Ima smislamirzoni1921 je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 9:29 ama niko da spomene da je AIK u takmičarskoj formi, da su odigrali skoro 15 utakmica u prvenstvu, da smo ostali bez 2 ponajbolja igrača, da je naša ekipa skoro bez odmora, da smo skoro zadnja liga u evropi i da nismo mančester. ono sinoć je bilo extra
imajući u vidu i protivnika - uz šerif, vjerovatno i najbolja njegova partija ikad. baš me pozitivno iznenadio.vrbanjusa je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 8:15 amSinoć jako lijepo na Grbavici. Prvo bih pomenuo JUG, navijanje odlično, parole fantastične, momci svaka čast. Kapa dole.
Generalno lijepa predstava sinoć, sveukupno gledajući. Pozitivna atmosfera, pun stadion, korektno navijanje. Igra kao igra, može bolje ali rezultatski sam zadovoljan. Spora smo ekipa i to nam je osnovni problem. ALi to je problem kompletne lige kao i suđenje u ligi. Nismo navikli na dobro suđenje, sa malo prekida.
Napravili smo puno manje grešaka nego protiv Zete i to je dobro, samo treba nastaviti tako i možemo fine rezultate napraviti ove sezone.
Igračima se nema ništa prigovoriti osim Staniću za onu nonšalanciju u zadnjoj minuti, sve ostalo je bilo u skladu sa mogućnostima.
I da, Zeba mora igrati pa makar na jednoj nozi, on donosi prevagu i nešto najgluplje je kad čujem da treba Zebu zamjeniti i uvesti bilo koga u onakvoj utakmici. Na 2:0 ga treba odmarati i davati priliku mlađim, ali u onako teškoj utakmici Zeba znači jako mnogo. Da je mlađi 3 godine glat bi ga AIK kupio nakon utakmice.
P.S. Čitam izjavu Zakarića i kaže "možemo biti ponosni na ovakvu utakmicu", U potpunosti se slažem. Ponosni na ukupan dojam od sinoć.
NE znam za ostale ali meni je pravo dobro bilo sinoć. A sve je krenulo od konobarice u Bečkoj
![]()
Nemoj ba takve komentare znam da se zezas ali imas pojedinaca odmah ce kontati ti ozbiljno i ode forum u pm
Da Sinisa se dosta sinoc ubacivao u napad, Stanic neprepoznatljiv.
Ni u sali se neke stvari ne trebaju pisati.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 9:54 amNemoj ba takve komentare znam da se zezas ali imas pojedinaca odmah ce kontati ti ozbiljno i ode forum u pm![]()
Nas kao navijače ne bi trebalo previše da zanimaju pare. Nemam ja ništa od 600.000 KM koje smo dobili za Lendrića kad gledam Dženisa koji se u 16 kreće kao Gavrilo Princip. Mora Zakarić glavom vratiti brzu "ničiju loptu" iz mrtvog ugla njemu tačno na 10 metara i 36 centimetara kako bi on možda uspio da je dohvati jer se ukopao i čeka. Znači navijači ne smiju više zahtijevati isključivo zaradu, nego dobre igrače koje će gledati kako dobro igraju lopte.