Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet maj 06, 2016 8:44 pm

Ma jok, kod nas Uprava dovede igrača, onda se tek Edis upozna sa njim i pita ga koju poziciju igra.. :roll:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

pet maj 06, 2016 8:46 pm

Hurmasica je napisao/la:Ma jok, kod nas Uprava dovede igrača, onda se tek Edis upozna sa njim i pita ga koju poziciju igra.. :roll:
Kao što onaj na SK u analizi za Newcastle kaze, trener trazi lijevo krilo, oni njemu napadača, on trazi odbrambenog oni njemu napadaca :D

Nek se dovede što više igrača, pa ih onda otpustimo, samo nek se nešto dešava :ganja:

Hurmasica
Kontakt:

pet maj 06, 2016 8:48 pm

LARS1921 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Ma jok, kod nas Uprava dovede igrača, onda se tek Edis upozna sa njim i pita ga koju poziciju igra.. :roll:
Kao što onaj na SK u analizi za Newcastle kaze, trener trazi lijevo krilo, oni njemu napadača, on trazi odbrambenog oni njemu napadaca :D

Nek se dovede što više igrača, pa ih onda otpustimo, samo nek se nešto dešava :ganja:
Glupo je uopšte i pomisliti na to da Uprava dovodi igrače Edisu bez njegovog znanja. Prije svega na to ne bi pristao niko pa tako ni Edis. Besmislena priča skroz..

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

pet maj 06, 2016 8:50 pm

@avlami97 koliko bi se to konkretno odnosilo na nas?
Koliko je to moguće,i za koliko vremenski? Može i na pp. :mrgreen:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

vrbanjusa
Kontakt:

pet maj 06, 2016 8:50 pm

Kakva glupost ovo oko dovodjenja igraca. Poslusajte press sa predstavljanja Bekrica i Zolotica i vidjecete sa kaze Nikolic za procedure dovodjenja igraca.
21 10 4

Petrović Slavko

Tryg
Kontakt:

pet maj 06, 2016 8:51 pm

Pa zato i kazem, prvo napisu Edise vrijeme je da ides, a onda kasnije dodje i kaze samo budale misle da Dejo dovodi igrace Edisu a da ih on ne trazi, pa onda dolazimo da zakljucka da uprava racuna na njega iducu sezonu. I nemojte se zamarati da ga tjerate, sto se mene tice neka ga narednih 5 kola, iduce sezone, taman u tih 5 kola da igra sa Realom, ako jednu kiksa nogirat ga odma.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Hurmasica
Kontakt:

pet maj 06, 2016 8:55 pm

Ja ne znam da je iko u posljednjih 15 stranica spomenuo tu priču oko dovođenja igrača (ko ih dovodi, sa čijim odobrenjem). To uslovljavanje sa pobjedama nema logike. Šta znači mi ako dobijemo 4 utakmice u sljedećoj sezoni i narednu izgubimo treba Edisa mijenjati? Što? Jer nije ispunio naše uslove da se pišamo po ligi, jer ima vjerovali ili ne jedan poraz u 5 kola.

cikazubo
Kontakt:

pet maj 06, 2016 9:14 pm

Tryg je napisao/la:Pa zato i kazem, prvo napisu Edise vrijeme je da ides, a onda kasnije dodje i kaze samo budale misle da Dejo dovodi igrace Edisu a da ih on ne trazi, pa onda dolazimo da zakljucka da uprava racuna na njega iducu sezonu. I nemojte se zamarati da ga tjerate, sto se mene tice neka ga narednih 5 kola, iduce sezone, taman u tih 5 kola da igra sa Realom, ako jednu kiksa nogirat ga odma.
Slazem se apsolutno, nek se dovedu igraci koji nam trebaju, Edis ce sigurno imati najbolji roster u ligi, nek odrade pripreme, pojacaju struku, i ako ne zadovolji u prvih 6-7 kola, traziti novo rjesenje na klupi.. Sad bi bilo glupo bilo sta mijenjati, vidjeli smo da ne pije vode u drugim klubovima..

Tryg
Kontakt:

pet maj 06, 2016 9:17 pm

Daj ovom Hurmasici agendu, i usput nek prelista zadnjih 15.stranica.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Hurmasica
Kontakt:

pet maj 06, 2016 9:23 pm

Tryg je napisao/la:Daj ovom Hurmasici agendu, i usput nek prelista zadnjih 15.stranica.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Pročitaj ponovo nebulozu koju si napisao iznad pa onda komentariši, balavac.

Jaozinho22

pet maj 06, 2016 9:34 pm

Ljudi mene zanima gdje ćemo potrpat ove sve strance :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

sergejevic

pet maj 06, 2016 9:35 pm

Je li to napreduje afera punac ?

DerekDuval
Kontakt:

pet maj 06, 2016 9:36 pm

Ovaj Havi mi djeluje da je bas dobar tehnicar.Vrijeme ce svakako pokazati da li je pojacanje. Onako gledajuci CV i neke njegove
nastupe na yt rekao bih ako nadje motiva i ako se spremi dobro fizicki mogao bi biti ogromno pojacanje.E sad koliko ce tog motiva
biti kada vidi ove nase livade i sve ostalo sto ih prati to je jedan veliki upitnik. Svakako bi bilo dobro dovesti mu jos jednog
igraca koji zna spanski jezik,a ima tih igraca koji su prosli dobre skole fudbala po Spaniji a slobodni su i velika vjerovatnoca
je da bi nam bili pojacanja.Ima ih i sa ovih prostora naravno.(Mozda i ne treba ako Miroslav zna spanski)
Sada se postavlja veliko pitanje koliko mi imamo para za takve igrace.Meni djeluje da je on poprilicno skupa investicija za nase
uslove,nemam pojma koliko kosta nego mi samo djeluje tako.Mozda i nije.
Kada vec dovodimo igrace ovog ranga (malo skuplje) interesuje me vase misljenje da li mi mozemo dovesti recimo bivseg igraca C. Zvezde
Kadua koji je kako skontah slobodan igrac. Svuda se prica i pise pa i ovdje o toj famoznoj desetci kako nam fali.
Kadu moze igrati desetku i lijevo krilo,zna jezik,igrao po slicnim terenima itd.Dosta zanimljiv igrac,efikasan i atraktivan. Meni
djeluje da bi nam bio veliko pojacanje. Esad da li ga mozemo placati...
Da li je skuplji recimo Kadu ili nas Havi?
U svakom slucaju nije bitno hoce li to biti Kadu ili neko drugi ili mozda da procepe Bekric i Dado nama je neophodan neko ko ce
na kraju sezone imati slican uticaj na igru i statistiku kao on sto je imao u Zvezdi. Ime i prezime je nevazno.

avlami97
Kontakt:

pet maj 06, 2016 9:39 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Ljudi mene zanima gdje ćemo potrpat ove sve strance :ganja:
Neka nam neko plati pripreme na Zlatiboru i neka se kale i snagu nabijaju uz prikladnu muzičku podlogu
[video]https://www.youtube.com/watch?v=vGLYJLGB--E[/video]
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

sofronije
Kontakt:

pet maj 06, 2016 9:47 pm

@avlami97 imas nesta konkretno ili rekla kazala?
:zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

pet maj 06, 2016 9:47 pm

DerekDuval je napisao/la:Ovaj Havi mi djeluje da je bas dobar tehnicar.Vrijeme ce svakako pokazati da li je pojacanje. Onako gledajuci CV i neke njegove
nastupe na yt rekao bih ako nadje motiva i ako se spremi dobro fizicki mogao bi biti ogromno pojacanje.E sad koliko ce tog motiva
biti kada vidi ove nase livade i sve ostalo sto ih prati to je jedan veliki upitnik. Svakako bi bilo dobro dovesti mu jos jednog
igraca koji zna spanski jezik,a ima tih igraca koji su prosli dobre skole fudbala po Spaniji a slobodni su i velika vjerovatnoca
je da bi nam bili pojacanja.Ima ih i sa ovih prostora naravno.(Mozda i ne treba ako Miroslav zna spanski)
Sada se postavlja veliko pitanje koliko mi imamo para za takve igrace.Meni djeluje da je on poprilicno skupa investicija za nase
Kada vec dovodimo igrace ovog ranga (malo skuplje) interesuje me vase misljenje da li mi mozemo dovesti recimo bivseg igraca C. Zvezde
Kadua koji je kako skontah slobodan igrac. Svuda se prica i pise pa i ovdje o toj famoznoj desetci kako nam fali.
Kadu moze igrati desetku i lijevo krilo,zna jezik,igrao po slicnim terenima itd.Dosta zanimljiv igrac,efikasan i atraktivan. Meni
U svakom slucaju nije bitno hoce li to biti Kadu ili neko drugi ili mozda da procepe Bekric i Dado nama je neophodan neko ko ce
na kraju sezone imati slican uticaj na igru i statistiku kao on sto je imao u Zvezdi. Ime i prezime je nevazno.
Dobro si se sjetio Kadua, interesantan igrač svakako :palacgore: . Stevanović koliko sam ja upratio priča španski, jedino ako nije zaboravio :D

Brkoo
Kontakt:

pet maj 06, 2016 9:54 pm

DerekDuval je napisao/la:Ovaj Havi mi djeluje da je bas dobar tehnicar.Vrijeme ce svakako pokazati da li je pojacanje. Onako gledajuci CV i neke njegove
Kadu je strasan igrac, kad bi njega doveli to bi bilo fantasticno. Pisi cesce, milina je citati tvoje postove..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Format
Kontakt:

pet maj 06, 2016 10:10 pm

Stvarno si s super sjetio Kadua,jedan strasan igrac ,prava desetka i mislim da bi se mogao sredit i on,ja uvijek kazem bolje 1og igraca placat da valja nego 4 prosjecna koja ti nista ne donose.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet maj 06, 2016 10:11 pm

Kakav sam džaket kupio za juga aaaa :rofl1:
Željezničar ante portas !

delinjo
Kontakt:

pet maj 06, 2016 10:13 pm

BOOM :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava