Minjore je napisao/la:Ne znam zasto niko ne spominje to da je Veca napadnut prvo od onog sto lopte skuplja na terenu. Ovaj majmun je izazvao bijes pokazujuci na svoja muda, srednji prst i slicno.
Ma dobro Drina jest ok ekipa, ne bi uzeli Slobodu da nisu pošteni a i Široki je vrlo klimav u gostima, sve je moguće iako je Široki veliki favorit.nikson je napisao/la:Ne govorim samo zbog nas nego opcenito...npr meni Siroki uopste nije toliko sigurna dvica koliko bi trebalo da bude...Drina mi izgleda kao bas postena ekipa i vjerujem da ce odigrati posteno do kraja...FaraonTM je napisao/la:Kakvu šuhvu, nama je praktično svejedno kako god završi, imat ćemo iste šanse pred zadnje kolonikson je napisao/la:A **** majku u Premieru i Bet-liveu samo Sloboda - Sarajevo u ponudi a u BH playu nema nikako...odma mi suhu vezu **** ih otac
Ja bih još najviše volio da ih Sarajevo uzme jer mi sasvim realno djeluje da će onda izgubiti u Mostaru od Zrinjskog koji će željeti proslaviti titulu sa svojim navijačima pobjedom za kraj a i Sloboda će odmarati igrače za revanš Kupa.
Mada mislim da je sutra u Tuzli najrealniji jedan X
Elegant je napisao/la:Kad ce biti ovo saopstenje za kazne, bez koga smo sutra ?
Gledam tabelu i neke kalukulacije radim, izgleda da je Olimpik bivisi a Borac ce se izvuci, Slavija ispada. Olimpiku trebaju dvije pobjede do kraja da bi ostao a Borcu je Radnik vec skinuo gace - zadnje im dolazi Vitez koji ce sutra pobjedom osigurat opstanak.
Kad bi vukovi zapeli i konama uzeli bod.
ma Drina nam je jedina sansa sutra i to je to...Radnik ce im naravno u zadnjem kolu skinuti gace kao i svima...ali imaju ljudi i na to pravo....ako Drina sutra ne uspije probati sa premijama Radniku pa eto jedino tako motivisati da odigraju nesto...Sarajevo sve i da izgubi sutra,Olimpika ce pobjediti gorilo im ne gorilo...znamo svi kako Olimpik igra protiv Sarajevskih klubovaFaraonTM je napisao/la:Ma dobro Drina jest ok ekipa, ne bi uzeli Slobodu da nisu pošteni a i Široki je vrlo klimav u gostima, sve je moguće iako je Široki veliki favorit.nikson je napisao/la:Ne govorim samo zbog nas nego opcenito...npr meni Siroki uopste nije toliko sigurna dvica koliko bi trebalo da bude...Drina mi izgleda kao bas postena ekipa i vjerujem da ce odigrati posteno do kraja...FaraonTM je napisao/la:
Kakvu šuhvu, nama je praktično svejedno kako god završi, imat ćemo iste šanse pred zadnje kolo
Ja bih još najviše volio da ih Sarajevo uzme jer mi sasvim realno djeluje da će onda izgubiti u Mostaru od Zrinjskog koji će željeti proslaviti titulu sa svojim navijačima pobjedom za kraj a i Sloboda će odmarati igrače za revanš Kupa.
Mada mislim da je sutra u Tuzli najrealniji jedan X
@Delinjo @Larson
Jest, do mene je, pregorio sam
Al' može i x sutra, nije potrebno da Sloboda pobijedi
Ivicahuljev je napisao/la:Koji ce mu klinac tri bobe s kosevaLARS1921 je napisao/la:Nijaz Gracic sredjuje tri boda na koševu
Sjebacemo mu mi te planove sa slavijomLARS1921 je napisao/la:Ivicahuljev je napisao/la:Koji ce mu klinac tri bobe s kosevaLARS1921 je napisao/la:Nijaz Gracic sredjuje tri boda na koševu
A i ja ne znam, vjerovatno mu je u cilju da ispadne
Ivicahuljev je napisao/la: Sjebacemo mu mi te planove sa slavijomdzaba se trosku izlaze
Meni haver udje na eronet mrezi na 3g i bez problema na facebooku gleda slike, a meni na jebenom bhtelecomu ni rezultati nisu udure, padne gol u 30. a izbaci mi u 60. notifikaciju.. To sam ja ucio u srednjoj, al je komplikovanoLARS1921 je napisao/la:Ivicahuljev je napisao/la: Sjebacemo mu mi te planove sa slavijomdzaba se trosku izlaze
Moramo mi uzeti, rekao je da će progovorit o namjestanjima ako ispadnu![]()
Nego moze li da mi objasni kako se konektuje na wireles od kluba, pokusavam otkad sam izvadio clanski ali a-a, a neki padobranci medju 8500 ljudi se konektuju na 3g, fejsbuk slike a ja ne mogu rezultate pratit
ime npr:
Meho Mehić, broj iza 387192101111
iz juniora tesko sta da mozes i probratbianco blu je napisao/la:znači, više ne računamo na omladinski pogon?
M-tel je ferari ovdje medju operaterima samo pogledas ponudu telefona I po kojim cijenama I sve ti je jasnoMinjore je napisao/la:Meni haver udje na eronet mrezi na 3g i bez problema na facebooku gleda slike, a meni na jebenom bhtelecomu ni rezultati nisu udure, padne gol u 30. a izbaci mi u 60. notifikaciju.. To sam ja ucio u srednjoj, al je komplikovanoLARS1921 je napisao/la:Ivicahuljev je napisao/la: Sjebacemo mu mi te planove sa slavijomdzaba se trosku izlaze
Moramo mi uzeti, rekao je da će progovorit o namjestanjima ako ispadnu![]()
Nego moze li da mi objasni kako se konektuje na wireles od kluba, pokusavam otkad sam izvadio clanski ali a-a, a neki padobranci medju 8500 ljudi se konektuju na 3g, fejsbuk slike a ja ne mogu rezultate pratit
ime npr:
Meho Mehić, broj iza 387192101111
Ma Olimpiku će ja mislim trebati za opstanak barem bod na Koševu, a nije da im Zeba nije znao zabiberiti na sred Koševa u dresu Vucova.delinjo je napisao/la:ma Drina nam je jedina sansa sutra i to je to...Radnik ce im naravno u zadnjem kolu skinuti gace kao i svima...ali imaju ljudi i na to pravo....ako Drina sutra ne uspije probati sa premijama Radniku pa eto jedino tako motivisati da odigraju nesto...Sarajevo sve i da izgubi sutra,Olimpika ce pobjediti gorilo im ne gorilo...znamo svi kako Olimpik igra protiv Sarajevskih klubovaFaraonTM je napisao/la:Ma dobro Drina jest ok ekipa, ne bi uzeli Slobodu da nisu pošteni a i Široki je vrlo klimav u gostima, sve je moguće iako je Široki veliki favorit.nikson je napisao/la:
Ne govorim samo zbog nas nego opcenito...npr meni Siroki uopste nije toliko sigurna dvica koliko bi trebalo da bude...Drina mi izgleda kao bas postena ekipa i vjerujem da ce odigrati posteno do kraja...
@Delinjo @Larson
Jest, do mene je, pregorio sam
Al' može i x sutra, nije potrebno da Sloboda pobijedi![]()
![]()
....znaci sutra svim srcem uz Drinu ...mada tesko cemo mi sa ovom igrom i Slaviju pobjediti jbg...eto dokle je doslo...ali eto dok se igra i dok postoje teoretske sanse ima da se nadamo