Benjamin Sehic je desni vezni/krilo ja mislim..
to je to,kakvi polovnjaci iz nase lige,ovo su prava pojacanjastorm_raider je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 4:04 pmU Sarajevu je on od sinoc.
Ugovori su na 3-5 godina.
Hurmasica je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 4:02 pmBio je on čini mi se na nekoliko treninga prošle godine i koliko se ja sjećam desnog beka je igrao. S tim što on može igrati i naredne sezone za juniore, a Kurtović je izlazno godište. Tako barem napisaše.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 3:58 pmNe znam eto kako drugoj djeci ovo odgovara a njemu ne odgovara.
Steta sto ima djece koja odmah gledaju na novac, a prvo bi trebali gledati na minute, **** te pare.
Znaci on je iskljucen iz A tima i umjesto njeg ide ovaj Sehic.
Je li on bek kako neko rece?! Jer Kurtovic je bek a i kapiten je bio.
Video ne, slika daPlava Porodica je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 4:17 pmImate li vi kakav dokaz da potvrdite da je Sinan u Sarajevu![]()
Ja pretpostavljam amaterski, ali u svakom slucaju dobar potez.SWRA_1921 je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 4:19 pmDrago bi mi bilo ako je to fkt 3-5 godina, mada prema dosadasnjem iskustvu i potpisivanju ovih mladjih, uglavnom je to po godinu dana. Treba neko postaviti onaj bilten saveza gdje se objavljuje na koliko je ko i kakav ugovor potpisao, profesionalni ili amaterski...
Ne posti.LARS1921 je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 4:21 pmVideo ne, slika daPlava Porodica je napisao/la: ↑sri jun 14, 2017 4:17 pmImate li vi kakav dokaz da potvrdite da je Sinan u Sarajevu![]()
![]()
Nema Dade na pripremama