Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 15, 2017 7:09 pm

Grbavica je napisao/la:
čet jun 15, 2017 7:02 pm
#miroostani
A ti ismijavaj nas kad smo idioti. I treba vala, covjek za godinu dana dodje do statusa legende jer je samo radio ono za sta je placen. Trco, nabijo loptu i on je legenda, pjesme mu pjevamo. Nema veze sto nije ni razmislio o tome da produzi ugovor, i jos par "sitnica".
I kad se sagleda realno, vise smo mi njemu valjali nego on nama.
:palacgore:
Popisali su ih sve sto su im kukali tamo po drustvenim mrezama, i neka su. Znate li idioti, da ste ovime klub ponizili, yebo vas i vase dostojanstvo.
Popisam vam se na Miru.

Morzhy
Kontakt:

čet jun 15, 2017 7:18 pm

Kad sam ja zimus govorio da ga treba poslati na tribinu graknuli ste svi na mene...neka, neka

Grbavica
Kontakt:

čet jun 15, 2017 7:20 pm

I da se mene pita, uslov da nekom igracu skandiramo je da bar 3 godine igra kod nas, ili da je nase dijete. Kontradiktorno je biti protiv "polovnjaka", a skandirati im, dok se nasim omladincima psuje i daju im se najgore uvrede sa tribina i po forumima.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

shzna
Kontakt:

čet jun 15, 2017 7:21 pm

A sta ovaj skraceni klosar fol ismijava nesto!?
1987

ChWilla
Kontakt:

čet jun 15, 2017 7:24 pm

a sad je klošar, nije više vaš šorti... :DD:
gradi željo boli te *****

Mirek11
Kontakt:

čet jun 15, 2017 7:25 pm

Omar500 je napisao/la:
čet jun 15, 2017 6:47 pm
LARS1921 je napisao/la:
čet jun 15, 2017 6:46 pm
Ajzea je napisao/la:
čet jun 15, 2017 6:42 pm

U pregovorima smo sa Subicem, i pored Projica.

Ne poredite nas i Zrinjski. Mi da smo uzeli dvije titule zaredom, rijeci ne bih rekao da mi svako pojacanje bude iz Goska, Travnika, Leotara.
Subić bi nam najviše valjao na krilu, svi se i čude zašto ne igra tu. Projić sasvim ok riješenje za beka. 29 godina, nek odigra 2 sezone da valjaju dok Beširević ne dođe gdje treba. ( tako i za stojanovica smo govorili :lol: )

Usput Projić je redovno igrao u prvoj polusezoni, kada je napredak najbolje igrao.
phpBB [video]
:palacgore:
Ovaj je Slavkina zelja sigurno ali ne bi bilo lose da smo onog Bojana Letica zaganjali, istice mu ugovor sa Zilinom, mladji i nije stranac.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

čet jun 15, 2017 7:26 pm

Bilo je Želje i prije Mire, a biće ga i poslije Mire. Ne bih vala molio igrača da ostane ili da dođe pa da je iz oka ispao. Samo ih još više nafuraš pa pomisle da su boga za onu stvar uhvatili. Da je htio produžiti valjda bi do sada i produžio. Hvala mu za sve al' mi idemo dalje.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

avlami97
Kontakt:

čet jun 15, 2017 7:27 pm

Davno sam napisao da su igrači najkvarljivija roba uz političare. Tačno roba. Roba koja se prodaje na ovaj ili onaj način. Ulizuje 'vamo ili tamo, zavisno iz kog pravca vjetar puše. U više sam navrata napisao da nam je Lendrić više "valj'o" od Mire. Lendrić bar nikada nije bio hinja. Što na umu to na drumu, a Miro dok je kod nas bio, mrava ne bi zgazio. Idi ko te yebe i ne samo on nego svi. Više cijenim Stanu koji je rukom opalio ono staklo u tunelu, pa se sav izrezao ili Blagojevića kada je loptom opalio u glavu nekog protivničkog igrača nego hinje. Ova dvojica su bar pokazala da im je stalo, izgubili živce, iz nemoći, nebitno...ili Lendriću psuju on uzvrati i neka je. Miro zabije gol Zrinjskom i dig'o ruke kao da se izvinjava. Jahić nas voli i živi Želju u hiljadama nečega. Većina ih je kvarljiva roba, neki sa neki bez celofana. Miro nabijem te na neku stvar, idi ismijavaj mater i bližnje svoje. Za sve si uredno plaćen i nema ni jednog razloga da ti kažem hvala. Kada se nekom nešto daruje/poklanja onda se zahvaljuje. Ti si za svoj pošteno odrađen posao (što ti je i dužnost bila) uredno i na vrijeme plaćen.
Ko kod pomisli da pljejem po našem bivšem igraču, grdno se vara. Samo iznosim činjenice.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

shzna
Kontakt:

čet jun 15, 2017 7:27 pm

ChWilla je napisao/la:
čet jun 15, 2017 7:24 pm
a sad je klošar, nije više vaš šorti... :DD:
Ogade se ljudima i mnogo veci igraci od ovog metar i jagoda.
1987

Simply Blue
Kontakt:

čet jun 15, 2017 7:28 pm

E da hoće Miro i Lendrić da i ovog trećeg sugovornika povedu sa sobom..
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

kikirikikospice
Kontakt:

čet jun 15, 2017 7:30 pm

vidi sinise, sta ti je smijesno bolan suti i treniraj

Sent from my iPhone using Tapatalk

ChWilla
Kontakt:

čet jun 15, 2017 7:31 pm

vi ste im dali krila i pokriće da se kurče. ne ti, jasno ti je šta mislim...

ChWilla
Kontakt:

čet jun 15, 2017 7:32 pm

što bi rekao jedan eminentni estradni umjetnik - slobodno lajkujte... :DD:

Hadzijalagic
Kontakt:

čet jun 15, 2017 7:32 pm

Nama treba biti najbitnije sta igraci pokazuju na terenu a ne sta pisu po drustvenim mrezama.. 16 asistencija je puno vaznije od nebuloza za koje 90% raje nebi ni znalo da ih vi ne lijepite po forumima.. Odredjeni levati su zasluzili ismijavanje..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet jun 15, 2017 7:33 pm

Sto se igraca tice, dovoljno pogledati sta je uradio Donaruma zbog glupog menadzera. Imao platu 160 hiljada godisnje, sad mu nude 5 miliona + bonuse i bio bi jedna od glavnih zvijezda velikog Milanovog projekta pvratka na staze stare slave. Milan se fino pjacava, ne kupuje polovnjake, tako da mu i to ide u prilog. Dali mu priliku, sa 16 godina poceo igrati u prvom timu, i ovako im vraca, ne zeli da produzi ugovor, kaze malo mu daju. Zavlacio ih sedmicama, ljudi iz Milana fino spucali ultimatum, odluci se momak hoces li produziti il neces, evo ti ekstra uslova, da budes jedan od najplacenijih golmana na svijetu sa tek 18 godina. Da sam na njihovom mjestu, zakucao bi ga na tribine jos ovu godinu ugovora, ili ako hoce, nek ga prodaju i kupe nekog drugog, Milan svakako iz svog pogona ima jos jednog ekstra talentovanog golmana. Nece nijedan klub propasti zbog jednog igraca, pa tako ni Milan zbog Donarume ni Zeljo zbog Mire. Toliko je igraca prosl kroz klub, nekih istinskih legendi, ovi im nisu ni do koljena! ;)

Mi se trebamo fokusirati na pripreme, europu, sljedecu sezonu. Slaze se igracka krizaljka, nema vise dovodjenja slepera povratnika i polovnjaka, te raskidanja ugovora na sve strane. Promjena ce biti, ali to ne mora biti nuzno lose, ako se pravilno sastavi ekipa, sa zdravim temeljima. :)
Zadnja izmjena: Omar500, dana/u čet jun 15, 2017 7:34 pm, ukupno mijenjano 1 put.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

kikirikikospice
Kontakt:

čet jun 15, 2017 7:33 pm

sve je meni jasno, samo ne kontam sta on hoce tu, za njeg su njih dvojica drugi svijet sto se svega tice.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet jun 15, 2017 7:34 pm

Ako ćemo iskreno, ništa novo kod nas. Lako svakoga zakivamo u zvijezde, ali zato još brže popljujemo. Balansa ni na mapi, ali takav je naš mentalni sklop... a to je tek teško promijeniti, da ne kažem nemoguće :)
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet jun 15, 2017 7:36 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
čet jun 15, 2017 7:34 pm
Ako ćemo iskreno, ništa novo kod nas. Lako svakoga zakivamo u zvijezde, ali zato još brže popljujemo. Balansa ni na mapi, ali takav je naš mentalni sklop... a to je tek teško promijeniti, da ne kažem nemoguće :)
Ma to svakako, treba biti umjeren u svemu. Ono pjevanje pjesmica Ivanu sa juga mi se nikad nije dopadalo, ali sta ces, neke nove furke, sta li.

Sinane dje je zapelo, potpisuj :D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

salemprolic
Kontakt:

čet jun 15, 2017 7:38 pm

A sprdali su se s nama na terenu mogu vala i na socijalnim mrezama. Najodvratnija skupina fudbalera FK Zeljeznicar od njegovog nastanka.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 15, 2017 7:39 pm

Yebem li im majke svima!
Gdje je sad trener i UO i da opale sinisu dva mjeseca bez plate pa nek lajka slike pic.kama ali nece yebat.
Joj odvratne generacije, otidjite svi pi.cka vam materina
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava