Kao što onaj na SK u analizi za Newcastle kaze, trener trazi lijevo krilo, oni njemu napadača, on trazi odbrambenog oni njemu napadacaHurmasica je napisao/la:Ma jok, kod nas Uprava dovede igrača, onda se tek Edis upozna sa njim i pita ga koju poziciju igra..
Glupo je uopšte i pomisliti na to da Uprava dovodi igrače Edisu bez njegovog znanja. Prije svega na to ne bi pristao niko pa tako ni Edis. Besmislena priča skroz..LARS1921 je napisao/la:Kao što onaj na SK u analizi za Newcastle kaze, trener trazi lijevo krilo, oni njemu napadača, on trazi odbrambenog oni njemu napadacaHurmasica je napisao/la:Ma jok, kod nas Uprava dovede igrača, onda se tek Edis upozna sa njim i pita ga koju poziciju igra..
Nek se dovede što više igrača, pa ih onda otpustimo, samo nek se nešto dešava
Slazem se apsolutno, nek se dovedu igraci koji nam trebaju, Edis ce sigurno imati najbolji roster u ligi, nek odrade pripreme, pojacaju struku, i ako ne zadovolji u prvih 6-7 kola, traziti novo rjesenje na klupi.. Sad bi bilo glupo bilo sta mijenjati, vidjeli smo da ne pije vode u drugim klubovima..Tryg je napisao/la:Pa zato i kazem, prvo napisu Edise vrijeme je da ides, a onda kasnije dodje i kaze samo budale misle da Dejo dovodi igrace Edisu a da ih on ne trazi, pa onda dolazimo da zakljucka da uprava racuna na njega iducu sezonu. I nemojte se zamarati da ga tjerate, sto se mene tice neka ga narednih 5 kola, iduce sezone, taman u tih 5 kola da igra sa Realom, ako jednu kiksa nogirat ga odma.
Pročitaj ponovo nebulozu koju si napisao iznad pa onda komentariši, balavac.Tryg je napisao/la:Daj ovom Hurmasici agendu, i usput nek prelista zadnjih 15.stranica.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neka nam neko plati pripreme na Zlatiboru i neka se kale i snagu nabijaju uz prikladnu muzičku podloguJaozinho22 je napisao/la:Ljudi mene zanima gdje ćemo potrpat ove sve strance
Dobro si se sjetio Kadua, interesantan igrač svakakoDerekDuval je napisao/la:Ovaj Havi mi djeluje da je bas dobar tehnicar.Vrijeme ce svakako pokazati da li je pojacanje. Onako gledajuci CV i neke njegove
nastupe na yt rekao bih ako nadje motiva i ako se spremi dobro fizicki mogao bi biti ogromno pojacanje.E sad koliko ce tog motiva
biti kada vidi ove nase livade i sve ostalo sto ih prati to je jedan veliki upitnik. Svakako bi bilo dobro dovesti mu jos jednog
igraca koji zna spanski jezik,a ima tih igraca koji su prosli dobre skole fudbala po Spaniji a slobodni su i velika vjerovatnoca
je da bi nam bili pojacanja.Ima ih i sa ovih prostora naravno.(Mozda i ne treba ako Miroslav zna spanski)
Sada se postavlja veliko pitanje koliko mi imamo para za takve igrace.Meni djeluje da je on poprilicno skupa investicija za nase
uslove,nemam pojma koliko kosta nego mi samo djeluje tako.Mozda i nije.
Kada vec dovodimo igrace ovog ranga (malo skuplje) interesuje me vase misljenje da li mi mozemo dovesti recimo bivseg igraca C. Zvezde
Kadua koji je kako skontah slobodan igrac. Svuda se prica i pise pa i ovdje o toj famoznoj desetci kako nam fali.
Kadu moze igrati desetku i lijevo krilo,zna jezik,igrao po slicnim terenima itd.Dosta zanimljiv igrac,efikasan i atraktivan. Meni
djeluje da bi nam bio veliko pojacanje. Esad da li ga mozemo placati...
Da li je skuplji recimo Kadu ili nas Havi?
U svakom slucaju nije bitno hoce li to biti Kadu ili neko drugi ili mozda da procepe Bekric i Dado nama je neophodan neko ko ce
na kraju sezone imati slican uticaj na igru i statistiku kao on sto je imao u Zvezdi. Ime i prezime je nevazno.
Kadu je strasan igrac, kad bi njega doveli to bi bilo fantasticno. Pisi cesce, milina je citati tvoje postove..DerekDuval je napisao/la:Ovaj Havi mi djeluje da je bas dobar tehnicar.Vrijeme ce svakako pokazati da li je pojacanje. Onako gledajuci CV i neke njegove
nastupe na yt rekao bih ako nadje motiva i ako se spremi dobro fizicki mogao bi biti ogromno pojacanje.E sad koliko ce tog motiva
biti kada vidi ove nase livade i sve ostalo sto ih prati to je jedan veliki upitnik. Svakako bi bilo dobro dovesti mu jos jednog
igraca koji zna spanski jezik,a ima tih igraca koji su prosli dobre skole fudbala po Spaniji a slobodni su i velika vjerovatnoca
je da bi nam bili pojacanja.Ima ih i sa ovih prostora naravno.(Mozda i ne treba ako Miroslav zna spanski)
Sada se postavlja veliko pitanje koliko mi imamo para za takve igrace.Meni djeluje da je on poprilicno skupa investicija za nase
uslove,nemam pojma koliko kosta nego mi samo djeluje tako.Mozda i nije.
Kada vec dovodimo igrace ovog ranga (malo skuplje) interesuje me vase misljenje da li mi mozemo dovesti recimo bivseg igraca C. Zvezde
Kadua koji je kako skontah slobodan igrac. Svuda se prica i pise pa i ovdje o toj famoznoj desetci kako nam fali.
Kadu moze igrati desetku i lijevo krilo,zna jezik,igrao po slicnim terenima itd.Dosta zanimljiv igrac,efikasan i atraktivan. Meni
djeluje da bi nam bio veliko pojacanje. Esad da li ga mozemo placati...
Da li je skuplji recimo Kadu ili nas Havi?
U svakom slucaju nije bitno hoce li to biti Kadu ili neko drugi ili mozda da procepe Bekric i Dado nama je neophodan neko ko ce
na kraju sezone imati slican uticaj na igru i statistiku kao on sto je imao u Zvezdi. Ime i prezime je nevazno.