Elegant je napisao/la:Sta li ce biti sa Mailosnom, Djermanovicem, Kramarom, ševeđaninom.
Meni Kramarić uopšte nije toliko loš, bolje mi izgleda i od Stane i od Memije na lijevom beku (doduše Memija je igrao vrlo malo al' dovoljno da nam svima pokaže da ne može igrati tu). Da se ja pitam ja bih ga ostavio da se bori sa Husićem za mjesto lijevog beka dogodine.
Što se tiče Mailsona njega nismo kako treba ni vidjeli kao ni Halvadžića, sad ukoliko se na ljeto ne misli ojačavati ta pozicija lijevog krila tj. ako kontaju da je Tiago prva opcija onda bih ostavio Mailsona i Halvadžića kao rezerve, ako ipak neko dođe onda jedan od njih mora nas napustiti, jer je to već gomilanje igrača.
Što se tiče Đermanovića, meni je on onako srednja žalost, ukoliko bi pristao da sjedi na klupi i bori se sa Pozderom i Beganovićem za poziciju drugog napadača onda bih ga ostavio al' čisto sumnjam da će on pristati na takvo nešto. U suštini bolje ga je prodati ili pustiti nego ga imati nezadovoljnog na klupi, isto vrijedi i za Dženisa.
I još jedna stvar, Memija i Stana iduće sezone nek idu na desnu stranu, nek' budu rezerve Stevanovićima al' samo da ih više ne gledam na lijevoj strani