Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

salemprolic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jul 13, 2017 11:09 pm

Ocekivano. Nazad cvrsto, odgovorno, naprijed nista, bez i jedne sanse, akcije, nicega. Pokusati u revansu isto do penala pa tamo sta Bog da.
Zadnja izmjena: salemprolic, dana/u čet jul 13, 2017 11:11 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Leon_Professional
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:10 pm

Zeba ubjedljivo najbolji. Morao se izvlaciti desno i nazad jer nismo mogli bez njeg organizovat. Ali nam je zato ostala rupa u sredini gdje treba biti 10. Sva tri vezna u istoj liniji.

Stana prelos. Vjerovatno najgluplji igrac u ekipi. Jel dobar ofanzivno?! Jel Sinisa los ofanzivno?! Kolko je napada bilo po desnoj strani i koliko se puta Sinisa ubacio ili odigrao?!
Bravi Lepi, strasna tekma! :klanjase:

Nije ovo vcrs lose. Falilo je koncentracije ali i kvaliteta. Stevo je igrac manje, jbg al tako je. Ne moze on biti prvi napadac.
Mada falilo nam je igraca naprijed, ostanz svi nazad.
Ugljesa je ocajan u defanzivi, samo se zalijece i ljudi ga prolaze kao budalu. Onaj ponisten gol, njega Guti izvrti on ispade i Grapvac morao izaci na igraca i rupa ostade u odbrani. Onda precka ona, njegov igrac je pobjegao i pogodio, zastao Ugi na trenutak i kaskao poslije za likom.

Sve u svemu nije lose. Ova njihova formacija je guravaa, tesko probiti. Napadac i veznjak nam trebaju permanentno.

godrina
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:10 pm

Ma ja sam zadovoljan. Samo ne smijemo imati glupih ispada u odbrani gore. Ovi će periodično nagrnut mogu mislit. Imat ćemo više prostora naprijed. Jbg Ramovic bi se trebao uigrat, a fali i Crnov. Moramo još nešto naprijed iskombinovat do lige.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

igla
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:11 pm

Pratite pametologe po fb, najglasniji oni što linkove traže i ne znaju 5 igrača.

sergejevic

čet jul 13, 2017 11:12 pm

Ovo je odlican rezultat pred uzvrat, posebno ako uzmemo u obzir sta je onaj promasio nakon kornera. Mislim da bi obje ekipe i prije utakmice prihvatile nesto ovako, nije se rizikovalo i vrebala se neka greska ili prekid za pogodak. Jedino je steta sto je djelovalo da smo mogli pobjediti. Bice tesko tamo i mislim da imamo neke sanse, ali nisu bas velike. Trebace nam dosta srece da se plasiramo dalje.

Amidza
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:12 pm

Ovo je odlicno bilo. Tvrda tekma, borbena, takticki odlicno odradjena od strane obje ekipe. Neocekivano inventivne izmjene Petrovica. Mi za nijansu bolji, sve u svemu. Svi nasi na nivou.

Ponovit ovu igru gore, zabijamo jedan i idemo dalje.

Ovi sto pametuju mogu Barcelonu komotno pocet pratit, pa nek gledaju tiki-taku svaku noc kad se iz skole vrate.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:13 pm

U 27 min je bilo u sjecanje Turina.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Format
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:17 pm

Sve odlicno do zadnje trecine gdje ne znamo sta bi sa loptom,Zec trci ,brz,opasan ali bez mozga iskreno. Zeba se trudio i vidi se da je on tu najkvalitetniji igrac ali ne moze sam a i nisu uigrani nikako.

Ovosto Stanic radi je komicno,sa svojim trcanjem bez veze,trosenjem snage bez rasloga,bezbroj losih odluka,katastrofa.

Leon_Professional
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:25 pm

Zao mi je ne iskoristene atmosfere, mogao se ovdje gol zabit da je koncentracije i malo malo vise kvaliteta bilo.

Steta, bolji smo bili malo. Gore pametno i nadat se sreci nekoj.

shzna
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:29 pm

Yebo majku, kako bih ih slatko napao u 1. 20 minuta gore, da se syebu, al' sreća pa nisam menadžer. :lol:
1987

Plava Porodica
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:29 pm

Neki dan napisah ovo ce biti patnja svih patnji gledati, i tako i bi.

Inace, u 80% utakmica tokom prosle sezone, te i utakmica sa Zetom sam kritikovao igru, ali danas je ovo meni sasvim dobro. Da ne kazem odlicno. Protiv ekipe u kojoj su igraci placeni godisnje ko nas petogodosinji budzet, po mom misljenu, protiv ekipe koja je fizikom dosta jaca od nas,ovo je dobro.
I sami znamo da se patimo i protiv sela da pravimo sanse, a kamoli protiv ovih.. Ovo je definitivno najjaca odbrana koju sam gledao protiv Zelje u zadnjih par godina. Tacno je falio jedan otpadak i sve bi to lakse bilo. Danas nije doslo do toga,u revansu ce ako Bog da.
Ja nam vise sanse dajem sada, nego da ste me danas pitali. Jer, realno, da su zabili jedan tu bi nam kraj bio. A imali su sansu nakon kornera.
Sve u svemu, u ovoj ekipi fali samo jedan vezni, i napadac jak ko ova dvojica Aikovih, spustali su lopte vrhunski, ali je i nasa odbrana danas bila na nekom dobrom nivou.
Definitivno, najbolji Sinisa, iza njega Zeba i Goran. Ovi ostali, sem stopera, nisu postojali na terenu.
Sretno nam!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hurmasica
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:30 pm

Ma vala, dobro je ovo na kraju ispalo sve. :palacgore: :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Elegant
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:31 pm

Tamo nas ceka paklena atmosfera, vjestacka trava sto mozda bude problem, a jos veci problem je sto jako tesko dolazimo do protivnickog gola, ruku na srce ovi su nocas odigrali toalno defanzivno. Samo pametno tamo neka se ponovi Fenercvaros.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

storm_raider
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:33 pm

Gola je napisao/la:
čet jul 13, 2017 11:07 pm
storm_raider je napisao/la:
čet jul 13, 2017 10:54 pm
Gola je napisao/la:
čet jul 13, 2017 10:50 pm
Misljenje je u svakom slucaju subjektivno i nema potrebe raspravljati. Meni je dobro nesto sasvim drugo, a tebi ovo. Ne odigrati bez imalo rizika na domacem terenu protiv ekipe koja nije toliko bolja od nas, bez ijedne prave prilike, za mene nije dobro. U Svedskoj ce svakako biti teze nego na Grbavici.
Neka nam je sa srecom.
Naravno da je subjektivno, ali ako je tehnicke prirode valjda treba imati nekakvu podrsku u znanju. Mada ovo je forum naravno i realno dosta toga lupamo. Ma dobro mi je jer smo i toj Zeti zabili 1 gol ovdje, a 2 u gostima. Nadam se da ce odigrati bolje gore. A gledajuci neke druge stvari nisam zadovoljan nikako. Glupo je i reci, ali i voljni momenat me je razocarao. A vjerovatno rijesim, naravno da su htjeli. Utisak je da smo ovdje mogli zabiti gol, mada kada vidim kakav je njima gol ponisten dobro smo i prosli.

Izvini ako ti je moja reakcija zasmetala, iznerviralo me je sakrivanje Blagojevica i Radinovica i bjezanje od lopti. Nista licno.
Apsolutno te razumijem i svima nam je jasno da nismo igrali protiv goska, kao sto Sejo kaze, nego protiv odlicne ekipe, ali sve nam se svodi na to "dobro smo i prosli". Moralo je ovo biti malo ofanzivnije i agresivnije.
Ovako da smo igrali na strani bio bih prezadovoljan ali na Grbavici gdje imas 11k ljudi koji te dodatno nose mora se vise zapeti. Upravo, voljni momenat je izostao.

Nemoj ni ti sta zamjeriti, sve u okviru normalne konverzacije je pozeljno.
:palacgore:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:35 pm

Hajde Sinane oporavi se molim te!
Rak rana je sto nam Dzenis Beganovic ulazi u igru, kad nema ko drugi. Halali Dzenise, ali tako je.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hurmasica
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:36 pm

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

storm_raider
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:37 pm

Meni je Graovac bio stvarno odlican. Pravi lider na terenu, bez greske je odigrao i jako mi je drago da se vratio nakon one greske u prvom pretkolu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

salemprolic
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:38 pm

Brzo ce i GOSK pa cemo vidjeti da li je ovo do jacine protivnika ili do nas. A u revansu probati isto. Ne srljati, cekati svoju sansu, mozda Stevu zamijeniti Zecom, a na Zecovu poziciju gurnuti Zeru ili probati sa Sinanom. I da, Stana je veceras pokazao da je jednako los na koju god poziciju ga stavis. Svaka cast na trudu i volji ali on je tanak i to je to.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Hurmasica
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:39 pm

Loše je Stana odigrao stvarno. Pogotovo kad je prešao na desno krilo.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jul 13, 2017 11:39 pm

Graovac i Bogi su stvarno perfektni. Nego da je neko drugi trener postavio ovakvu taktiku i uzeo sto je trazio, bio bi mag. Jbg Slavko, nastavi raditi i sve ce doci na svoje.
Željezničar ante portas !

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.

Prijava