Tako je, ni blizu one u Krupi, ovo je modifikovana nesto poput prave trave, pokusavaju da to izjednace radi hladnoce jer niske temeprature pa je obicna trava mrzla, sada su nesto nasli izmedju, tako da je teren perfektan.Hurmasica je napisao/la:Mislim da ono kod njih nije plastika klasična. Neka me demantuju ovi Skandinavci ako griješim
Slažem se sa konstatacijom i za igru i za igrače a vidim neki nisu shvatili ulogu Blagojevica i Ugljese oni su imali vise defanzivne zadatke Zeba odličan u drugom kad je prolazio sa krila.Hadzijalagic je napisao/la:Dobro smo odigrali. Treba nam kvalitetan spic ili neka varijanta sa Zecom u spicu. Stevo je prespor za ozbiljniji fudbal. Dobro je rjesenje za klupe i to je to.. Zeba najbolji. Svaka mu cast na zalaganju..
Ma da, tako sam i kontao da je. SuperTryg je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 12:09 amTako je, ni blizu one u Krupi, ovo je modifikovana nesto poput prave trave, pokusavaju da to izjednace radi hladnoce jer niske temeprature pa je obicna trava mrzla, sada su nesto nasli izmedju, tako da je teren perfektan.Hurmasica je napisao/la:Mislim da ono kod njih nije plastika klasična. Neka me demantuju ovi Skandinavci ako griješim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nez ja sam bio na istoku odmah do sjevera i meni a ne samo meni se ucinilo da je mogao sutati po golu..Nisam vidio jos uvijek snimak..
sastrane je napisao/la: ↑čet jul 13, 2017 10:50 pmNe znam za vas ali ovo nista ne valja. Ovaj Aik je prosjecna ekipa, imaju dobru odbranu i to je to. Ako neces napasti na Grbavici onda ne znam gdje ces. Al izgleda i nece i ne znaju. Permanentnom dajem do 5. kola. Ne prizeljkujem.. Dobar je čiča al nama treba trener, fakin, donjamu..
Nisam to upratio. Ovaj lik je bio s djetetom i jaranom.LARS1921 je napisao/la: ↑pet jul 14, 2017 12:15 amsastrane je napisao/la: ↑čet jul 13, 2017 10:50 pmNe znam za vas ali ovo nista ne valja. Ovaj Aik je prosjecna ekipa, imaju dobru odbranu i to je to. Ako neces napasti na Grbavici onda ne znam gdje ces. Al izgleda i nece i ne znaju. Permanentnom dajem do 5. kola. Ne prizeljkujem.. Dobar je čiča al nama treba trener, fakin, donjamu..
Dobro je, ja kontao slavko automehaničar
@leone
jel misliš na onu dvojicu, jedan stariji ćelavi krenu se svađat za mjesto, ovaj ga iskulirao, i na kraju se njemu izvinjava i ljubi ga što ga napade![]()