Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jul 13, 2017 11:40 pm

Plava Porodica je napisao/la:
čet jul 13, 2017 11:29 pm
Neki dan napisah ovo ce biti patnja svih patnji gledati, i tako i bi.

Inace, u 80% utakmica tokom prosle sezone, te i utakmica sa Zetom sam kritikovao igru, ali danas je ovo meni sasvim dobro. Da ne kazem odlicno. Protiv ekipe u kojoj su igraci placeni godisnje ko nas petogodosinji budzet, po mom misljenu, protiv ekipe koja je fizikom dosta jaca od nas,ovo je dobro.
I sami znamo da se patimo i protiv sela da pravimo sanse, a kamoli protiv ovih.. Ovo je definitivno najjaca odbrana koju sam gledao protiv Zelje u zadnjih par godina. Tacno je falio jedan otpadak i sve bi to lakse bilo. Danas nije doslo do toga,u revansu ce ako Bog da.
Ja nam vise sanse dajem sada, nego da ste me danas pitali. Jer, realno, da su zabili jedan tu bi nam kraj bio. A imali su sansu nakon kornera.
Sve u svemu, u ovoj ekipi fali samo jedan vezni, i napadac jak ko ova dvojica Aikovih, spustali su lopte vrhunski, ali je i nasa odbrana danas bila na nekom dobrom nivou.
Definitivno, najbolji Sinisa, iza njega Zeba i Goran. Ovi ostali, sem stopera, nisu postojali na terenu.
Sretno nam!
To je to !
Dodat cu da su stoperi strasno odigrali. Trebalo se boriti protiv onih grmalja. Graovac ih pametno uzimao i citao neke pasove a Bogi se borio, on ce vcrs zaspat ko beba :D

Hurmasica
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:41 pm

Onaj Markkanen ih je napatio ja mislim k'o niko :lol: , al' odlična partija obojice :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

storm_raider
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:43 pm

Hahahha, a ovog njihovog trenera jeste mahnit...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

sajo10
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:44 pm

AsharaK je napisao/la:
čet jul 13, 2017 11:39 pm
Graovac i Bogi su stvarno perfektni. Nego da je neko drugi trener postavio ovakvu taktiku i uzeo sto je trazio, bio bi mag. Jbg Slavko, nastavi raditi i sve ce doci na svoje.
Sramota me stvarno citati sta pisu pojedinci o covjeku... Yebote.. Fuj.

exdomorocki
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:45 pm

Nasi su poginuli na terenu,i ja sam lično zadovoljan.
Trenutno je ovo nas maksimum,fali kvaliteta jos,uz 2 pojačanja i kad se oporave povrijeđeni,biće ovo pristojna ekipica.
Next stop>Stockholm
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

storm_raider
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:46 pm

exdomorocki je napisao/la:
čet jul 13, 2017 11:45 pm
Nasi su poginuli na terenu,i ja sam lično zadovoljan.
Trenutno je ovo nas maksimum,fali kvaliteta jos,uz 2 pojačanja i kad se oporave povrijeđeni,biće ovo pristojna ekipica.
Next stop>Stockholm
:palacgore: :palacgore: :palacgore:

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:46 pm

sajo10 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Graovac i Bogi su stvarno perfektni. Nego da je neko drugi trener postavio ovakvu taktiku i uzeo sto je trazio, bio bi mag. Jbg Slavko, nastavi raditi i sve ce doci na svoje.
Jbg brate, ima raje koja ne voli Slavka al vcrs priznaju da je odradio fenomenalno posao, i to i budala vidi sa ovim kadrom, cuj Stanic i Beganovic fudbaleri, nejse, skonto si sta sam htio reci...
Željezničar ante portas !

Amidza
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:47 pm

sajo10 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Postaje odvratno, stvarno. Kritikovao sam ga i ja kad sam smatrao da za to ima povoda, ali ovo danas je takticki perfektno odradjena utakmica. Ljudi ili ne razumiju fudbal ili imaju neke druge namjere. Trece nema.

Veznjak, eventualno napadac su, po meni, ono sto nam nedostaje da budemo za klasu jaca ekipa. Taj zadnji/centralni vezni je prioritet. To bi jednostavno upotpunilo mozaik.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

blueheart
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:48 pm

Mene je iznenadio Bogi kako je odigrao, ne pamtim da je ikada ovako siguran bio, ako ne najbolja utakmica onda sigurno jedna od najboljih u plavom dresu. Valjda mu sigurnost daje Graso. :)
Zeba takodjer odlična partija šteta nekih ubacaja sto ne iskoristismo al hajd,
U Stockholm po prolaz kako god znamo i umijemo
DRZAVA ZELJO

Plava Porodica
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:48 pm

Hajde Ordagicu sve ti yebem :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

shzna
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:50 pm

Ne fali igrač, fali da naši nauče osnove fudbala i kako se centrira.

Milan se jadan syebo, evo dovode najjačeg štopera na planeti, al yebat će ih Nikolić!!!
1987

storm_raider
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:51 pm

Objasni Slavko fino ovu nasu igru na njihovu 3-5-2 formaciju.

A i Nikolic nije igrao god dana kako treba, valja doci na svoje.

Takticki odlicno odradjena partija, nema sta.

Tryg
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:51 pm

Ruku na srce ove mozemo dobiti samo nekim maherskim golom i igrom ala onoj u Madjarskoj. Mnogo su kvalitetnija i fizicki dominantnija ekipa, ostaje da se vidi.

Ostaje dojam da smo mi mogli vise, ali nisu nam oni dali disat cim predjemo centar.

Ako izdrzimo prvih 15. minuta u Stockholmu da ne primimo gol, imamo se cemu nadat.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

barbarez
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:52 pm

storm_raider je napisao/la:
čet jul 13, 2017 10:54 pm
Gola je napisao/la:
čet jul 13, 2017 10:50 pm
Misljenje je u svakom slucaju subjektivno i nema potrebe raspravljati. Meni je dobro nesto sasvim drugo, a tebi ovo. Ne odigrati bez imalo rizika na domacem terenu protiv ekipe koja nije toliko bolja od nas, bez ijedne prave prilike, za mene nije dobro. U Svedskoj ce svakako biti teze nego na Grbavici.
Neka nam je sa srecom.
Naravno da je subjektivno, ali ako je tehnicke prirode valjda treba imati nekakvu podrsku u znanju. Mada ovo je forum naravno i realno dosta toga lupamo. Ma dobro mi je jer smo i toj Zeti zabili 1 gol ovdje, a 2 u gostima. Nadam se da ce odigrati bolje gore. A gledajuci neke druge stvari nisam zadovoljan nikako. Glupo je i reci, ali i voljni momenat me je razocarao. A vjerovatno rijesim, naravno da su htjeli. Utisak je da smo ovdje mogli zabiti gol, mada kada vidim kakav je njima gol ponisten dobro smo i prosli.

Izvini ako ti je moja reakcija zasmetala, iznerviralo me je sakrivanje Blagojevica i Radinovica i bjezanje od lopti. Nista licno.
Bravo Storme konacno da neko progleda. Dolazimo do kljucne stvari u nasoj igri. Skrivanje Jovana i Ugljese. Oni kad mi napadamao cuvaj nasa dva stopera. I onda se genijalci nadju da pljuju po Zebi koji sam drzi nas vezni red, i sto je tuga najveca nakvise trci. Ej koliko god Ordagic da kosta, nije skupo vjerujte, samo da vidite sta znaci dobar vezni igrac u odnosu na ova nasa dva zadnja vezna. Mi napdamao sa 4 igraca dok se ljudi brane sa 8. A sta rade ova dvojica genijalaca to ni oni sami ne znaju. E zato smo jalovi gore bili. I mnogo puta ptosle sezone.

Amidza
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:52 pm

Sve Slavko objasnio na pressu. Pohvala za novinare, odlicna pitanja.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Reha1921
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:54 pm

Atmosfera prejaka igra onako moglo je i bolje bilo je borbeno ali Stevanovic i Stanic :zid: dva ogranicena bota Slavkina greska sto je izbacio Zeca jedini nas igrac koji zna probiti 1 na 1 i napraviti visak.

ellaxaz
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:55 pm

Rezultat dobar, atmosfera odlicna. :DD:
Veceras nismo mogli osigurati prolaz, ali smo mogli "osigurati" ispadanje. Ovaj rezultat garantuje neizvjesnost,
idemo dalje.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Amidza
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:55 pm

Kako se ofira ovaj Adis Hadzic. *facepalm* Idi s Vugdom komentarisi, oca ti. Boze sacuvaj.

Tryg
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:56 pm

Dobri su defanzivno, ali samo dobri, ofanzivno tanki, eh sad ne znam sta je sa Blagojevicem, nekad je znao prenijet loptu i odigrat nesto, sad kao da je popravio defanzivu a zaboravio ofanzivu, eh sada ima i da li je toliko protivnik dozvolio, a ima i da li je to Slavko od ove dvojice trazio.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Amidza
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:58 pm

Nama treba veznjak vise nego ista. Sve se drugo moze iskombinovat i izmislit, to ne moze. Treba nam kvalitetan igrac tu i dzaba.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava