avlami97 je napisao/la:@sergejevic, cijenim i ja tvoja razmišljanja i sa dosta ih sam saglasan. Kažeš KUP, e to je ta utakmica u kojoj doživiš PEH. Odmah na početku utakmice (druga minuta) znaš da moraš pobijediti DVA GOLA razlike da bi otišao u finale, a igrali smo protiv ekipe koja je skupa par godina. Zato sam i napisao da je KUP mač. Kup je u tom momentu izgledao kao jedino moguće rješenje.
Malo prije sam pogledao rezultate i tabelu nakon 10 kola, znači od trenutka kada je Sablja preuzeo klupu. I da se od tada računaju rezultati mi bi bili drugi iza Zrinjskog, sa obezbjeđenom Evropom i realnom šansom da osvojimo titulu u ova zadnja dva kola. Zanimljivo.
Ma ja realno osjecam kao da se neko dobro zajebavo s nama, sta smo zicera fulili u prvom djelu, onda uz dosta srece sve stignemo i imamo Evropu u rukama, i onda opet sve ode. Nista se ovdje ne zna, mozda nam se sve poklopi do kraja pa zavrsimo na 4. mjestu, i onda za kraj Radnik uzme kup i nista od Evrope. Jos nam samo to fali da potonemo do kraja.
Meni je samo zao zbog momaka u upravi ako ne odemo u Evropu, zasluzili su, mnogo dobrog su uradili za klub, a sto se mene tice i ne znaci mi mnogo jer sam se davno pomirio da su nam sanse veoma male. Nadam se da ce oni ovako nastaviti, onda ce biti i titula i Evrope.
Mi smo morali napasti u Tuzli od pocetka, a nismo znali, otisli smo bez plana. Igraci su vec bili umorni od lige, jer je otprilike 12-13 igraca igralo sve utakmice. Falilo je i svjezine, a to je Edisova greska. Mada se slazem da on ostane ako se pojaca strucni stab, samo mislim da Edis nece pristati na to, tako da je bolje onda da idemo dalje. Sve i da je uzeo kup ostaje cinjenica da nam je strucni stab tanak pravo. Valjda uprava odluci ispravno.