Tako je najboljeSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 9:41 pmNe bi ovdje da iznosim jer nekako mi nerealno ovo...ali ne bitno vidjet cemo sta ce biti za par dana
ma jaSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 9:41 pmNe bi ovdje da iznosim jer nekako mi nerealno ovo...ali ne bitno vidjet cemo sta ce biti za par dana
Zato će imati manju penziju ako prihvati pitarske pare, nije budala, začas prođe radni vijek profesionalnog fudbaleraSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 9:33 pmPitari duplu platu ponudili Gotalu u odnosu na nas.
Nisam ga gotivio ali mi nedostaju oni njegovi postovi sa "misliJo i htiJo"
Hocemol mu halalit
Lendric + talGo + Spaha (zamoliti ga) i ne beri brige
Model ce nam se pridruziti nakon rehabilitacije. Drzimo se teme sada.
Dobrodosao medju pravu (plavu) raju.kikirikikospice je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 10:13 pmPozdrav armijo, ja sam taj koji je popunjavao rubriku gost dug period. Dosadilo mi je samo da citam, tako da imate uigranog forumasa.
Nadam se da ce makar ovaj put pogoditiReha1921 je napisao/la:Evo saznaje Slinan da Gotal ide u Istru
storm_raider je napisao/la:Dobrodosao medju pravu (plavu) raju.kikirikikospice je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 10:13 pmPozdrav armijo, ja sam taj koji je popunjavao rubriku gost dug period. Dosadilo mi je samo da citam, tako da imate uigranog forumasa.