Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

MrRiccoli
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet maj 06, 2016 8:09 pm

delinjo je napisao/la:sanse su nam 0,6 % :ganja:
Sansa je sansa pa koliko god, a da je 0,6 ne bi se slozio. Mozda su 50-50, mozda nisu nikakve sve je moguce do kraja. Pa kakve se stvari u fudbalu desavaju kiks sirokog nije ni blizu neke aman senzacije.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Hurmasica
Kontakt:

Re: FK Željezničar

pet maj 06, 2016 8:12 pm

gavran je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
gavran je napisao/la:
jesi li vidio mene bombasa?

jagnje sve blize kolcu :rofl1: :rofl1:
Tvoje su mi bombe najdraže :mrgreen: , piši češće ;)
ne smijem reci sta znam,obecao sam da cu sutjeti :evil:
Ma najavi kad bude blizu i to je to :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

avlami97
Kontakt:

pet maj 06, 2016 8:15 pm

delinjo je napisao/la:sanse su nam 0,6 % :ganja:
Tačno tako! Proljeće 8 pobjeda, 1 remi i 1 poraz, al' nas je jesen koštala. Koštala su nas i 4 puta pogođen okvir gola u zadnje dvije utakmice. Protiv Zrinjskog Lendrić = stativa+prečka; protiv Čelika Bekrić - stativa, Lendrić - stativa. Da je bar jedna ušla od ove četiri, šanse bi nam se popele na 1%.

Sabura, biće bolje!
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

avlami97
Kontakt:

pet maj 06, 2016 8:17 pm

@gavran

Mogu li ja reći umjesto tebe? :mrgreen:

Ajzea
Kontakt:

pet maj 06, 2016 8:18 pm

Europu smo prokockali u prvoj polusezoni, kraj priče. Mene je sramota koliko smo bodova osvojili za osamnaest kola. Pa mi zaredamo devet pobjeda, pomjerimo se za jedno mjesto, izgubimo jednu utakmicu i ode cijela sezona u vrazju mater.

avlami97
Kontakt:

pet maj 06, 2016 8:20 pm

[video]https://www.youtube.com/watch?v=vGLYJLGB--E[/video]
Ajzea je napisao/la:Europu smo prokockali u prvoj polusezoni, kraj priče. Mene je sramota koliko smo bodova osvojili za osamnaest kola. Pa mi zaredamo devet pobjeda, pomjerimo se za jedno mjesto, izgubimo jednu utakmicu i ode cijela sezona u vrazju mater.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=ZmXROSEVxR8[/video]
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u pet maj 06, 2016 8:30 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

LARSSON
Kontakt:

pet maj 06, 2016 8:22 pm

avlami97 je napisao/la:@gavran

slika

Veteran1965
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:Europu smo prokockali u prvoj polusezoni, kraj priče. Mene je sramota koliko smo bodova osvojili za osamnaest kola. Pa mi zaredamo devet pobjeda, pomjerimo se za jedno mjesto, izgubimo jednu utakmicu i ode cijela sezona u vrazju mater.
Upravo tako...pa ocm nema trenera u Europi koji je imao imperativ u svakoj tekmi kao Edis...i na kraju nakon takve serije i jednog poraza pushiona...baš me zanima kako bi tabela izgledala od momenta kada je Edis preuzeo ekipu...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

IvanOsim
Kontakt:

Da je imao Edis gresaka, imao je, posebno sa izmjenama i potpunim zanemarivanjem Dade u trenutcima kad je Bekric za klupe, a ne da cijelu utakmicu igra, zatim vadjenje Memije u trenutcima kad je mnogo opasniji i bolji od Sinise, pa sve do trenutaka kad mu Zahirovic igra 90' a Zolotic ni 15' da udje svjez, odmoran, ofanzivniji, do vadjenja Blagojevica kad nije imao mu.da izvesti Bekrica..

Ali KO da dodje i da garantuje bolje??
Volio bi i ja sve moguce karakteristike igre bolje, ali KO je taj trener sa ovih prostora sto nam to garantuje:
Od svih nabrojanih Karacic je najbolji, al nije neka ideala, ostalo po meni ne vrijedi dirati Edisa..
A dovodjenje trenera tipa Kruno Jurcic je veliki mac sa dvije ostrice, je ako ne krene, bice zavio nas u crno, vako, nako...

Edisov najveci problem je selekcija igraca, a ne postavka igre, to je vise nego evidentno, i ne mogucnost procjene ko je za izmjeniti, ali opet ova je polusezona specificna, jer nama jedan poraz je mjenjo sve i pod velikim smo pritiskom bili, nadam se da ce biti bolji naredne sezone.

Al ljudi budite svjesni da mi nemami NEKU ekipu, jer nam igraju Bekric, Bogicevic, Stanic, Zahirovic, bez lijevog krila, pa 5 ekipa ima boljeg zadnjeg veznog od nas, 7 ekipa boljeg stopera, 4-5 boljeg lijevog beka, 10-ka nam je kriticna, al to je kriticno kod vecine ekipa, jer u formaciji 4-5-1 desetka se nekako gubi, nema tolikog znacaja, za lijevo krilo da ne govorim, pa o kakvoj mi ekipi pricamo, jesmo li mi Real za ovu ligu? Naravno da nismo, i uz srecu mi smo max izvukli..

POSEBNO JE ZANIMLJIVO OVO OKO DOVODJENJA IGRACA, SVAKA CAST MISIMOVICU, AL NE MOZE ON DOVODITI IGRACE, NE BI TREBAO NA SEBE UZIMATI TAJ RIZIK, JER SVAKI TRENER TREBA IMATI SVOJU VIZIJU, OVAKO TREBA POSTAVITI DEJANA NIKOLICA ZA TRENERA, JER ON IMA VIZIJU SA OVIM IGRACIMA, NE MOZES SAD NA KRAJU SEZONE DOVESTI VLADU JAGODICA ZA TRENERA I RECI MU, E DEJO I JA SMO TI DOVELI IGRACE, AJ TI BUDI TRENER... NE IDE TO TAKO.... TRENER DOVODI IGRACE I ODGOVARA ZA REZULTAT..
AKO DEJO I MISKE DOVODE IGRACE, ONDA ONI TREBAJU ODGOVARATI ZA REZULTAT..

.

LARSSON
Kontakt:

pet maj 06, 2016 8:27 pm

IvanOsim je napisao/la:
POSEBNO JE ZANIMLJIVO OVO OKO DOVODJENJA IGRACA, SVAKA CAST MISIMOVICU, AL NE MOZE ON DOVODITI IGRACE, NE BI TREBAO NA SEBE UZIMATI TAJ RIZIK, JER SVAKI TRENER TREBA IMATI SVOJU VIZIJU, OVAKO TREBA POSTAVITI DEJANA NIKOLICA ZA TRENERA, JER ON IMA VIZIJU SA OVIM IGRACIMA, NE MOZES SAD NA KRAJU SEZONE DOVESTI VLADU JAGODICA ZA TRENERA I RECI MU, E DEJO I JA SMO TI DOVELI IGRACE, AJ TI BUDI TRENER... NE IDE TO TAKO.... TRENER DOVODI IGRACE I ODGOVARA ZA REZULTAT..

.

Ne vjerujem da se dovode igrači a da se ne pita Edis

Grbavica
Kontakt:

pet maj 06, 2016 8:27 pm

avlami97 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=A9NCbh029Ps[/video]
[video]https://www.youtube.com/watch?v=ZmXROSEVxR8[/video]
Ako se ovo ostvari biraj gdje ćeš na večeru, na šta god hoćeš. :shisha:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Ajzea
Kontakt:

pet maj 06, 2016 8:28 pm

IvanOsim je napisao/la:

.
Hoćeš li pogađati igrače na kojima je Edis insistirao ili da ti istog momenta napiše neko od nas? :mrgreen:

Grbavica
Kontakt:

pet maj 06, 2016 8:30 pm

A realno ko je iz naše lige mogo zahtjevati da mu dovedu Stevanovića, Zahirovića i ovog iz Sevilje. Nijedan trener, nego izletiše, a Miske ih spreman dočeka :ganja:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

SWRA_1921
Kontakt:

pet maj 06, 2016 8:30 pm

Ti stvarno postajes Aldin sa svojim dosadnim nebulozama

Valter
Kontakt:

pet maj 06, 2016 8:31 pm

De ba ljudi koga mi ovdje foliramo, ima još jedna kombinacija koja bi nam koliko-toliko zalječila ove rane oko neizlaska u Europu. Da Sloboda pobjedi Pitare i izgubi u finalu od Radnika, da Široki pobjedi Drinu i Radnik i da komšije budu četvrte bez Europe. Nažalost u ovoj kombinaciji Petrović bi pustio Slobodu da uzme kup jer mu je bitnije da je Sarajevo u Europi nego Radnik.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

gavran
Kontakt:

pet maj 06, 2016 8:32 pm

avlami97 je napisao/la:@gavran

naravno :pljesak:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Plava Porodica
Kontakt:

pet maj 06, 2016 8:32 pm

NAPRIJED DRINO JEDINA MOJA!!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

delinjo
Kontakt:

pet maj 06, 2016 8:33 pm

pa Edis je sam molio za Bogicevica i jos neke igrace upravu :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Okolele
Kontakt:

pet maj 06, 2016 8:34 pm

[quote="Plava Porodica"]NAPRIJED DRINO JEDINA MOJA!![/quot
https://i.makeagif.com/media/10-16-2013/InuwOi.gif
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Tryg
Kontakt:

pet maj 06, 2016 8:43 pm

Znaci Dejo dovodi igrace navodeci se Edisom, znaci nema logike da ga vi tjerate, ako lik sklapa ekipu za sljedecu sezonu.

Kontradiktorni ste drama.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.

Prijava