Neandertalac je napisao/la:A mozda nam i valja ovo, ko zna. U svakom zlu ima nekog dobra.
Sada spremiti ekipu za prvenstvo i napasti titulu, sve ostalo je neuspjeh.
Idemo dalje, momci glavu gore, ne budite tuzni. Porazi su sastavni dio, neuspjesi takodje.
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!!!
Vulgarno, ali potpisujem od A do Ž.sergejevic je napisao/la:Ovo je bruka za klub. Sramota nevidjena. Koji ***** Edis ide po zapadu medju navijace Celika da sjedi? Glupan onaj. Sad je stvarno prevrsio sve mjere. Ako si nesposoban da napravis ekipu i igru na terenu sto si tu. Bog zna sta on ovim momcima naprica i sta im govori prije utakmice. Rezultat je vidljiv na kraju ove utakmce. Bruka. Cijeli strucni stab treba podnjeti ostavke nakon ovoga, suspendovati ove koji su obrukali klub. Picka vam materna bezobrazna, neko je sto godina gradio ime ovog kluba da se neki majmuni sad popisaju po tome.
Jebiga... jest nam ova sezona naopako krenula u svakom smislu pa je valjda red i da naopako završi hahah. Sramota za ovo poslije utakmice al' eto... VOLIM TE ŽELJO!Neandertalac je napisao/la:A mozda nam i valja ovo, ko zna. U svakom zlu ima nekog dobra.
Idemo dalje, momci glavu gore, ne budite tuzni. Porazi su sastavni dio, neuspjesi takodje.
http://playreplay.me/video/8q556.397909 ... 4fee9c43fc" target="_blankstorm_raider je napisao/la:Je li ima neko snimak.. citam sta pisete, ugasio sam pri kraju, nisam vidio. Ako je to istina za Vedrana, da je Neuer licno, suspendovati ga do kraja sezone i dobro opaliti po dzepu! Treba biti velik i u porazu i u pobjedi, Celik je zasluzio danas da nas pobjedi i gotovo. Sto je najgore, njima nije trebala pobjeda, nama jeste. Cestitam Celiku, a mi smo sami sebi krivi, niko drugi.
Sergejevic pretjeruješ. Očigledno je da imaš neki problem sa Edisom. Zalaganje igrača je izostalo i zbog toga smo izgubili. Neće Edis ulaziti na teren i gurati ih da potrče. Glupa ti je priča.hardwell je napisao/la:Vulgarno, ali potpisujem od A do Ž.sergejevic je napisao/la:Ovo je bruka za klub. Sramota nevidjena. Koji ***** Edis ide po zapadu medju navijace Celika da sjedi? Glupan onaj. Sad je stvarno prevrsio sve mjere. Ako si nesposoban da napravis ekipu i igru na terenu sto si tu. Bog zna sta on ovim momcima naprica i sta im govori prije utakmice. Rezultat je vidljiv na kraju ove utakmce. Bruka. Cijeli strucni stab treba podnjeti ostavke nakon ovoga, suspendovati ove koji su obrukali klub. Picka vam materna bezobrazna, neko je sto godina gradio ime ovog kluba da se neki majmuni sad popisaju po tome.
@neandertalac sad mi je jasno zašto si izabrao taj username
Tacno tako. Znamo svi da nas nemogu ocima gledati i koji klinac ides na njihovu tribinu i trazis belaja. Sve sto smo odigrali sa Edisom je na horuk i na neku lozionicku pricu idemo da poginemo, zajedno cemo da ginemo... Svaka njemu cast sto voli Želju, volim i ja Bayern pa nisam trener Bayerna. Nema nikakve taktike. Malo dijete zna kako cemo igrati i koje ce izmjene biti. Imamo mi igrace ali nemamo tim, sve se svodi na individualni kvalitet i da sami naprave nesta Lendric ili Stevanovic.sergejevic je napisao/la:Ovo je bruka za klub. Sramota nevidjena. Koji ***** Edis ide po zapadu medju navijace Celika da sjedi? Glupan onaj. Sad je stvarno prevrsio sve mjere. Ako si nesposoban da napravis ekipu i igru na terenu sto si tu. Bog zna sta on ovim momcima naprica i sta im govori prije utakmice. Rezultat je vidljiv na kraju ove utakmce. Bruka. Cijeli strucni stab treba podnjeti ostavke nakon ovoga, suspendovati ove koji su obrukali klub. Picka vam materna bezobrazna, neko je sto godina gradio ime ovog kluba da se neki majmuni sad popisaju po tome.
Miskee na potezuu da kaznii igrace otjeranu nekolicinuu daa dovede trenera par igraca koju su nam potrebniHurmasica je napisao/la:Jebiga... jest nam ova sezona naopako krenula u svakom smislu pa je valjda red i da naopako završi hahah. Sramota za ovo poslije utakmice al' eto... VOLIM TE ŽELJO!Neandertalac je napisao/la:A mozda nam i valja ovo, ko zna. U svakom zlu ima nekog dobra.
http://sport1.ba/video-mulalic-i-karic- ... uzvratili/" target="_blankbraco je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Je li ima neko snimak.. citam sta pisete, ugasio sam pri kraju, nisam vidio. Ako je to istina za Vedrana, da je Neuer licno, suspendovati ga do kraja sezone i dobro opaliti po dzepu! Treba biti velik i u porazu i u pobjedi, Celik je zasluzio danas da nas pobjedi i gotovo. Sto je najgore, njima nije trebala pobjeda, nama jeste. Cestitam Celiku, a mi smo sami sebi krivi, niko drugi.