Samo malo, gdje pise da Gotal nema papire?!
Il su to neke logicke metode
Gdje pise da je potpisaoLeon_Professional je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 7:08 pmSamo malo, gdje pise da Gotal nema papire?!
Il su to neke logicke metode
Izvini druže ali griješiš mnogo. Nemoj pisati samo da bi nešto napisao. Evo konkretno ova situacija što si napisao uopšte nije takva kakvom je ti zamišljaš. Napisao bih i objasnio situaciju da ti riješim dileme ali neću, nije to naša stvar. I ja iščekujem na zvaničnoj isto kao i ti. PozzPlavi orkestar je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 7:06 pmMa nisam ni pomislio na finansije.Oko toga se uvijek dogovaralo ali ova njihova nesredjena papirologija mi ide na k i ovo cekanje hoce li ili ne i eto ako sve propadne eto me u Zelju.Ma mrš u Kazahstan pa tamo uzivaj u fudbalskoj igri a ne igraj se sa klubom ciji su dres nosili mnogi koje ni u snu nece dostici ni kao fudbaler a ni kao covjekAjzea je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 6:54 pmJe li ti, slucajno, mislis da pregovori teku ovim tokom.Plavi orkestar je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 6:51 pmI što je najgore u ovom svemu je što se tu radi o igracima koji ili su propali ko zeton ili su do jucer loptu ganjali po livadama i oko njih se Zeljo nešto zajebava.Pa 90% njih nikad nece zaigrati u boljem klubu i ono te nešto ucjenjuje,hoce-nece eto konkretno mislim na tog Ramovica,pa i Gotal igro lopte zadnju godinu ko i ja i on bi neke cifre...
Klub: "Hoces!?"
Igrac: "Hocu !"
Klub: "Igrac ces za toliko i toliko."
Igrac: "Valja !"
Strpljenja malo, sta ti je?
Ako si mislio na mene uopšte ne crnjacim, ovdje sam procitao za Gotala i papire,na ovom portalu sam procitao za Zeca.Reci ovim na portalu da lupaju,nije fino da meni to govoriš ili ih demantuj pa da i ja a i drugi budemo mirni.Uostalom i za Kostica se cjelo vrijeme govorilo da je sve ok i znamo kako je završilo.LARS1921 je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 7:03 pmZato što oni rade za klikove, vjerovatno bih i ja isto radio
Pa primjer sinanov portal, ja mislim da se 90% stvari ne izdešava što on napiše, svaki dan neki pregovori sastanci ručak večera užina
@plavikamion
halo kakav problem sa zecom, moze biti problem ako savez nastavi raditi kontra pravila, ali onda mi imamo svo pravo da ih tuzimo
kostic je imao ugovor koji je trajao
lupas bezveze samo da bi crnjacio a veze sa vezom nema
http://sport1.ba/premijer-liga-bih/pozn ... caru/85723Plavi orkestar je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 7:11 pm
Ako si mislio na mene uopšte ne crnjacim, ovdje sam procitao za Gotala i papire,na ovom portalu sam procitao za Zeca.Reci ovim na portalu da lupaju,nije fino da meni to govoriš ili ih demantuj pa da i ja a i drugi budemo mirni.Uostalom i za Kostica se cjelo vrijeme govorilo da je sve ok i znamo kako je završilo.
Svi nešto znate a niko nece da kaze.Onaj koji je rekao a ja procitao je da Ramovic ceka inostrani angazman i ako mu propadne porpisace za Zelju.I to ovdje pisalo i niko od vas koji znate to nije demantovao.Nisam to ja izmislio nego ovdje procitao.SirAlexFerguson je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 7:10 pmIzvini druže ali griješiš mnogo. Nemoj pisati samo da bi nešto napisao. Evo konkretno ova situacija što si napisao uopšte nije takva kakvom je ti zamišljaš. Napisao bih i objasnio situaciju da ti riješim dileme ali neću, nije to naša stvar. I ja iščekujem na zvaničnoj isto kao i ti. PozzPlavi orkestar je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 7:06 pmMa nisam ni pomislio na finansije.Oko toga se uvijek dogovaralo ali ova njihova nesredjena papirologija mi ide na k i ovo cekanje hoce li ili ne i eto ako sve propadne eto me u Zelju.Ma mrš u Kazahstan pa tamo uzivaj u fudbalskoj igri a ne igraj se sa klubom ciji su dres nosili mnogi koje ni u snu nece dostici ni kao fudbaler a ni kao covjek
Nije nas izradio kostic, jednostavno je imao problem sa papirima. Zec je donio brisovnicu iz nogometnog saveza i mogao potpisati ugovor sa nama. Za gotala se mora završiti radna dozvola i to jednostavno traje.Plavi orkestar je napisao/la:Kostic prošli prelazni rok,sad naznake za Zeca i Gotala.Pusti Slobodu,Sloboda se bori za sebe.Ako je Kostic ušao u pregovore pa cak i u Antaliji završio i na kraju ništa za mene je to izrada a izrada se desila zato što niko papire nije pogledao.I nije peoblem u izradi koliko je problem što ti par dana prije pocetka prvenstva ostaneš bez štopera i onda daj šta daš.Isto sad poslije Kostica sumnjam da ce sve biti ok i sa Zecom,eto Gotal se napregovaro i kad treba da je na pripremama on tek otišo da sredjuje papire.Vezni nam treba ko sunce a mi cekamo nekog Ramovica da se odluci evo 7-8 dana.Daj boze da sve izadje na dobro ali mislim da ekipi koja je pretrpjela znacajne promjene puno znaci da su igraci od prvog dana priprema zajedno.pile87 je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 6:46 pmA ko nas je izradio?Plavi orkestar je napisao/la:Ima li iko da nas nije izlevatio.Jeli teško provjeriti papire,vidjeti jel sve cisto i onda uci u pregovore.Ovih zavlacenja i šuplje mi je vala preko glave,ebo ga i prelazni rok i menadzeri i klubovi i igraci i SD...zgadit ce mi fudbal ova naša balkanska nepoštena govna.Ovako nešto nigdje na planeti nema samo kod balkanskih varalica.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
A ti procitaj ovo pa ce ti mozda biti jasno zašto ovo pišem ili cu ti mozda morati nacetatiLARS1921 je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 7:13 pmhttp://sport1.ba/premijer-liga-bih/pozn ... caru/85723Plavi orkestar je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 7:11 pm
Ako si mislio na mene uopšte ne crnjacim, ovdje sam procitao za Gotala i papire,na ovom portalu sam procitao za Zeca.Reci ovim na portalu da lupaju,nije fino da meni to govoriš ili ih demantuj pa da i ja a i drugi budemo mirni.Uostalom i za Kostica se cjelo vrijeme govorilo da je sve ok i znamo kako je završilo.
covjek REGISTROVAN U SAVEZU, dobio ispisnicu, fino ti objasnjeno da sporazumi ne vaze na amaterske ugovore, zato se iz slobode zale jer su morali platiti
kontaš li sad ili treba nacrtat
A šta su trebali reći mi smo levati igrač nas zajebao i otišao.Plavi orkestar je napisao/la:A ti procitaj ovo pa ce ti mozda biti jasno zašto ovo pišem ili cu ti mozda morati nacetatiLARS1921 je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 7:13 pmhttp://sport1.ba/premijer-liga-bih/pozn ... caru/85723Plavi orkestar je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 7:11 pm
covjek REGISTROVAN U SAVEZU, dobio ispisnicu, fino ti objasnjeno da sporazumi ne vaze na amaterske ugovore, zato se iz slobode zale jer su morali platiti
http://sport1.ba/premijer-liga-bih/slob ... avan/85791
Plavi orkestar je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 7:17 pmA ti procitaj ovo pa ce ti mozda biti jasno zašto ovo pišem ili cu ti mozda morati nacetatiLARS1921 je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 7:13 pmhttp://sport1.ba/premijer-liga-bih/pozn ... caru/85723Plavi orkestar je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 7:11 pm
http://sport1.ba/premijer-liga-bih/slob ... avan/85791
Hvala na objašnjenju.Svi svašta pišu ono u zagonetci ko eto oni nešto znaju al nece da kazu i onda neko nešto lupi,napiše,što portalu što ovi što hoce da se kurce i kad ti samo prepišeš to i to te naljuti ko osovi napadaju i nije to to a ovdje i na ovom portalu sve procitaš.pile87 je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 7:15 pmNije nas izradio kostic, jednostavno je imao problem sa papirima. Zec je donio brisovnicu iz nogometnog saveza i mogao potpisati ugovor sa nama. Za gotala se mora završiti radna dozvola i to jednostavno traje.Plavi orkestar je napisao/la:Kostic prošli prelazni rok,sad naznake za Zeca i Gotala.Pusti Slobodu,Sloboda se bori za sebe.Ako je Kostic ušao u pregovore pa cak i u Antaliji završio i na kraju ništa za mene je to izrada a izrada se desila zato što niko papire nije pogledao.I nije peoblem u izradi koliko je problem što ti par dana prije pocetka prvenstva ostaneš bez štopera i onda daj šta daš.Isto sad poslije Kostica sumnjam da ce sve biti ok i sa Zecom,eto Gotal se napregovaro i kad treba da je na pripremama on tek otišo da sredjuje papire.Vezni nam treba ko sunce a mi cekamo nekog Ramovica da se odluci evo 7-8 dana.Daj boze da sve izadje na dobro ali mislim da ekipi koja je pretrpjela znacajne promjene puno znaci da su igraci od prvog dana priprema zajedno.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Medijskom partneru crtajLARS1921 je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 7:21 pmPlavi orkestar je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 7:17 pmA ti procitaj ovo pa ce ti mozda biti jasno zašto ovo pišem ili cu ti mozda morati nacetatiLARS1921 je napisao/la: ↑sub jun 17, 2017 7:13 pm
http://sport1.ba/premijer-liga-bih/pozn ... caru/85723
http://sport1.ba/premijer-liga-bih/slob ... avan/85791![]()