Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

heisenberg
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 17, 2017 11:54 am

Ajzea je napisao/la:
sub jun 17, 2017 11:51 am
heisenberg je napisao/la:
sub jun 17, 2017 11:50 am
Uhh evo i Sinana :11:

On moze i po desnom krilu, znaci jos stoper i lijevi bek i to je to
Zasto stoper?
Dzindo je jos nezreo da bi ga bacali u vatru, Kemo i Bogi nisu nikako pouzdani.. Graovac po meni tu jedini pravi izbor

Plava Porodica
Kontakt:

sub jun 17, 2017 11:54 am

Vala Katanec je meni bolji od Graovca bar u prosloj sezoni.
I kad bi postojala ikakva sansa ne bih se sekunde dvoumio da i njega dovedemo.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

boja mora
Kontakt:

sub jun 17, 2017 11:55 am

Ma pitanje je za Ramovića da li če ikako imati mjesta u prvih 11. Ja mislim da če on pojačati konkurenciju u vezi a za dalje čemo vidjeti.

LARSSON
Kontakt:

sub jun 17, 2017 11:56 am

katanec je stranac, doduse dosta je proveo u bih, ali je li to dovoljno?

Okolele
Kontakt:

Dobro trebao bi jos jedan stoper za klupe..Ja bih volio da Kemo uz Graovca bude stoperski par a filozof ako ostane da bude rezerva i treba ti jos jedan kao rezerva..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

avlami97
Kontakt:

Komercijalni ugovor - moze znaciti bilo sta, a osnova je da su zadovoljne strane u ugovoru i da svaka strana ima komercijalnu korist od istog.

Volio bih kada bi se taj ugovor odnosio na infrastrukturu. Primjer - sredjivanje i koristenje poslovnih prostora na Istoku (odredjen broj godina) u zamjenu za krov na istom ili ucesce za gradnju Juga. Svasta moze znaciti.

Ako ode Lendric, od Gotala ocekujem 10-12 golova i 6-8 asistencija u prvenstvu, ja zadovoljn. Razliciti su tipovi napadaca. Ako ostane Lendra onda od njega ocekujem 12-14 golova, a od Gotala 6-8 i i isto toliko asistencija.

Samo jako.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub jun 17, 2017 11:57 am

Ma sto se stopera tice, ovo je sasvim dovoljno osim ako ne izleti neki kapitalac. Kemo je za prve postave, Bogi dobra izmjena ako se vec ne moze otjerati, a Dzindo nek uleti ako bude kriza sa stoperima. Neko rece Dzindo je ogroman potencijal, mozda nas iznenadi i uleti tokom sezone u prvu postavu.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

heisenberg
Kontakt:

sub jun 17, 2017 11:59 am

Kjosevski
Bobic
Fejzic

S.Stevanovic
Sehic

Stanic
Besirevic

Bogicevic
Osmankovic
Graovac
Dzindo

Markovic
Blagojevic
Radinovic
Hasanovic
Sabanadzovic

Zeba
Zeric
Ramovic
Bekric
Sadikovic

Crnov
Zakaric

Hrvanovic
Zec

Zajmovic
Nikolic
Lendric
Beganovic
Gotal

30 igraca trenutno u igrackom kadru, sto je visak od bar 5-6.. Pored Lendrica, Sadikovica i Bekrica koji idu 99%, tu su po meni jos visak Beganovic/Nikolic, Markovic i jos jedan mozda..
Zadnja izmjena: heisenberg, dana/u sub jun 17, 2017 12:00 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 17, 2017 11:59 am

boja mora je napisao/la:
sub jun 17, 2017 11:55 am
Ma pitanje je za Ramovića da li če ikako imati mjesta u prvih 11. Ja mislim da če on pojačati konkurenciju u vezi a za dalje čemo vidjeti.
On je na 10 boljiod svih nasih trenutnih 10.
Lopte kroz zemlju daje, Verati. :kafa:
Bolt za njih.

Zebu kako sam i rekao ako ostane, cuvati za kraj tekme da smiri, zavrsi tekmu iskusno i iznudi kakav faul i vrijeme uzme.

Ali naravno, svi nek se bore pa cemo vidjet ko ce se bolje snaci na terenu.

storm_raider
Kontakt:

sub jun 17, 2017 12:04 pm

Ovo je istina. U izvjestaju je Slavko preuzeo odgovornost na sebe, jasno ukazao na greske, kao i na dobre stvari i nije bilo suplje. Pohvaljen je zbog rezultata, ali i pokudjen zbog gubitka titule. Takodjer je iznio prijedloge i nacine na koji moze rijesiti probleme unutar svlacionice. Problema je bilo, atmosfera u svlacionici nije bila najbolja u najmanju ruku. Dobio je apsolutnu podrsku zbog tog stava. Nakon predaje finalnog spiska na koga racuna i koga zeli da dovede otisao je na odmor. Cenan i ostali su ostali da rade na dovodjenju igraca sa tog spiska, nakon sto je Uprava odobrila one za koje se moze finansijska konstrukcija zavrsiti.

To je to ukratko.

Ocekujem da danas objave da je Sinan potpisao.

Nadam se da nas Bogicevic napusta. A Jahica treba sa pionirima ostaviti da trenira.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub jun 17, 2017 12:06 pm

storm_raider je napisao/la:
Ovo je istina. U izvjestaju je Slavko preuzeo odgovornost na sebe, jasno ukazao na greske, kao i na dobre stvari i nije bilo suplje. Pohvaljen je zbog rezultata, ali i pokudjen zbog gubitka titule. Takodjer je iznio prijedloge i nacine na koji moze rijesiti probleme unutar svlacionice. Problema je bilo, atmosfera u svlacionici nije bila najbolja u najmanju ruku. Dobio je apsolutnu podrsku zbog tog stava. Nakon predaje finalnog spiska na koga racuna i koga zeli da dovede otisao je na odmor. Cenan i ostali su ostali da rade na dovodjenju igraca sa tog spiska, nakon sto je Uprava odobrila one za koje se moze finansijska konstrukcija zavrsiti.

To je to ukratko.

Nadam se da nas Bogicevic napusta. A Jahica treba sa pionirima ostaviti da trenira.
:palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 17, 2017 12:11 pm

Zbog te atmosfere treba se rijesiti mahalaca, tj.povratnika.
Oni su najveci trulez.
Mladji momci su zeljni igre, odvojeni od lokalnih mahalaca i kafica svakakvih.

Zeba, Bogi, Tuce...

JUZNJAK
Kontakt:

Ne vjerujem da se na kemu precise ozbiljno racuna u klubu... Ugovor mu istice za godinu dana I najvjerovatnije nece priduziti... Razlog je njegov menadzer koji na sve nacine pokusava pricama okolo da popljuje misketa I ekipu... Zadnji slucaj je gotal kojeg je vodio jufkama I pljuvanje po zelji istom... Steta za kemu ali zivot ide dalje...
Fb grupa Manijaci-USA/Canada

LARSSON
Kontakt:

sub jun 17, 2017 12:13 pm

JUZNJAK je napisao/la:
Ne vjerujem da se na kemu precise ozbiljno racuna u klubu... Ugovor mu istice za godinu dana I najvjerovatnije nece priduziti... Razlog je njegov menadzer koji na sve nacine pokusava pricama okolo da popljuje misketa I ekipu... Zadnji slucaj je gotal kojeg je vodio jufkama I pljuvanje po zelji istom... Steta za kemu ali zivot ide dalje...
jel to onaj sto sad puni mladost svojim igračima?

dell21
Kontakt:

sub jun 17, 2017 12:15 pm

Jel se u ponedjeljak prijavljuju igraci za evropu. Jos beka i ja prezadovoljan.

Brkoo
Kontakt:

sub jun 17, 2017 12:17 pm

"Nadamo se da cemo uskoro biti u prilici najaviti jedan veliki, ako ne i najveci poslijeratni komercijalni ugovor na kojem vec duze vrijeme radimo."

Jel ovo predsjednik najavi GS? :11: @Elegant na aparatima. :D
Sponzorstvo sa SK nam je otvorilo ili ce otvoriti mnoga vrata sto se tice sponzora, treba to iskoristiti..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

SirAlexFerguson
Kontakt:

sub jun 17, 2017 12:20 pm

storm_raider je napisao/la:

To je to ukratko.

O ovome sam htio pisati i kanim se danima ali sad kada sam procitao ovo drago mi je da nisam, znaci svjestan je itekako problema koje je imao i svjestan je ko ih je pravio. Puna podrška, neka im radi sta god hoce, ali ima da se postuje trener, i na treningu, i na utakmici i kad si kući na drustvenim mrežama!
Ako ne postujes trenera kojeg je klub postavio samim tim ne postujes ni klub. Samo jako Slavko.
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

heisenberg
Kontakt:

sub jun 17, 2017 12:21 pm

Jesu li momci sa 1921.tv na Kupresu, hoce li biti kakvog materijala sa priprema?

Reha1921
Kontakt:

sub jun 17, 2017 12:22 pm

LARS1921 je napisao/la:
JUZNJAK je napisao/la:
Elvis Bilalagić je Kemin menadzer supak obicni stalno pljuje ovu upravu i klub i ja sam dobio info da je ovog Gotala gurao malezijcima tako sto je pljuvao nas da smo lopovi lazovi itd...

LARSSON
Kontakt:

sub jun 17, 2017 12:24 pm

Reha1921 je napisao/la:
sub jun 17, 2017 12:22 pm
LARS1921 je napisao/la:
JUZNJAK je napisao/la:
Elvis Bilalagić je Kemin menadzer supak obicni stalno pljuje ovu upravu i klub i ja sam dobio info da je ovog Gotala gurao malezijcima tako sto je pljuvao nas da smo lopovi lazovi itd...
E fino nas napljuva, nek nastavi, možda sastavimo dream team :lol:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava