Vidi Salle ima nešto što se zove dovršetak zapada. Znaju neki ovdje o čemu pričamsalle86 je napisao/la:Nije da je bitno ali kako 20.000?
Sjever 5400
Istok 4200
Jug 5000
Zapad 700
Prije da je 15 milja

Sent from my thl T6S using Tapatalk
Vidi Salle ima nešto što se zove dovršetak zapada. Znaju neki ovdje o čemu pričamsalle86 je napisao/la:Nije da je bitno ali kako 20.000?
Sjever 5400
Istok 4200
Jug 5000
Zapad 700
Prije da je 15 milja
O da.
UEFA ce dati lovu za teren. Bolji tereni su im cilj i tu ne skrtare ako nacionalni savezi apliciraju.Vrag je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 7:46 pmMalo preuranili sa objavom tribine. Za 3 mjeseca ce biti prica gdje bager. Zavrseni jug i istok ce sam izgraditi zapad. Za 10 godina ovim tempom vjerujem da cemo imati najmoderniji stadion u BiH, a mozda i jedini funkcionalni. Super stvar sto je osjetljiva tema pa mozemo vlast koristiti kao kravu muzaru.
Danas su rivali trebali da objave ime novog trenera. Sta bi ?![]()
Kakvih 10 god. Do 2021 ce da legne garant full stadion. Sta mislis zasto se ne ide u kredite, skoro pa sam siguran da je to opcija za najskuplju tribinu. Kad legne jug uz postojece 2 tribine podtribinski prostori ce da otplacuju kredit za zapadnu tribinu.Vrag je napisao/la:Malo preuranili sa objavom tribine. Za 3 mjeseca ce biti prica gdje bager. Zavrseni jug i istok ce sam izgraditi zapad. Za 10 godina ovim tempom vjerujem da cemo imati najmoderniji stadion u BiH, a mozda i jedini funkcionalni. Super stvar sto je osjetljiva tema pa mozemo vlast koristiti kao kravu muzaru.
Danas su rivali trebali da objave ime novog trenera. Sta bi ?
Takav jedan je imala 1921.tv ekipa na svom youtube kanal, ali ne mogu da ga nađem. Ja sam taj video tražio danas, možda je i do mene.storm_raider je napisao/la: ↑čet avg 24, 2017 7:49 pmO da.
Nego da zamolim, jednom sam naisao na video.. Gradnja Grbavice, prijeratni snimci, ratni snimci, u plamenu i poslije rata.. da li neko zna koji je video u pitanju? Proveo sam pola sata na youtube-u trazeci ga.
Hvala.
chile je napisao/la:Kakvih 10 god. Do 2021 ce da legne garant full stadion. Sta mislis zasto se ne ide u kredite, skoro pa sam siguran da je to opcija za najskuplju tribinu. Kad legne jug uz postojece 2 tribine podtribinski prostori ce da otplacuju kredit za zapadnu tribinu.Vrag je napisao/la:Malo preuranili sa objavom tribine. Za 3 mjeseca ce biti prica gdje bager. Zavrseni jug i istok ce sam izgraditi zapad. Za 10 godina ovim tempom vjerujem da cemo imati najmoderniji stadion u BiH, a mozda i jedini funkcionalni. Super stvar sto je osjetljiva tema pa mozemo vlast koristiti kao kravu muzaru.
Danas su rivali trebali da objave ime novog trenera. Sta bi ?
Ja imam osjecaj da cemo mi brze od ocekivanog ugledati stadion u punom sjaju.
Znaju ovi nasi streberi posao, hvala Bogu pa ih imamo i nismo dupe jeftino prodali kinezima, arapima ili kraljevima banana.