phpBB [video]

A sta Gotalu ili bilo kojem strancu znace doprinosi? Boli njih za nas PIO/MIO, Zdravstveno i sl..avlami97 je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 9:38 pmPlatu + doprinose na stvarnu platu. Pitari platu + doprinosi na 4 joje.LARS1921 je napisao/la:A koliko smo to mi ponudili?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 9:33 pmPitari duplu platu ponudili Gotalu u odnosu na nas.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
dobar dobar
He,He,He nije on džaba Aldinstorm_raider je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 1:42 amNisam nikada ovog Hrvanovica gledao... je li moguce da je momak ovakva zvijer?
Milion puta ispricana prica, ko zeli i moze shvatit ce. Nastavit ce se ovako raditi dok su ovi ljudi u Upravi, a iskreno se nadam da ce isto biti i kada ovi ljudi odu, a dodju drugi. To je jedini ispravan put.teatrale36 je napisao/la:A sta Gotalu ili bilo kojem strancu znace doprinosi? Boli njih za nas PIO/MIO, Zdravstveno i sl..
Nek daju kes j... doprinose
Tako uradiš i eto ti odmah porezne, portali bi jedva dočekali da objave...itd. Mislim da bi godinu dana bili top tema. Što je žalosno neki klubovi objave da igračima daju na ruke cifru i to je sasvim ok, dok bi nama sad u klubu SIPA bila i sve moguće inspekcije.avlami97 je napisao/la:Milion puta ispricana prica, ko zeli i moze shvatit ce. Nastavit ce se ovako raditi dok su ovi ljudi u Upravi, a iskreno se nadam da ce isto biti i kada ovi ljudi odu, a dodju drugi. To je jedini ispravan put.teatrale36 je napisao/la:A sta Gotalu ili bilo kojem strancu znace doprinosi? Boli njih za nas PIO/MIO, Zdravstveno i sl..
Svakako nam i ovako dolaze kojekakve inspekcije, neka, samo trebamo nastaviti ovako kako radimo, ako nista to će biti mamac za sve fudbalere iz bih, ako već strancima nije bitan PIO-MIOtm8782 je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 9:01 amTako uradiš i eto ti odmah porezne, portali bi jedva dočekali da objave...itd. Mislim da bi godinu dana bili top tema. Što je žalosno neki klubovi objave da igračima daju na ruke cifru i to je sasvim ok, dok bi nama sad u klubu SIPA bila i sve moguće inspekcije.avlami97 je napisao/la:Milion puta ispricana prica, ko zeli i moze shvatit ce. Nastavit ce se ovako raditi dok su ovi ljudi u Upravi, a iskreno se nadam da ce isto biti i kada ovi ljudi odu, a dodju drugi. To je jedini ispravan put.teatrale36 je napisao/la:
A sta Gotalu ili bilo kojem strancu znace doprinosi? Boli njih za nas PIO/MIO, Zdravstveno i sl..
Poslano sa mog UniverseTap koristeći Tapatalk
Ja vam govorim od starta Hrvanović će najprije u prvi tim, a vi ne vjerujeteJaozinho22 je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 2:09 amMoguće je, većina igrača OP-a ga hvali.storm_raider je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 1:42 amNisam nikada ovog Hrvanovica gledao... je li moguce da je momak ovakva zvijer?
Isto tako i Džindu.
O Anelu i Hajdaru nema potrebe trošit riječi.
4 dragulja plus Kemo,Žera,Veca,Dino,Beširević i Zajmović.
10 igrača iz OP-a, ako ih 5-6 bude konkurisalo za većinu utakmica to je ozbiljna stvar.
Šta li su naši onda.Braveheart je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 11:41 pmVeca- Sinisa, Bogi, Graovac, Stana- Markovic, Blagi, Zeba, Crnov, Zec - Ivan. Sastav svakako dovoljan da se prodju ribari i konobariza ostalo neka nam je Bog na pomoci.
Takav nacin rada nas je gurnuo u jamu punu govana, iz koje se jedva iscupasmo.teatrale36 je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 8:09 amA sta Gotalu ili bilo kojem strancu znace doprinosi? Boli njih za nas PIO/MIO, Zdravstveno i sl..
Jedino mi ko budale to radimo, ostali nista, ovi iz Hercegovine pogotovo, i mi donji nazalost. Da je sve uredjeno u drzavi ja sam prvi da se tako radi, ali nista ne funkcionise,samo mi ispadamo hajvani.Velahalve je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 9:14 amSvakako nam i ovako dolaze kojekakve inspekcije, neka, samo trebamo nastaviti ovako kako radimo, ako nista to će biti mamac za sve fudbalere iz bih, ako već strancima nije bitan PIO-MIOtm8782 je napisao/la: ↑čet jun 15, 2017 9:01 amTako uradiš i eto ti odmah porezne, portali bi jedva dočekali da objave...itd. Mislim da bi godinu dana bili top tema. Što je žalosno neki klubovi objave da igračima daju na ruke cifru i to je sasvim ok, dok bi nama sad u klubu SIPA bila i sve moguće inspekcije.avlami97 je napisao/la: Milion puta ispricana prica, ko zeli i moze shvatit ce. Nastavit ce se ovako raditi dok su ovi ljudi u Upravi, a iskreno se nadam da ce isto biti i kada ovi ljudi odu, a dodju drugi. To je jedini ispravan put.
Poslano sa mog UniverseTap koristeći Tapatalk