoj postavi. Od početka pnove sezone (Evropa+prvenstvo) Zebin doprinos je znatno veći od ostatka ekipe. Mali Šaban je isto školovan i to se da primjetiti na prvu.

Zeca izgleda ne može niko definisati. :D
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

AmH79
Kontakt:

ned avg 27, 2017 3:14 pm

barbarez je napisao/la:
ned avg 27, 2017 2:39 pm
@storm Pa kad necemo biti lobotomija, onda ne bi trebali imati ni dvostruke arsine. To jel ja licno znam Zebu, nema nikakve veze. Zeba je kriv, sto Projic, Zakaric, Jovan, Saban i ostali se krecu ko mi na terminu, sto svaki od njih da loptu i stoji poslije toga. Sto nemamo igru bez lopte, pa kad Zeba mora cekati da se otvaraju, ili kad ga napadnu po 3 igraca onda nam on koci tranziciju. Koju tranziciju. Onu koju Jovan i Saban igraju, guraj na stranu.
Onda se oni trebaju nazivati produzni kablovi, a ne defanzivni vezni.
A kad me vec provociras za lobotomiju, i za to da pisemo jer forum sluzi za to.
Ja sam ti dobro objasnio, kad se vama pojedinim digne da pljujete, onda krene orkestrirana hajka koja se sa foruma prenese na tribine. Kad neko dodje da uputi kritiku, a toj vecini ne odgovara, onda krecu napadi na tog forumasa,po 5 stranica svega i svacega se napise ljudima.
Objektivnost nam je na jako niskoj grani. Upitne su mnogima i osnove fudbala, ali furka je lupati gluposti.
Zajko je nase dijete, Zajko ke bio tu kad je bilo najteze igrati za nas. Nek vas je sramota izbacivati ga iz tima. A Jovan od 10 tekmi 9 bude kriminalan, i ne pravi se ovakav pritisak na njega.
Vedran ima srece sto nas njegove gluposti nisu kostale poraza, jer mu se potrefilo da se izvuce iz sranja koja sam napravi, ali Veca je kralj.
Ja sam Zebu najvise kritikovao za vrijeme Amara, strasno koliko me nervirao, i nemam problem sa tim da ne igra, ali mi je pun ***** dvostrukih arsina.
Pisete ovdije ko uvrijedjene mlade, pogodila te lobotomija.
Po kom osnovu imas da kazes nekom da se skine Adzemu sa one stvari, forum je brate pisemo i diskutujemo. Gdje cemo ako ne ovdije. Za to sluzi.
Drag si mi brate, ali si mi bas zivce izvukao, cuj branim Zebu, jer ga licno poznajem.
Ja svakog igraca nabijem ako Zelji steti. Ali dvostruke arsine ne mogu, sujete i pisanja niz dlaku da je dobro samo ono sto pojedini misle da je dobro, e vala to necu ni gledat ni trpit.
Zao mi je sto sam se sa tobom prepirem, ali shvatices da nisi upravu.
Saban i Jovan su se sinoc najvise kretali u nasem sastavu. Odvadi malo. Zebi ili mozak presporo radi ili na silu pokusava da napravi nesto genijalno da bi tako stekao sto veci kredit za narednih 300 minuta u kojima nece uraditi nista efektivno.

storm_raider
Kontakt:

ned avg 27, 2017 3:15 pm

@barbarez, nemoj to shvatati kao prepiranje, vec razmjenu misljenja. Svi mi gledamo iz svog ugla. Ne provociram te uopste, ti si prvi tu rijec spomenuo, onda da ja tebe okarakterisem kao provokatora?

Nije mene nista pogodilo, ali nisi u pravu da Zeba nema krivice. Jeste, kriv je u tome sto gotovo uvijek ima potez viska i slozimo se da se necemo sloziti. Dalje, mene kao pljuvaca okarakterisati ne mozes, ja sam zadovoljan sinocnjim rezultatom i to sam sinoc napisao, ali vaditi Zebu da nije kriv, a pisati da je kriv Jovan nije istina. Takodjer, etiketiranje, 'vi pisete protiv pojedinca' i slicno, kada sam ja u pitanju nece proci. Ja pisem ispred sebe i ne interesuju me pojedinci i grupice. Znam i ja Zajku licno, ali kao kapiten i kao neko ko usporava nasu igru u tranziciji, jeste kriv. Sa druge strane, ako si citao, a mislim da nisi sve procitao, napisao sam i da je on pored Jovana nas najbolji veznjak. Bez Zebe mi smo slabiji, ali on mora igrati 60 minuta, jer vise ne moze. To je poenta mog pisanja, ne da on ne moze igrati. Moze i mora. Moja kritika je na tome da i on mora brze igrati, ali ne znam koliko on to moze promjeniti u ovim godinama.

A to nase dijete, bio je tu. Super, i placen je za to. Zbog toga ga treba po svaku cijenu drzati u igri, pa iako steti klubu ili nekom konceptu igre? Super, i ti si uz klub uvijek, pa neces stetiti na bilo koji nacin.

Sto se tice Adzema, ne imitira on Amara, covjek tako prica oduvijek.

Ne prepiremo se, jos jednom, ali se ne slazemo i necemo se sloziti, a ovako mozemo do sutra. Zato cemo stati.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

GoodisonPark
Kontakt:

ned avg 27, 2017 3:34 pm

bogi je napisao/la:
@ Goodison ma to je najbolje što imamo trenutno u klubu realno, na to sam ja mislio.
Sve ok, znam šta si htio reći ali kad sam vidio riječ idealna a odnosi se na našu sredinu terena, tačno mi hoće nešto biti :)

Ovo sad ništa lično protiv tebe :D ali Jadranko mora van iz ekipe, neka ga na klupi i koristiti ga kao džokera kada branimo prekide i centaršuteve a imamo povoljan rezultat, ili kada ganjamo rezultat i treba nam gol ubaciti ga naprijed neka proba u skoku nešto.

Zašto ovo, zato jer se radi o klasičnom halfu iz 83 godine koji apsolutno ne učestvuje u igri osim kad ode u protivničkih 16 da skače. Sinoć je mali milion puta imao prostora da povuče loptu, navuče par igrača i proslijedi je Projiću koji tada ima mnogo više prostora za igru i kvalitetan centaršut, međutim Bogi većinom prvim dodirom lopte istu proslijeđuje do Josipa koji je zatvoren a on sam je imao prostora da povuče loptu i napravi višak. Znači niko ga ne napada, ima prostora ispred sebe ali on čim prije dodaje loptu samo da nije kod njega, nevezano što je taj igrač kojem daje loptu pokriven, čak je tako pred kraj i pogriješio pa sijevne kontra, jer ga i protivnički igrači lagano čitaju. Dovoljno je pogledati dvije utakmice i pratiti ga i odmah znaš kako frajer diše na terenu.
Željo samo Željo!!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

Vidim i onaj Semir Music slobodan igrac.. Moglo bi biti nesto od njega..

Fanzi
Kontakt:

ned avg 27, 2017 3:39 pm

Ako je Adzem ironican, onda bude sta se fura na Amara.
Ako napravi lapsus iznerviran zbog vrlo malog sudijskog produzetka vremena, onako ko strastveni Zeljovac koji sve to licno dozivljava, onda bude jao vidi papka.
Ako se zahvali navijacima, onda bude jao uvlaciguza.
Ako kaze osjeti se napredak, iako je on s igracima dan-noc, onda je kreten.
Ako kaze bili smo bolji na terenu, a nismo, onda je lud, drzak...
Ako Adzem bude govorio o vremenu, bice gdje si Majstorovicu.

A qrac bi vi tako pisali o Amaru Osimu, zbog prezimena koji nosi.
Al on je Osim.
Juce je bilo prebitno kako se Sablja izrazava. Danas je samo bitno dokle ce Sablja dogurati sa Mladosti.
Ja nisam znao sta reci nakon poraza od pitara prije par mjeseci. Da sam bio trener, da su onako igrali, da sam bio odgovaran, sa Bosmala bih laste poletio. Ni rijeci. Nikom. Od stida.

Sve logopedi, profesori, jezikoslovci...

Prije nego ista napisem, ima li sanse da neko uploada utakmicu da je u rahatluku pogledam.

