Nasu taktiku bih uporedio sa boksom, ono kad si kao aktivan, lafo se trudis, gines,a u biti udaras u blok protivnika citavo vrijeme, i nadas se da ces imati srece da protivnik spusti gard, da protivnik sam sebe nokautira ili da se neko drugo cudo desi pa da ostvaris kao pobjedu. Da se igralo do sljedeceg bajrama mi ne bi gola dali, toliko smo sterilni, totalno bez ideje, a fali tu i kvaliteta. Pomocni trener i kondicioni trener su pod moranje. Neko je postavio pitanje neki dan da li je puno dati Ordagicu platu 10-11 hiljada, PREMALO je to za Ordagica kad vidim nase vezne, on je za Blagojevica, Markovica i Ugljesu izmislio fudbal, ali izmislio. Blagojevic iz cista mira sredinom prvog poluvremena, uopste nije bio pod pritiskom, mogao sa loptom raditi sta je htio, nikoga nema oko njega i on loptu salje prema nasem golu, direktno u noge napadacu AIKa koji onda krece prema golu i sreca pa je spor i gubi loptu. Ugljesi par puta kroz dva pasa bjezi igrac, nakon prve greske, pogadjaju precku, slucajno, nakon druge greske primamo gol koji je ponisten zbog ofsajda. Pratis nekog igraca i onda ga u najvaznijem trenutku pustis da te prodje, stanes samo, iz nekog razloga. Slavko me iznenadio sa onim ubacivanjem Projica i onda Stanic predje na desno krilo, nesto novo od Slavke, inace je povlacio ziheraske poteze. Da se igralo jos pet minuta po Stanica bi dosli ljudi iz nekog pokopnog drustva, toliko je lik umoran bio, od 70 i neke minute je kao nesto pokusavao ali kad nisi spreman za 90 minuta jbg..
Stoperski dvojac bez greske, svaka cast Bogiju i Graovcu. Kjosevski mora hrabrije ici na visoke lopte, kralju u pet metara ti si glavni, ako treba da nekoga tu da stociras zbog lopte, tu ga stociraj, ljudi na onaj nacin izvode korner a Kjosevski ceka na liniji, oj. Markovic je pokazao koliko je glup igrac, u svakom skoku koristi lakat, mogao je hladno dobiti crveni karton veceras. Zebu bih pohvalio samo zbog borbe, stvarno je ginuo, sve ostalo je jako lose, ovo vise ovako ne ide, ovakva njegova igra ni u nasoj ligi vise nece prolaziti. Ako se ne dovedu 3-4 pojacanja onda je evropa vrh sa ovom ekipom, a posjeta ce biti sve slabija ako se i dalje nastavi ova igra bez igre..