To je to !Plava Porodica je napisao/la: ↑čet jul 13, 2017 11:29 pmNeki dan napisah ovo ce biti patnja svih patnji gledati, i tako i bi.
Inace, u 80% utakmica tokom prosle sezone, te i utakmica sa Zetom sam kritikovao igru, ali danas je ovo meni sasvim dobro. Da ne kazem odlicno. Protiv ekipe u kojoj su igraci placeni godisnje ko nas petogodosinji budzet, po mom misljenu, protiv ekipe koja je fizikom dosta jaca od nas,ovo je dobro.
I sami znamo da se patimo i protiv sela da pravimo sanse, a kamoli protiv ovih.. Ovo je definitivno najjaca odbrana koju sam gledao protiv Zelje u zadnjih par godina. Tacno je falio jedan otpadak i sve bi to lakse bilo. Danas nije doslo do toga,u revansu ce ako Bog da.
Ja nam vise sanse dajem sada, nego da ste me danas pitali. Jer, realno, da su zabili jedan tu bi nam kraj bio. A imali su sansu nakon kornera.
Sve u svemu, u ovoj ekipi fali samo jedan vezni, i napadac jak ko ova dvojica Aikovih, spustali su lopte vrhunski, ali je i nasa odbrana danas bila na nekom dobrom nivou.
Definitivno, najbolji Sinisa, iza njega Zeba i Goran. Ovi ostali, sem stopera, nisu postojali na terenu.
Sretno nam!
Dodat cu da su stoperi strasno odigrali. Trebalo se boriti protiv onih grmalja. Graovac ih pametno uzimao i citao neke pasove a Bogi se borio, on ce vcrs zaspat ko beba