Ne kontam defetizam. Nismo izgubili. 7 igraca iz sastava Sirokog je igralo utakmicu Kupa na Grbavici u nasem porazu 3:0.
Ne kontam, jer kao jao nije odradio pripreme i preuzeo je ekipu prije pocetka prvenstva, jao imamo srece nenormalno, jao izgubili od Sirokog sa najboljim strijelcem, najboljim igracem prvenstva pod Slavkom jao Slavko je bolji od njega on igro nafakaski nerijeseno Slavku sa najboljih 11 demolirali, jao treba forsirat mlade, **** mlade ne valja nijedan od njih, jao trebaju nam igraci al **** ovo sto dovodimo igrace bez odstete jao imamo porezni dug, jao **** ovu upravu sto gradi stadion, hvala za istog jao vidi juga jao **** upravu koji ce nam sve.
Koji je vas argument? Stav? Imate li ijednu konstantu ili se sve mijenja kako se rezultat mijenja? Na koliko kikseva imamo pravo u toku sezone i sta je kiks?
De se dozovite...

bogi
Kontakt:

ned avg 27, 2017 3:45 pm

GoodisonPark je napisao/la:
bogi je napisao/la:
Sve ok, znam šta si htio reći ali kad sam vidio riječ idealna a odnosi se na našu sredinu terena, tačno mi hoće nešto biti :)

Ovo sad ništa lično protiv tebe :D ali Jadranko mora van iz ekipe, neka ga na klupi i koristiti ga kao džokera kada branimo prekide i centaršuteve a imamo povoljan rezultat, ili kada ganjamo rezultat i treba nam gol ubaciti ga naprijed neka proba u skoku nešto.

Zašto ovo, zato jer se radi o klasičnom halfu iz 83 godine koji apsolutno ne učestvuje u igri osim kad ode u protivničkih 16 da skače. Sinoć je mali milion puta imao prostora da povuče loptu, navuče par igrača i proslijedi je Projiću koji tada ima mnogo više prostora za igru i kvalitetan centaršut, međutim Bogi većinom prvim dodirom lopte istu proslijeđuje do Josipa koji je zatvoren a on sam je imao prostora da povuče loptu i napravi višak. Znači niko ga ne napada, ima prostora ispred sebe ali on čim prije dodaje loptu samo da nije kod njega, nevezano što je taj igrač kojem daje loptu pokriven, čak je tako pred kraj i pogriješio pa sijevne kontra, jer ga i protivnički igrači lagano čitaju. Dovoljno je pogledati dvije utakmice i pratiti ga i odmah znaš kako frajer diše na terenu.
Ali i kao takav je naš najbolji štoper, derbi je odigrao ja mislim sa najmanje grešaka, nek me neko ispravi ako griješim, jebiga ja bih iskreno volio da vidim da ode, i da dovedemo 2 štopera ko beton jaki :D to već na zimu kad bi moglo bilo bi fenomenalno, ali ne treba čuditi ako se Bogiju produži ugovor do ljeta.

a ovaj Bogi nikad ne ide od svog Želje :D
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

exbabilon
Kontakt:

ned avg 27, 2017 3:53 pm

Naravno da je paklen tempo subota-subota kad hoces da za 5 dana naviknes igrace da igraju u formaciji u kojoj nisu igrali nikad u zivotu. Pakleno bi bilo igrati i jednom mjesecno kad svaku utakmicu mijenjas sistem igre i formaciju.

mali plavisa
Kontakt:

ned avg 27, 2017 4:04 pm

Ja ne mogu vjerovati kako mi idemo iz krajnosti u krajnost!!!Meni odličan sinoc Blagi ostali svi u 5 deka,smjenjuju nam se igrači za tjeranje po forumima, Zeba drži čvrsto kormilo u zadnje vrijeme a ni sa čim to zaslužio nije jedine šanse i golove smo gotovo na svim utakmicama preko njega imali, al hajd mora se neko tjerat jbg to nam furka postala!!! UGLAVNOM VOLIM TE ŽELJOOOOOOOO!!

barbarez
Kontakt:

ned avg 27, 2017 4:07 pm

storm_raider je napisao/la:
ned avg 27, 2017 3:15 pm
@barbarez, nemoj to shvatati kao prepiranje, vec razmjenu misljenja. Svi mi gledamo iz svog ugla. Ne provociram te uopste, ti si prvi tu rijec spomenuo, onda da ja tebe okarakterisem kao provokatora?

Nije mene nista pogodilo, ali nisi u pravu da Zeba nema krivice. Jeste, kriv je u tome sto gotovo uvijek ima potez viska i slozimo se da se necemo sloziti. Dalje, mene kao pljuvaca okarakterisati ne mozes, ja sam zadovoljan sinocnjim rezultatom i to sam sinoc napisao, ali vaditi Zebu da nije kriv, a pisati da je kriv Jovan nije istina. Takodjer, etiketiranje, 'vi pisete protiv pojedinca' i slicno, kada sam ja u pitanju nece proci. Ja pisem ispred sebe i ne interesuju me pojedinci i grupice. Znam i ja Zajku licno, ali kao kapiten i kao neko ko usporava nasu igru u tranziciji, jeste kriv. Sa druge strane, ako si citao, a mislim da nisi sve procitao, napisao sam i da je on pored Jovana nas najbolji veznjak. Bez Zebe mi smo slabiji, ali on mora igrati 60 minuta, jer vise ne moze. To je poenta mog pisanja, ne da on ne moze igrati. Moze i mora. Moja kritika je na tome da i on mora brze igrati, ali ne znam koliko on to moze promjeniti u ovim godinama.

A to nase dijete, bio je tu. Super, i placen je za to. Zbog toga ga treba po svaku cijenu drzati u igri, pa iako steti klubu ili nekom konceptu igre? Super, i ti si uz klub uvijek, pa neces stetiti na bilo koji nacin.

Sto se tice Adzema, ne imitira on Amara, covjek tako prica oduvijek.

Ne prepiremo se, jos jednom, ali se ne slazemo i necemo se sloziti, a ovako mozemo do sutra. Zato cemo stati.
Ja o kruskama a ti o jabukama. Bolje da stanem, ne trebamo izvlaciti rijeci iz konteksta. Pola stvari koji si naveo ja nisam rekao. Npr. Adzem ne imitira Amara kako prica, vec izmislianjem tople vode i stavom da je on uradio najbolje. Nije svako Amar. Ili npr ovo da ja pljujem Jovana za sinoc. Ja kazem od 10 da 9 usere. Kazem da Zeba ne usporava tranziciju kad mi tranzicije nemamo. Mi sinoc nismo znali gdje udaramo. Krila nigdje, veza nijr postojala. Kakvo kretanje Jovana i Sabana se pominje. Saban odigrao pristojno, sto je za njegove godine super, nije grijesio igrao na sigurno. Ali ne krivim ja Sabana ni Jovana, pa nama je jednom Jovan zadnji, jednom Kemo, pa Saban, pa ko zna sta sad slijedi. Ni jednom ista formacija. Pa tu se formacija pravi da se prilagodi tvojm prednostima. Jovan odlican kar je nazad sam, kad ga ne gusi drugi zadnji vezni. Kad Sinan ide gore a Jovan ostaje sam nazad. I ja pricam o dvostrukim arsinima na forumu, ne tvojim vec generalno. A tebe sam kao primjer naveo. Ne mozes napisati skinite se Adzemu, a onda kad neko napise skinite se Zebi, opravdat to sa ovo je forum. Ali ne bitno necemo izvlacit sad sta je ko rekao,mozemo do sutra tako. Nije bitno, da Bog da ja fulio i ujeo se za jezik, ali mi sami sebi u stomak skacemo, zbog ega, izmisljanja tople vode. Slqzem se da nam tim nije za pohvalit, ali nisu ni drugi, pa izvlace najbolje iz onog sto imaju..

GoodisonPark
Kontakt:

ned avg 27, 2017 4:07 pm

bogi je napisao/la:
ned avg 27, 2017 3:45 pm
GoodisonPark je napisao/la:
bogi je napisao/la:

Ali i kao takav je naš najbolji štoper, derbi je odigrao ja mislim sa najmanje grešaka, nek me neko ispravi ako griješim, jebiga ja bih iskreno volio da vidim da ode, i da dovedemo 2 štopera ko beton jaki :D to već na zimu kad bi moglo bilo bi fenomenalno, ali ne treba čuditi ako se Bogiju produži ugovor do ljeta.

a ovaj Bogi nikad ne ide od svog Želje :D
:)

Realno od naša tri štopera ni jedan ne odskače toliko da bi se moglo reći da je najbolji, dobar je relativno na visoke lopte ali kada je lopta na zemlji on se gubi jer je poprilično spor, godine jbg. Sinoć je imao kikseva finih a to za derbi se može tako gledati ali može i drugačije jer je Siniša u nekoliko navrata muku mučio sa Ahmetovićem, koji je ako ćemo pošteno mnogo više (da ne kažem isključivo) zadaća Bogičevića nego Stevanovića. Ovo sve potvrđuje ono što ranije pišem da on ne učestvuje u igri skoro nikako, zato i ne pravi neke greške, ili nabije neku dugu loptu golmanu ili je samo gurne prvom do sebe. Čim je lopta malo duže kod njega on počne da paniči, apsolutno ne djeluje na terenu kao neko ko ima toliki broj utakmica iza sebe. Što je još gore ne vidim uopšte kod njega tu želju da uradi nešto za ekipu, za nas navijače, za Želju, da preuzme neki rizik, toga kod njega nema. Ako si gledao Osmankovića protiv Radnika na završetku sezone vidio si da je momak na jednoj utakmici više kvalitetnih lopti dao i iznio prema naprijed nego Bogi za cijelu sezonu. Tada je Kemo i pogriješio kod gola ali je u drugom poluvremenu odigrao odlično i svjesno preuzimao rizik i ako je neiskusan, mlad potrudio se ispravi kiks...

Alibi igrači nam koče igru, možemo i ti i ja tako igrati ali to nije fudbal, fudbal je rizik i zato svako na terenu mora pružiti i napraviti sve da ekipa pobjedi, to kod njega nije slučaj. Neka njega za rotacije i da uskoči kada nam treba iskustva na terenu ali za napredak koji je nama potreban on ni na koji način ne može pomoći, realno.
Željo samo Željo!!!

bogi
Kontakt:

ned avg 27, 2017 4:13 pm

@ Goodison da ne moram reply bit će velik članak hahah

Ima smisla sve što je rečeno, ali eto takvi smo kakvi smo, nadajmo se najboljem trenutno bodova imamo više nego što zaslužujemo realno.

Kemo je neko ko će goriti svaku utakmicu, pogotovo ako pogriješi naprimjer pored Radnika prošle sezone imaš i Mladost ove sezone, realno do kraja tekme je bio naš najbolji igrač iako mu na zvaničnoj svi psovali od do...

Rambo_Amadeus
Kontakt:

ned avg 27, 2017 4:14 pm

Ma kad se pogleda roster i ekipa s kojom se sinoc raspolagalo, sve je jasno. Adzem probao, nije prošlo. Da smo dobili sad bi svi pisali kako genijalan potez sa prebacivanjem igre na jednu stranu i stvaranjem viska.
P.S Dzafic na zagrijavanju u sportskoj opremi, na utakmici u odijelu, covjek bas drzi do toga.
Neozbiljno od Kajkuta sto nije imao kompletnu opremu, naucio je valjda za 35 godina sta treba imat', neki lik na istoku kaze eno Kajkuta presjece stomak, ode u tunel.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Hadzijalagic
Kontakt:

ned avg 27, 2017 4:19 pm

Mozemo mi pricati sta hocemo ali mi nemamo roster za dobre igre i ozbiljnije ambicije. I sam Ado kaze da nema izmjene. Imamo djecu trenutno na klupi i treba ih istrpiti i pokusati malo smanjiti pritisak. Pokusati ostati u kontaktu sa Zrinjskim do polusezone i ako uspijemo u tome probati dovesti 2-3 dobra igraca sa kojima cemo se moci potuci za titulu. Pokusati isforsirati koliko se bude moglo Kemu i Anela od nasih omladinaca jer njih dvojica trenutno jedini zasluzuju neku ozbiljniju paznju. Morali smo ozbiljnije odraditi prelazni rok. Ovako ce biti dosta komplikovanije..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava