Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet maj 06, 2016 5:29 pm

Ne znam zasto niko ne spominje to da je Veca napadnut prvo od onog sto lopte skuplja na terenu. Ovaj majmun je izazvao bijes pokazujuci na svoja muda, srednji prst i slicno.
slika

LARSSON
Kontakt:

pet maj 06, 2016 5:30 pm

Minjore je napisao/la:Ne znam zasto niko ne spominje to da je Veca napadnut prvo od onog sto lopte skuplja na terenu. Ovaj majmun je izazvao bijes pokazujuci na svoja muda, srednji prst i slicno.
slika

Nadam se samo da imaju kamere koje pokrivaju taj dio

Elegant
Kontakt:

pet maj 06, 2016 5:33 pm

Kad ce biti ovo saopstenje za kazne, bez koga smo sutra ?

Gledam tabelu i neke kalukulacije radim, izgleda da je Olimpik bivisi a Borac ce se izvuci, Slavija ispada. Olimpiku trebaju dvije pobjede do kraja da bi ostao a Borcu je Radnik vec skinuo gace - zadnje im dolazi Vitez koji ce sutra pobjedom osigurat opstanak.

Kad bi vukovi zapeli i konama uzeli bod. :klanjase2:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

shzna
Kontakt:

pet maj 06, 2016 5:56 pm

Miske je jedna veličina, gromada. Rijetko koji privatnik pušta radnike u toku radnog vremena, a danas je na Džummi u jednoj džamiji bilo dosta ljudi iz Megamixa.

MIX MIX MEGAMIX! :shisha:
1987

FaraonTM
Kontakt:

pet maj 06, 2016 5:58 pm

nikson je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
nikson je napisao/la:A **** majku u Premieru i Bet-liveu samo Sloboda - Sarajevo u ponudi a u BH playu nema nikako...odma mi suhu vezu **** ih otac :psujem:
Kakvu šuhvu, nama je praktično svejedno kako god završi, imat ćemo iste šanse pred zadnje kolo :D

Ja bih još najviše volio da ih Sarajevo uzme jer mi sasvim realno djeluje da će onda izgubiti u Mostaru od Zrinjskog koji će željeti proslaviti titulu sa svojim navijačima pobjedom za kraj a i Sloboda će odmarati igrače za revanš Kupa.

Mada mislim da je sutra u Tuzli najrealniji jedan X :r
Ne govorim samo zbog nas nego opcenito...npr meni Siroki uopste nije toliko sigurna dvica koliko bi trebalo da bude...Drina mi izgleda kao bas postena ekipa i vjerujem da ce odigrati posteno do kraja...
Ma dobro Drina jest ok ekipa, ne bi uzeli Slobodu da nisu pošteni a i Široki je vrlo klimav u gostima, sve je moguće iako je Široki veliki favorit.

@Delinjo @Larson

Jest, do mene je, pregorio sam :zeljeznicar1:

Al' može i x sutra, nije potrebno da Sloboda pobijedi :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

nikson
Kontakt:

pet maj 06, 2016 6:05 pm

Elegant je napisao/la:Kad ce biti ovo saopstenje za kazne, bez koga smo sutra ?

Gledam tabelu i neke kalukulacije radim, izgleda da je Olimpik bivisi a Borac ce se izvuci, Slavija ispada. Olimpiku trebaju dvije pobjede do kraja da bi ostao a Borcu je Radnik vec skinuo gace - zadnje im dolazi Vitez koji ce sutra pobjedom osigurat opstanak.

Kad bi vukovi zapeli i konama uzeli bod. :klanjase2:

Ne znam bas za taj Borac, kod njih je to sudarw dvije politike, sudar SDS i SNSD, vjeruj da tu ima svega, a i prvu ih je uzeo Radnik u Banjaluci koliko se sjecam. Nazalost politika igra svoju ulogu....
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

delinjo
Kontakt:

pet maj 06, 2016 6:11 pm

FaraonTM je napisao/la:
nikson je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Kakvu šuhvu, nama je praktično svejedno kako god završi, imat ćemo iste šanse pred zadnje kolo :D

Ja bih još najviše volio da ih Sarajevo uzme jer mi sasvim realno djeluje da će onda izgubiti u Mostaru od Zrinjskog koji će željeti proslaviti titulu sa svojim navijačima pobjedom za kraj a i Sloboda će odmarati igrače za revanš Kupa.

Mada mislim da je sutra u Tuzli najrealniji jedan X :r
Ne govorim samo zbog nas nego opcenito...npr meni Siroki uopste nije toliko sigurna dvica koliko bi trebalo da bude...Drina mi izgleda kao bas postena ekipa i vjerujem da ce odigrati posteno do kraja...
Ma dobro Drina jest ok ekipa, ne bi uzeli Slobodu da nisu pošteni a i Široki je vrlo klimav u gostima, sve je moguće iako je Široki veliki favorit.

@Delinjo @Larson

ma Drina nam je jedina sansa sutra i to je to...Radnik ce im naravno u zadnjem kolu skinuti gace kao i svima...ali imaju ljudi i na to pravo....ako Drina sutra ne uspije probati sa premijama Radniku pa eto jedino tako motivisati da odigraju nesto...Sarajevo sve i da izgubi sutra,Olimpika ce pobjediti gorilo im ne gorilo...znamo svi kako Olimpik igra protiv Sarajevskih klubova :D :D :D ....znaci sutra svim srcem uz Drinu ...mada tesko cemo mi sa ovom igrom i Slaviju pobjediti jbg...eto dokle je doslo...ali eto dok se igra i dok postoje teoretske sanse ima da se nadamo :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

LARSSON
Kontakt:

pet maj 06, 2016 6:14 pm

Nijaz Gracic sredjuje tri boda na koševu :D

Kapiten
Kontakt:

pet maj 06, 2016 6:23 pm

Dobrodosao Javi. Bravo za upravu i cestitam im na ovom pojacanju, jer kako cujem dugo su ga ganjali... Nadam se da ce nas usreciti svojim igrama u svetom dresu.
Sretan rođendan Ivici, da nam je ziv i zdrav...

Sutra 2:0 ne bas lagano.
Sastav koji ocekujem:
Fejza, Stana Hodza Koske Sinisa ; Zaha Bekric Dado ; Memija Mica Lendra
a volio bih vidjeti Kemicu i Mirzu... al želje su drugo...

edit: Ocekujem sutra pobjedu, a u najmanju ruku X Drine. Nadam se da ce igrat posteno. Protiv nas nisu uopste losi bili, dobise slobodu sada u gostima.. zasto ne bi i siroki ?
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Minjore
Kontakt:

pet maj 06, 2016 6:31 pm

Meni je veca briga ocel sloboda uzeti kup, nego sutrasnja utakmica sirokog i drine :shisha:

Ivicahuljev
Kontakt:

pet maj 06, 2016 6:34 pm

[quote="LARS1921"]Nijaz Gracic sredjuje tri boda na koševu :D[/quo
Koji ce mu klinac tri bobe s koseva

LARSSON
Kontakt:

pet maj 06, 2016 6:35 pm

Ivicahuljev je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Nijaz Gracic sredjuje tri boda na koševu :D

A i ja ne znam, vjerovatno mu je u cilju da ispadne :D

Ivicahuljev
Kontakt:

pet maj 06, 2016 6:37 pm

LARS1921 je napisao/la:
Ivicahuljev je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Nijaz Gracic sredjuje tri boda na koševu :D

A i ja ne znam, vjerovatno mu je u cilju da ispadne :D
Sjebacemo mu mi te planove sa slavijom :rofl1: dzaba se trosku izlaze

LARSSON
Kontakt:

pet maj 06, 2016 6:39 pm

Ivicahuljev je napisao/la: Sjebacemo mu mi te planove sa slavijom :rofl1: dzaba se trosku izlaze

Moramo mi uzeti, rekao je da će progovorit o namjestanjima ako ispadnu :ganja:

Nego moze li da mi objasni kako se konektuje na wireles od kluba, pokusavam otkad sam izvadio clanski ali a-a, a neki padobranci medju 8500 ljudi se konektuju na 3g, fejsbuk slike a ja ne mogu rezultate pratit

ime npr:

Meho Mehić, broj iza 387192101111

Minjore
Kontakt:

pet maj 06, 2016 6:42 pm

LARS1921 je napisao/la:
Ivicahuljev je napisao/la: Sjebacemo mu mi te planove sa slavijom :rofl1: dzaba se trosku izlaze

Nego moze li da mi objasni kako se konektuje na wireles od kluba, pokusavam otkad sam izvadio clanski ali a-a, a neki padobranci medju 8500 ljudi se konektuju na 3g, fejsbuk slike a ja ne mogu rezultate pratit

ime npr:

Meni haver udje na eronet mrezi na 3g i bez problema na facebooku gleda slike, a meni na jebenom bhtelecomu ni rezultati nisu udure, padne gol u 30. a izbaci mi u 60. notifikaciju.. To sam ja ucio u srednjoj, al je komplikovano :pljesak:

bianco blu
Kontakt:

pet maj 06, 2016 6:43 pm

znači, više ne računamo na omladinski pogon?

1921.ba
Kontakt:

pet maj 06, 2016 6:44 pm

bianco blu je napisao/la:znači, više ne računamo na omladinski pogon?
iz juniora tesko sta da mozes i probrat
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Hurmasica
Kontakt:

pet maj 06, 2016 6:44 pm

Ne računamo, šta će nam koji klinac, kad ne možemo izbaciti 10 igrača svake godine u prvih 11 najbolje ga ugasiti. Ha ja.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Ivicahuljev
Kontakt:

pet maj 06, 2016 6:47 pm

Minjore je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:

ime npr:

Meni haver udje na eronet mrezi na 3g i bez problema na facebooku gleda slike, a meni na jebenom bhtelecomu ni rezultati nisu udure, padne gol u 30. a izbaci mi u 60. notifikaciju.. To sam ja ucio u srednjoj, al je komplikovano :pljesak:
M-tel je ferari ovdje medju operaterima samo pogledas ponudu telefona I po kojim cijenama I sve ti je jasno

FaraonTM
Kontakt:

pet maj 06, 2016 6:47 pm

delinjo je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
nikson je napisao/la:

@Delinjo @Larson

ma Drina nam je jedina sansa sutra i to je to...Radnik ce im naravno u zadnjem kolu skinuti gace kao i svima...ali imaju ljudi i na to pravo....ako Drina sutra ne uspije probati sa premijama Radniku pa eto jedino tako motivisati da odigraju nesto...Sarajevo sve i da izgubi sutra,Olimpika ce pobjediti gorilo im ne gorilo...znamo svi kako Olimpik igra protiv Sarajevskih klubova :D :D :D ....znaci sutra svim srcem uz Drinu ...mada tesko cemo mi sa ovom igrom i Slaviju pobjediti jbg...eto dokle je doslo...ali eto dok se igra i dok postoje teoretske sanse ima da se nadamo :D
Ma Olimpiku će ja mislim trebati za opstanak barem bod na Koševu, a nije da im Zeba nije znao zabiberiti na sred Koševa u dresu Vucova.

Što se tiče Drine ne vjerujem da mogu parirati Širokom ali eto vidjećemo. Sve i da nam se ne poklopi mi zaista nemamo rezona da žalimo jer smo prije dva dana imali sve u svojim rukama :zeljeznicar1:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava