Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned feb 14, 2016 11:50 pm

Grbavica je napisao/la:Po mom mišljenju trenutno je najveći problem taj dio zemljišta i sjeverne tribine koji nije u našem vlasništvu. Čim budemo imali čiste papire, i završen idejni i izvedbeni projekat, sa izmjenom regulacionog plana, možemo očekivati konkretne korake oko gradnje stadiona. Tako nešto u vezi vlasništva je pričao i Amar Bajramović kad je bio gost kod Muhameda Bikića u emisiji.

Sanjam nešto ovako pa da zagrmimo
slika
Uživao bih na ovom istoku. Omogućeno ti je da udariš seftu linijskom, da ga gađaš košpama, da ga zaliješ kantom vode. :kafa:

kontranogama
Kontakt:

ned feb 14, 2016 11:55 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:Zna li neko od ovih starijih (čitaj: mladih u duši) je li se nekad, recimo oko 2000., 2001. ili tih godina, umjesto "Dunavom brodovi plove" pjevalo "Miljackom brodovi plove"?
Ja koliko se sjecam, a tada sam imao nekih 15 tak godina da nije
Ja sam malo matoriji i Jeste pjevalo se.

Republika
Kontakt:

ned feb 14, 2016 11:59 pm

Grbavica je napisao/la: Ima li igdje link da vidim te golove što su Ara i Višća zabili?
http://sport1.ba/video-hodzic-donio-pobjedu-dinamu/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://sport1.ba/video-visca-strijelac- ... besiktasa/" onclick="window.open(this.href);return false;

Elegant
Kontakt:

pon feb 15, 2016 12:06 am

Znaci problem prave prostorije tj. objekti u sklopu tribine dole one radnje. Pa sta je rjesnje tu, kako ce ti ljudi svoje poslove izmjestiti, nije valjda da Zeljo mora da kupi te prostore ? Inace spominjalo se i urbanisticko planiranje opstine tj. regulacioni plan, a ovaj prijedlog projekta sa onim kulama je fantazija realno, sad opet da se radi novi idejni projekat sto opet iziskuje novac je problem. Kad bi se sve to uradilo opet traziti ili cekati investitora je veliki posao.

Daj Boze da docekamo stadion.

cala
Kontakt:

pon feb 15, 2016 12:10 am

Ma docekat cemo ga za zivota sigurno.

delinjo
Kontakt:

pon feb 15, 2016 12:14 am

ma nece se ovdje nikad napraviti stadion dok je ovakva drzava i takvo stanje u drzavi...moze se renovirati i to je najvise nekako realno od ovih lopova na vlasti nikome to nije u interesu,a i kada bi se pravilo koliko bi tu bilo kradja,podmetanja nogu i cega sve ne da bi taj stadion kostao milijardu ,jednostavno u ovoj lopovskoj drzavi takvi projekti nikad nece i ne mogu zazivjeti osim da mi skupimo pare sto je nemoguce ili jednostavno da to naprave ljudi sa strane koji bi imali svoju korist...drugacije nema sanse ,svi ovi koji ocekuju da Koldze i slicni njemu prave stadione odmah cu vam reci nemojte se nadati od toga nikad nista nece biti :)

kontranogama
Kontakt:

pon feb 15, 2016 12:16 am

Ma da mi jednom odigramo grupnu fazu u evropi eto ti 50% finansija i onda ce se lakse naci neko ko ce investirat ostatak.

delinjo
Kontakt:

pon feb 15, 2016 12:22 am

kontranogama je napisao/la:Ma da mi jednom odigramo grupnu fazu u evropi eto ti 50% finansija i onda ce se lakse naci neko ko ce investirat ostatak.
u tom slucaju da dozivimo a dok je zivota nadat cu se da cemo dozivjeti...znas koliko bi se bivsih igraca javilo sa tuzbama nekim lafo...ili neke "legende" kluba...kad ovdje namirisu pare bave se svim i svacim...zato ti kazem koliko bi tu bilo podmetanja nogu pa cak i od ljudi u koje se kunemo...ne kazu djaba para vrti gdje burgija nece :D

ISB87
Kontakt:

pon feb 15, 2016 12:26 am

Najvise bi me u ovom trenutko obradovalo da vratimo poreznoj dugove odjednom..Nesto je FKZ o tome pisao ja mislim, nadam se da ce se uz te olaksice rijesiti i da stavimo tacku na ta dugovanja.
Ako neko moze vise info o ovome, kada bi se o tome trebalo razgovarati, dogovarati...?

A sto se tice stadiona slazem se oko grupne faze, plus uefa da pogura, jos odredjeni investitori koji bi imali korist od toga...za sada je to samo san, ali nekako sam optimistican sa ovom upravom i znam da znaju da je to ono sto kopka svakog navijaca Zelje.

kontranogama
Kontakt:

pon feb 15, 2016 12:28 am

Tacno buraz al opet lakse je kad imas nego kad nemas(jesam ovo filozofski reko), Ovako svi cekamo da neko nadje svoj interes ,al bogami 30m KM tesko da ce neko naci inreses da toliko ulozi. A sto brate nebismo mogli u grupnu ako se ovakva strategija nastavi , uprava ne misli samo od danas do sutra, ja vidim ovo na dugorocnije staze da sa ovim pristupom moze i tako sta da se desi za 2-3 godine. Cekamo stadion cijeli zivot pa par godina nije nista.

Vrag

pon feb 15, 2016 12:30 am

Ja vise i ne razmišljam o stadionu. Ne smeta mi ni ovakav kakav jeste, a nisam ni optimističan za budućnost. Ako sta sami uradimo to je to.
Ako ne podmazes nema ni stadiona, a strani investitor to nece da radi.
Nedavni primjer žičare sve govori.

delinjo
Kontakt:

pon feb 15, 2016 12:36 am

Vrag je napisao/la:Ja vise i ne razmišljam o stadionu. Ne smeta mi ni ovakav kakav jeste, a nisam ni optimističan za budućnost. Ako sta sami uradimo to je to.
zato ja kazem brate,u ovoj drzavi nema sanse ni teoretske da ce se to desiti ...i ko god obeca za izbore bilo kakve laze i uvijek ce lagati jer je nemoguce i to je to...i trebamo to prihvatiti i sami traziti rjesenja ako ona postuje uopste

cala
Kontakt:

pon feb 15, 2016 12:39 am

Cekajte malo ljudi, niko ovdje ne prica o prikupljanju sredstava, dizanju kredita i sl. Trazi se investitor kojem ce se ulozeno vratiti kroz nekretnine, poslovne prostore vremenom. Svi znamo da nismo toliko stabilni, niti cemo biti, da mozemo sami praviti stadion.
Na drzavu naravno da niko ne racuna. Samo molit Boga da nam nece stvarani probleme sa dokumentacijom.

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon feb 15, 2016 12:40 am

Vrag je napisao/la:Ja vise i ne razmišljam o stadionu. Ne smeta mi ni ovakav kakav jeste, a nisam ni optimističan za budućnost. Ako sta sami uradimo to je to.
Ma ne bi ja uzimao zicaru za primjer jer je u pitanju bila klasicna donacija. Stadion je vec nesto drugo po onome sto je uprava prikazala investicija od koje bi investitor imao direktnu korist ima bi 100.000 kvadrata na extra lokaciji, naravno nikad ni ne pomislim da bi to bio jedan investitor vec par njih. Vazno je da se nesto radi da se pokusava da se sredjuje dokumentacija pa kad ti imas sve to gotovo i plan i sve onda mozes i nuditi ali mi trenutno nemamo nikom nista ponuditi dok se papirologija ne sredi. Hajmo se okrenuti onome sto mozemo uciniti, svi smo govorili daj da se uclanimo, a mnogi su pricali kao sta imam zauzvrat, eh evo majstori sad zauzvrat imamo da je 100.000 ulozeno da nama bude ljepse kad dodjemo na svoju Grbavicu i vidimo gdje su pare od clanarina otisle. Zato tjerajmo sve svaki clan je vrijednost vise.

Sent from my C5303 using Tapatalk

tm8782
Kontakt:

pon feb 15, 2016 12:48 am

Evo sad kažem nek opstina uradi svoje i neće biti problema oko stadiona. Ponavljam sad je sve do opstine.

Poslano sa mog GT-S7562 koristeći Tapatalk

ISB87
Kontakt:

pon feb 15, 2016 12:51 am

Suti, necu moc zaspat :r

Brkoo
Kontakt:

pon feb 15, 2016 12:53 am

tm8782 je napisao/la:Evo sad kažem nek opstina uradi svoje i neće biti problema oko stadiona. Ponavljam sad je sve do opstine.

Šta misliš hoce li Koldzo ispostovati ono sto je rekao o onih 200 hiljada za izradu projekta izgradnje stadiona "Grbavica", nakon čega će biti poznato koliko ustvari vrijedi ova investicija ?

zeka_tm87
Kontakt:

pon feb 15, 2016 12:53 am

tm8782 je napisao/la:Evo sad kažem nek opstina uradi svoje i neće biti problema oko stadiona. Ponavljam sad je sve do opstine.

ma dok je muflon koldjo tu nema nekog napretka nazalost.da je neko drugi dajem glavu da bi mi vec imali reovirani stadion.samo kada se sjetim ako bijahu madjarski investitori voljni da urade stadion a ono ne dade hebi ga valjda ce od ovog projekta biti nesto makar nek ide puzevim koracima ali da se zna biti ce za 4-5 godina.

shzna
Kontakt:

pon feb 15, 2016 12:54 am

TEBI PJEVA JUŽNA TRIBINAAAAAAAAAAAA :titula:

Vrag

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon feb 15, 2016 1:02 am

MrRiccoli je napisao/la:
Ma ne bi ja uzimao zicaru za primjer jer je u pitanju bila klasicna donacija. Stadion je vec nesto drugo po onome sto je uprava prikazala investicija od koje bi investitor imao direktnu korist ima bi 100.000 kvadrata na extra lokaciji, naravno nikad ni ne pomislim da bi to bio jedan investitor vec par njih. Vazno je da se nesto radi da se pokusava da se sredjuje dokumentacija pa kad ti imas sve to gotovo i plan i sve onda mozes i nuditi ali mi trenutno nemamo nikom nista ponuditi dok se papirologija ne sredi. Hajmo se okrenuti onome sto mozemo uciniti, svi smo govorili daj da se uclanimo, a mnogi su pricali kao sta imam zauzvrat, eh evo majstori sad zauzvrat imamo da je 100.000 ulozeno da nama bude ljepse kad dodjemo na svoju Grbavicu i vidimo gdje su pare od clanarina otisle. Zato tjerajmo sve svaki clan je vrijednost vise.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Ma žičara ti je baš dobar primjer. Stvar koja se mogla rijesiti u roku od mjesec dana. To je gradu išlo, ali se nisu mogli drugi ugraditi. Još kao što kažeš donacija.
Kako bi tek bilo kod trećeg lica. Investitor ubire plodove, mi imamo moderan stadion, a grad "samo" ljepšu mahalu. Samo što u ovoj državi to nije bitno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava