Kapa do poda za jug...momcima koji vode navijanje svaka cast. Valja sve ono organizovati. Samo naprijed momci. Lijepo je vidjeti opet popunjenu tribinuskretnicar je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 9:42 pmJug navija 90 minuta prije svega i ne treba narušavati organizovanost na istom, ako sjever pocne pjevat ili istok, s obzirom da oni pocnu samo kada osjete da treba malo više podrške što se desi 1 za 90 minuta. Dresdenovci nisu prvi dosli u istim majicama i ogromna je razlika između njihove i naše furke... ja bi najsretniji bio da dođemo u plavo bijelim dresovima na pruge i svi sa šalovima hahahcikazubo je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 9:35 pmSlažem se, previše novih se fura i uglavnom su previše spore, a fali i ona spontanost kada cijeli stadion ori npr "Željoooo" a jug fura pa fura svoju neku baladu, ja vala zagalamim kada sjever i istok krenu grmit iako sam na jugu.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 9:25 pmMa ima i sada pjesama ali nekako sam misljenja da su ove nove nekako komplikovane...treba nesto zestoko nema ko nekada pritiska kada citav stadion ponese.
Sada je bilo protiv Zrinjskog i Slobode.
Previše se hvatamo fazona sa zapada, ultra stil na Balkanu je drugačiji, treba se ugledat na Torcu a ne na švabe, prozivamo hore za švabe a sedmicu dana nakon akcije dresdenovaca mi ponovimo istu na derbiju.
Nije nikakvo napadanje i pljuvanje, samo dajte malo da se držimo naše orginalnosti..
Kako je fudbal napravio korak , tako je i ultra scena...
Pjesme se i starije pjevaju dosta, rijetko kad ko isprati tako da..
cikazubo je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 9:35 pmSlažem se, previše novih se fura i uglavnom su previše spore, a fali i ona spontanost kada cijeli stadion ori npr "Željoooo" a jug fura pa fura svoju neku baladu, ja vala zagalamim kada sjever i istok krenu grmit iako sam na jugu.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 9:25 pmMa ima i sada pjesama ali nekako sam misljenja da su ove nove nekako komplikovane...treba nesto zestoko nema ko nekada pritiska kada citav stadion ponese.
Sada je bilo protiv Zrinjskog i Slobode.
Previše se hvatamo fazona sa zapada, ultra stil na Balkanu je drugačiji, treba se ugledat na Torcu a ne na švabe, prozivamo hore za švabe a sedmicu dana nakon akcije dresdenovaca mi ponovimo istu na derbiju.
Nije nikakvo napadanje i pljuvanje, samo dajte malo da se držimo naše orginalnosti..
Ma nema se momcima sta prigovoriti. Izdominirali su ultra scenu ove godine i postavili neke nove standarde. Neki drugi nivo u odnosu na sve ostale grupe, definitivno.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 9:44 pmKapa do poda za jug...momcima koji vode navijanje svaka cast. Valja sve ono organizovati. Samo naprijed momci. Lijepo je vidjeti opet popunjenu tribinuskretnicar je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 9:42 pmJug navija 90 minuta prije svega i ne treba narušavati organizovanost na istom, ako sjever pocne pjevat ili istok, s obzirom da oni pocnu samo kada osjete da treba malo više podrške što se desi 1 za 90 minuta. Dresdenovci nisu prvi dosli u istim majicama i ogromna je razlika između njihove i naše furke... ja bi najsretniji bio da dođemo u plavo bijelim dresovima na pruge i svi sa šalovima hahahcikazubo je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 9:35 pm
Slažem se, previše novih se fura i uglavnom su previše spore, a fali i ona spontanost kada cijeli stadion ori npr "Željoooo" a jug fura pa fura svoju neku baladu, ja vala zagalamim kada sjever i istok krenu grmit iako sam na jugu.
Kako je fudbal napravio korak , tako je i ultra scena...
Pjesme se i starije pjevaju dosta, rijetko kad ko isprati tako da..
To je raja govorila tokom citave sezone, i to zaista jeste tako. Fakat su maksimalno izdominirali sve ostale grupe i izdigli se na daleko veci level.
Kako ce trenirati kad nisu ni otisli na kupresheisenberg je napisao/la:Sadikovic i Bekric nisu ni danas trenirali na Kupresu, sto znaci da su otpisani ??
fcz je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 10:17 pmhttp://sport1.ba/premijer-liga-bih/pozn ... caru/85723
There you go, goatfuckers!![]()
Je li i za Sinana cekamo sutra zvanicnu ili ...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jun 16, 2017 10:10 pmKakvo pljuvanje daleko od toga...nego sta je jel gotov Ramovic
Zvijeri, i jedan i drugi !