Milan Culum napustio Rad.
Ćenane reaguj!
Milan Culum i Dino Hasanovic, ispred nekog znalca, pa bi bilo mrtvih, neprijatelj ne bi smio prici golu
Spaha u odbrani, Ćulum i Dino u veznom redu, Gotal u napadu
Udruzena zlocinacka organizacijaHurmasica je napisao/la:Spaha u odbrani, Ćulum i Dino u veznom redu, Gotal u napadu
Malogradjanstvo zavladalo opasno.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 7:34 pmAko ćemo iskreno, ništa novo kod nas. Lako svakoga zakivamo u zvijezde, ali zato još brže popljujemo.
Zbog ovoga bih volio vidjeti Emira Spahića sa kapitenskom trakom na ruci (znam da je nemoguće), nego se hljeba najesti. Koliko znam on bi na Boga oca (Tobe jarabi) udario, jer znam da je borac i neko ko ne voli da gubi. Hinje bi prvo pošamaro u svlačionici, a ako treba i na terenu.Hadzijalagic je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 7:41 pmJesu li i sad treneri krivi sto mi prosle godine ne igrasmo evropu i ove popusismo vec dobijenu titulu?
Jesu li morali dat cvaju da se uclane i plus cenera za termin
A pored Subica i Projica jos smo s jednim u pregovorima.Ajzea je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 6:42 pmU pregovorima smo sa Subicem, i pored Projica.LARS1921 je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 6:35 pmhttp://spor.tske.ba/hehe/
Vec sam se raspitivao kada su ga na polusezoni povezivali, kazu sasvim dobar bek, pouzdan defanzivno. Na Subića vjerovatno zaboravit, otišao je na pripreme sa Partizanom.
Ne poredite nas i Zrinjski. Mi da smo uzeli dvije titule zaredom, rijeci ne bih rekao da mi svako pojacanje bude iz Goska, Travnika, Leotara.
Ništa ti nisi popljuvao brate, sve si dobro rekao. Čak neke stvari i blago... Evo vidim ovdje neki svršavaju na Sinanu i još nekim igračima. Na utakmicu treba otići i dati klubu generalno podršku, bez dizanja u nebo pojedinaca. A svakom pojedincu ili grupi pojedinaca jebati, pojedinačno/grupno, mater za ne zalaganje i kurcobolje. Znači klubu potpuna podrška, bez tapšanja ramena pojedincima. A svakom ko se kurci, ne zalaže je.bati mamu odmah. Da ne bi došlo do kurcobolje i šetkanja. Kad budemo svi mi imali takav stav prema manekenima onda će i oni poštovati dres koji nose. Jer vjerujte mi oni jako dobro sve to naplate, a mi...mi volim klub. Oni ne. Oni vole pare i rade posao da opravdaju pare. Kome čemu tapšanje, ljubav je prema klubu, a prema igračima možeš samo biti ravnodušan ili grub. Jednostavno drugačije sa gamadima ne možeš...avlami97 je napisao/la:Davno sam napisao da su igrači najkvarljivija roba uz političare. Tačno roba. Roba koja se prodaje na ovaj ili onaj način. Ulizuje 'vamo ili tamo, zavisno iz kog pravca vjetar puše. U više sam navrata napisao da nam je Lendrić više "valj'o" od Mire. Lendrić bar nikada nije bio hinja. Što na umu to na drumu, a Miro dok je kod nas bio, mrava ne bi zgazio. Idi ko te yebe i ne samo on nego svi. Više cijenim Stanu koji je rukom opalio ono staklo u tunelu, pa se sav izrezao ili Blagojevića kada je loptom opalio u glavu nekog protivničkog igrača nego hinje. Ova dvojica su bar pokazala da im je stalo, izgubili živce, iz nemoći, nebitno...ili Lendriću psuju on uzvrati i neka je. Miro zabije gol Zrinjskom i dig'o ruke kao da se izvinjava. Jahić nas voli i živi Želju u hiljadama nečega. Većina ih je kvarljiva roba, neki sa neki bez celofana. Miro nabijem te na neku stvar, idi ismijavaj mater i bližnje svoje. Za sve si uredno plaćen i nema ni jednog razloga da ti kažem hvala. Kada se nekom nešto daruje/poklanja onda se zahvaljuje. Ti si za svoj pošteno odrađen posao (što ti je i dužnost bila) uredno i na vrijeme plaćen.
Ko kod pomisli da pljejem po našem bivšem igraču, grdno se vara. Samo iznosim činjenice.
Plava Porodica je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 8:12 pmJesu li morali dat cvaju da se uclane i plus cenera za termin![]()
Baš tako. U prevodu kurčenje preko vlasti.ChWilla je napisao/la:neće ni oni platiti zaista ni frtalj od toga. i to može samo kad si državni politički projekat.
i hajde molim te samo j.. pa bude kontraHadzijalagic je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 8:20 pmMi samo nesto molimo. Molimo ih da potpisu, molimo ih da produze.. Ako vec treba da nas popisaju i ismijavaju onda bolje da to urade na odlasku nego igrama na terenu. Bilo je puno i onih koje smo moljakali da dodju, ukivali ih u zvijezde a oni nas hladno poprskali na terenu.