Ovo je samo pitanje kad ce uci,jednostavno melju ove male ekipeLeon_Professional je napisao/la: ↑sub avg 26, 2017 5:09 pmKakvu kontru ima Zrinjski![]()
Jebli sve svoje.
Eto ga.Ivicahuljev je napisao/la: ↑sub avg 26, 2017 5:12 pmOvo je samo pitanje kad ce uci,jednostavno melju ove male ekipeLeon_Professional je napisao/la: ↑sub avg 26, 2017 5:09 pmKakvu kontru ima Zrinjski![]()
Jebli sve svoje.
Vidio si kod gola lasta ih izvrti ko beslija pitareLeon_Professional je napisao/la: ↑sub avg 26, 2017 5:20 pmEto ga.Ivicahuljev je napisao/la: ↑sub avg 26, 2017 5:12 pmOvo je samo pitanje kad ce uci,jednostavno melju ove male ekipeLeon_Professional je napisao/la: ↑sub avg 26, 2017 5:09 pmKakvu kontru ima Zrinjski![]()
Jebli sve svoje.![]()
Ne znam, ali Zrinjski kombinuje. Igraju dobro na strani 3 na 3, evo kad gol dadose bilo je duplih pasova. Realno najbolje igraju, ali dobro se mi drzimo, da je vcrs dobiti pa da na miru idu na pauzu i da se Adzeove ideje uigraju. Mi moramo postaviti prepoznatljivu igru na postavljenu odbranu poslije onog nabijanja na Miroslava.