Lozionicka bb

Pretpostavljam da mislis na ovo.storm_raider je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 7:49 pmO da.
Nego da zamolim, jednom sam naisao na video.. Gradnja Grbavice, prijeratni snimci, ratni snimci, u plamenu i poslije rata.. da li neko zna koji je video u pitanju? Proveo sam pola sata na youtube-u trazeci ga.
Hvala.
je*o mater danas bar 3-4 puta listao na tom kanalu i nisam mogao naći... Prolupao sam skroz naskroz
https://youtu.be/7XNqIa1OrSgVrag je napisao/la:off
stream za hajduk i cz ?
Pored Larsa zivog ti to pitas
Pricamo o stadionu na kojem ce se u buducnosti biti potrebno samo travu sisati. Sa parkingom i svim ostalim pratecim stvarima. Za 4 godine bi to bio strasan podvigchile je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 8:04 pmKakvih 10 god. Do 2021 ce da legne garant full stadion. Sta mislis zasto se ne ide u kredite, skoro pa sam siguran da je to opcija za najskuplju tribinu. Kad legne jug uz postojece 2 tribine podtribinski prostori ce da otplacuju kredit za zapadnu tribinu.Vrag je napisao/la:Malo preuranili sa objavom tribine. Za 3 mjeseca ce biti prica gdje bager. Zavrseni jug i istok ce sam izgraditi zapad. Za 10 godina ovim tempom vjerujem da cemo imati najmoderniji stadion u BiH, a mozda i jedini funkcionalni. Super stvar sto je osjetljiva tema pa mozemo vlast koristiti kao kravu muzaru.
Danas su rivali trebali da objave ime novog trenera. Sta bi ?
Ja imam osjecaj da cemo mi brze od ocekivanog ugledati stadion u punom sjaju.
Znaju ovi nasi streberi posao, hvala Bogu pa ih imamo i nismo dupe jeftino prodali kinezima, arapima ili kraljevima banana.
ako su Bosnjaci
Ima od danas još jedan trenira sa B timom.Raptor44 je napisao/la:I mi trebamo početi dovoditi što je više ovih afrikanaca/brazilaca na probe,gle šta rade ljudi u zvezdi i partizanu :O
Znas li mozda koju poziciju igra?