sub avg 26, 2017 11:05 pm
Spasa nema, propasti nećemo .
Ambijent cijele utakmice nekako težak bio . Bespotrebno paljenje baklje , i topovskog . Klubu je u ovom trenutku potrebna svaka marka , kako za infrastrukturu tako za igrački kadar . Moramo naučiti svakog pojedinca da je nam treba biti klub ispred ličnih hirova . Bilo kakve bakljade probati dogovoriti sa grupom da se prestanu .
Ostatak publike naučiti da se ne aplaudira igračima prilikom crvenog kartona , trome igre . Čime sui zaslužili ikakav aplauz Zeba,Graovac ? Igrači moraju shvatiti da nas ne zanima remi , poraz na našem stadionu , samo pobjeda ! Čudan mentalitet , volimo nove igrače sličan onima anamo .
Kao kolektiv oni ne znaju šta hoće . NE znaju se ponašati kad treba biti glavni na terenu primjer VItez,Sarajevo (iako derbi im ne treba zamjerati ) . Kad vidim čovjek primi loptu , niko mu se ne otvara , kretnja nula . Nikakve akcije , mi kontre ne znamo istrčati . Od Odovića nisam vidio neke smislene akcije , čekamo da pojedinac sam uradi nešto .
Adžema sam kritikovao u startu . Slično igramo kao i u njegovom prvom mandatu , tad je imao Tomića,Bajića,Kvesića i tad smo govorili da nemamo igrače . Ne razumije, da igramo sistem koji smo koristili samo kad ne ide , al eto dobro je što proba ne trebamo se ograničavat. Svaka čast za guranje Anela,i još par omladinaca. Žera neće postati igrač ako ne bude igrao , fali mu samopouzdanja i kao kec na desetku dođe par idiota sa tribine da mu jebe sve . Ostavljanje Zajmovića na klupi za mene jedno od najboljih pojačanja , ali eto on zna . Adžemu podrška , moramo neke stvari i pretrpiti . Ekipa neće napredovati ako igrače budemo tjerali nakon 6 mjeseci , moraju da se naviknu . Ovoj ekipi treba još kvalitetnih pojačanja , na bekovima ,štoper .
Pojedinčano : Veca - kao nadrogiran , sve nešto usporeno , ali eto nije primio gol pa je ok na kraju ispalo.
Graovac - za mnoge dobar , vala po meni loš , pretrač ga čovjek do 40 godina ( samo mi nije jasno kako onaj Zeba onako spor izgleda ) , crveni , uglavno aplauz nije zaslužio . I ja mislim da je njemu igrač pobjegao pa je prečku pogodio .
Bogičević - raja ga ne voli zbog one tužbe . Po meni dobar bio osim onog spuštanja glave kad Menalo umalo ne zabi gol .
Siniša - lik je lud . Svakiu loptu nabije nekontrolisano . Meni se čini da je štopera igrao s obzirom na sve dobar .
Zakarić - loš . Nije njegova pozicija previše daleko od gola .
Projić - gori od Zakarića .
Zeba - sporiji tromiji odavno nije bio . Čeka se prekid njegov , ako je to cijena neka hvala , Pogotovo u ovoj formaciji suludo je da igra 10-ku. Tu treba brzina , živost a to je sve odavno mrtvo do Veleža kad ga je Amar izbacio . Igrač za zadnji 20 min , a ne prvih 70 .
Blagojević - čovjek najbolji naš igrač čim nema njegovih zamisli. Večeras najbolji .
Anel - Mora igrati ! Strašan igrač će biti aBd .
KAjkut - dosta duela uzeo , mada za mene igrač kao Zeba ako ne ide pa ga ubaciti . Zajmovića ili Mujagića prije ovog prvo više je zalsužio stavlajti u prvu .-
Zec - ne zna čovjek šta bi rekao . Trudi se , neugodan je za svakog protivnika , jedini igrač koji ide do kraja .
Žera - Za njegove loše partije nemojte kriviti Petrovića jer ga nije gurao , niko tui ne može zabraniti sam da treniraš , loš bio . Al momka dati do znanja da mu se vjeruje , i bez zvižduka kad pogriješi .
Mujagić - ništa uradio nije osim kartona , bespotrebno ušao.
Posjeta beze , loš termin , bolji je nedeljom . Ali svakako čovjek došao malo poslije derbija da dobijemo i rahat na pauzu da idemo , igrom ne zaslužujemo veću , čak šta više dobra je .
Naprijed Željo ljubavi moja !
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!