Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

voltron30
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 15, 2017 1:39 pm

Ordagić vrijedi ovu lovu, nemoj da se lažemo. Progovara sujeta iz nekih, što lik neće da potpiše za nas, nego mjerka ponude. Jbg, to je njegovo pravo. Naše je da ga probamo dovesti u okviru naših mogućnosti, ako ne možemo, okrenuti se drugim igračima. Al' nemoj te života vam, 'ta će on...

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jul 15, 2017 1:43 pm

voltron30 je napisao/la:
Ordagić vrijedi ovu lovu, nemoj da se lažemo. Progovara sujeta iz nekih, što lik neće da potpiše za nas, nego mjerka ponude. Jbg, to je njegovo pravo. Naše je da ga probamo dovesti u okviru naših mogućnosti, ako ne možemo, okrenuti se drugim igračima. Al' nemoj te života vam, 'ta će on...
Ma standardna nasa suplja..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jul 15, 2017 1:46 pm

Sve dok ne dodje nama on je samo krampa i nista vise :D
Željezničar ante portas !

1921.ba
Kontakt:

sub jul 15, 2017 1:46 pm

phpBB [video]

ako je nekome proomaklo
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Hurmasica
Kontakt:

sub jul 15, 2017 1:51 pm

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ponosannavas
Kontakt:

sub jul 15, 2017 1:54 pm

voltron30 je napisao/la:
Ja koliko sam upratio skoro svi govore ovo što i ti. Niko ne govori da je loš odjednom nego da imamo i druge opcije. Pa nećemo ga čekati do vijeke vijekova. Jbg nije ni Messi da ga ganjamo tri mjeseca i da nas jebe u zdrav mozak

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 15, 2017 1:59 pm

Naći će Salko u kartoteci novog Ordagića :violina:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Rambo_Amadeus
Kontakt:

sub jul 15, 2017 2:16 pm

Samo jedno 5 godina starijeg i iz Srbije :D
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub jul 15, 2017 2:28 pm

Mi moramo pod hitno nekoga dovesti u vezni red, ovaj trenutni ne moze pruziti nesto novo.

A za napadaca stvarno ne znam koga bi mogli.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

chile
Kontakt:

sub jul 15, 2017 2:40 pm

Vezista je pod moranje mozda i dvojica, napad se moze i krpiti sa trenutna tri napadaca ako imas kvalitet u veznom redu.
Sad da dovedu u Levandovskog u napad psovali bi ga jer nista ne pokazuje i ne daje golove. Vezni red nam je nula bodova i napadi se zasnivaju na greskama protivnika i ako sta Zeba izmisli.
Blagojevic je nasa najveca kocnica i vec mnogo puta iscitana knjiga treba svijeze krvi umjesto njega. S njim i Ugljesom (Markovicem) iza Zebe mi cemo se patiti s Vitezom i Gabelom, to je nasa trenutna realnost.
Sad gdje i kako naci te vezne iskreno nemam pojma sve sto kod nas valja je pod ugovorom, valjda tome i sluzi Cenan i Slavko da pronadju rijesenje...to im je u opisu posla i za to su placeni.
Da su ti igraci kod nas deficitarni dokaz su i menstrualni i oni se tu pate i krpe.

Ps. Imamo malog Sabana ili treba biti i vizionar kao nekad s Bukijem koji bolje tu odigra nego primarnog beka. Samo i za guranje momka i nove kombinacije treba imati muda a cini mi se da Slavko nije taj tip.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

kremenko

sub jul 15, 2017 2:52 pm

Kakav Ordagic.
Istice mu ugovor za pola godine i dati za njega 100k obestecenja je glupost. To mu je godisnja plata ili nasa godisnja rata za porez koji vracamo,gledajte kako hocete.
Ja bih mu obecao ugovor u januaru kad donese ciste papire,na 2.5 godine,plata 10k. Hoces-neces.
Veca nam je briga napadac,vezista imamo,kakvi god da su.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 15, 2017 2:55 pm

Ne vidim svrhu pomjeranja termina za GOSK, kad tri dana poslije docekujemo portugalskog velikana.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

1921.ba
Kontakt:

sub jul 15, 2017 3:01 pm

Plava Porodica je napisao/la:
sub jul 15, 2017 2:55 pm
Ne vidim svrhu pomjeranja termina za GOSK, kad tri dana poslije docekujemo portugalskog velikana.
ni meni nisu jasni al nek imaju alibi :lol:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

exbabilon
Kontakt:

sub jul 15, 2017 3:02 pm

Samo da strucni stab ne ostane zavaran igrom i zalaganjem u ove 3-4 utakmice pa da pomisle da je trenuti roster dovoljan za titulu. Ovo sto imamo nista nije bolje od Zrinjskog, Sarajeva i Sirokog. Bez bar dva igraca koji ce biti ponajbolji u ovoj ekipi ne smijemo poceti prvenstvo.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Elegant
Kontakt:

sub jul 15, 2017 3:06 pm

Nakon Rumunije, Gotal nije zadovoljio u ruskom Amkaru pa se vratio kuci.

Eto koga bi mi doveli, imao bi platu boli glava i bio nama sto je Said pitarima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Edis Mulalic 1921

sub jul 15, 2017 3:22 pm

Ovo za Redzica i Vukotica je cisto lupetanje. Imaju ugovore sa Krupom, za jednog se trazi 400. a za drugog 300 hiljada eura i pregovara se sa klubovima iz vana(puno traze, ne da niko), to je jedina cinjenica i ovo je iz usta ljudi iz Krupe, Zeljo nikad nije kontaktirao Vukotica, a o Redzicu da ne govorim. Isto tako veznjak je prioritet jedino na forumu jer ako me sjecanje dobro sluzi Petrovic je obrazlozio da smo tu kvalitetno popunjeni sa Markovicem, Ugljesom i Blagojevicem. Sa Radinovicem se pricalo i on je rekao da je iskljucivo zadnji vezni i nikad nije igrao ofanzivnije, pa ga sad vidimo bas defanzivnog. Blagojevic takodjer nije bio zadovoljan nekim stvarima koje je od njega trazio Petrovic. Mene ne zabrinjava vezni red koliko cinjenica da ovaj nas slabo rotira i mijenja, pa ako ce Zera i Ramovic truhnut na klupi onda ne vidim svrhu dovodjenja. Projic ako bude prosjecan ili ispodprosjecan onda definitivno nastavljamo politiku prethodnih godina dovodjenja starih polovnjaka i ne zasluzujemo bilo kakav napredak na terenu i tabeli.
Nisam optimista za Svedsku, a kad god je tako onda i nesto napravimo. Moracemo izgarati kao ovdje i biti jos konkretniji u polju jer ce nas oni napadati, a bolji su i spremniji. Trebace srece stvarno...
Modus vivendi !

ChWilla
Kontakt:

sub jul 15, 2017 3:31 pm

aktivno se traži veznjak, između ostalog.
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 15, 2017 3:32 pm

Joj Gotala :rofl1:
Na kraju ce on nas molit
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

sub jul 15, 2017 3:36 pm

za milju maraka će potpisati kao četvrti napadač :kafa:
gradi željo boli te *****

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub jul 15, 2017 3:41 pm

Slazem se sa @Edis Mulalic, i mene je najvise strah manjka rotacija, nadam se da ce se to popraviti u ovoj sezoni - mora, inace smo donji.

Ako u ligi budem vidjao zadnjih 20 minuta Markovica umjesto Sabanadzovica ili cak Hasanovica, i tako svaku utakmicu, onda nista nismo naucili. Bas me zanima kakva ce postavka biti protiv GOSK-a i koje bi tu promjene mogli vidjeti. Posto ce vjerovatno Zeba poceti u Svedskoj, pod moranje je da protiv GOSK-a startaju Zeric ili Ramovc (ja bi stavio obojicu, Zeru kao neku osmicu). GOSK ce biti nabrijan, ali vala na Grbavici mi napadamo, i ako cemo i tu ziheraski igrati, i siliti igrace 90 minuta koji su igrali prije tri dana protiv AIK-a, onda ne znam. U takvim utakmicama Zeba dobro dodje zadnjih pola sata ako ne do bog ne ide kako treba.

Mi nemamo vremena cekati neke igrace da sazriju nazalost, niti mi imamo neki plan posudbi, saradnju s klubom da se ti igraci kale, a da nece biti neki klub koji propada u svakom smislu i koji nije zdrava sredina za takvog igraca. Zeljo B bi trebalo biti to neko rjesenje, zivo me interesuje sta je Odovic govorio u emisiji finale na OBN-u kod Adisa, nisu jos pstavili na kanal, kada budu, proslijedit cu. Ja ozbiljno racunam na cetvorku Zeric - Ramovic - Sabanadzovic - Hajdarevic za neku blizu buducnost. To bi bio masivan ( :D ) apgrejd u odnosu na ovo sto imamo trenutno u vezi. Sto je najgore, ovo sto imamo u vezi i sto se forsira i jeste donekle dovoljno za ligu ako se poprave neke stvari, ali se rotirati mora. Ovi mladji momci se ne smiju zapostavljati. Imamo strasnog potencijala. Sabanadzovic i Hajdarevic mozda nisu odmah za prvog tima, ali moze im se dozirati minutaza, dok za Zerica i pojacanje Ramovica ne smije biti izgovora i takvi se moraju gurati odmah, u prvenstvu.

Ovo u europi sto smo odigrali do sada je meni super, gore sta bude, m nismo favoriti, trebat ce nam i srece, mislim da ce Slavko to dobro posloziti. Mene vise interesuje od toga pocetak sezone i jedva cekam da vidm sastav za GOSK. Naravno, ne kazem da ne zelim prolaz protiv AIK-a, ali nama je ova sezona (kao i svaka do sada xD ) bitna. Zrinjski ide u rekonstrukciju ekipe i mozda budu pod rucnom, Borac ce biti okej ekipa, a Siroki ce, imam osjecaj, ici na titulu. Utakmice protiv Sarajeva ne moraju biti odlucujuce za titulu osim ako sami ne zaseremo, ali treba se i tu promijeniti pristup, a tu ti treba nasih igraca sto vise, koji znaju sta ovaj grb znaci!

Ordagic je instant pojacanje i steta je ako nece doci. Trazi pare koje nisu neki bauk, za iskorak su potrebna veca ulaganja, i ti kada bi imao u ekipi Lendrica, Ordagica, Serbecica, Stevanovica, Subica...pa to je skroz druga prica i za europu. To zahtijeva vise para i meni nije problem ako ne moze ni to, razumijem da kosta, ali ako ce se raditi jug, sto sigurno hoce. Ja se istoku i dan danas divim i to je nama jedan preduslov za sportske uspjehe. Ogromna je razlika igrati na Grbavici europu! Samo, treba se raditi oko Zeljo B ekipe, dobro se pocelo, da imamo neku viziju za mladje igrace i da kupimo sve te talente prije nego sto ih drugi razgrabe i da nadjemo nacina da ih sto prije ubacimo u prvih 11, a da se ne osjeti previse na igru. Grijesit ce oni sigurno, ali lakse je kad uz sebe imaju neke jace igrace. Pa grijese i ovi iskusni od trideset godina jbt.

Sto se napada tice, pojma nemam ko ce se tu dovesti, ali ako se fino sredi vezni red, ako se budu ovi mladji momci prvenstveno gurali, mislim da imamo potencijala i da sa sadasnjm stanjem u napadu izguramo. Trenutni napadaci sigurno i mogu nesto u nasoj ligi, teze je to protiv jednog AIK-a odigrat, najjace odbrane Svedske. Imamo jednog Nikolica sa svojim prednostima, igrom glavom, dobro igra kada je okrenut ledjma prema golu, Zec je brzi, zna praviti dar mar, moze igrati na oba krila, u napadu, Zajmovic je taj neki sidras, za Beganovica ne znam ni sam sta je :D , ali vidjet cemo sve. Budmo realni, momak ni na posudbi nije igrao na svojoj poziciji, nego su ga gurali tako gdje nisu imali igraca.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.

Prijava