Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

sergejevic
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 13, 2017 1:29 pm

Je li definitivno da je Stevanovic otisao? Kaze Cenan da je to gotovo. Nakon Kerle i Stojanovica, sada Miroslav, Lendric je izgleda pitanje trenutka.
Golmani: Kjosevski, Bobic i Ceman.
Desni bek: Sinisa
Lijevi bek: Stanic i Besirevic
Stoperi: Bogicevic, Graovac, Osmankovic i Dzindo. Ovo mi se svidja.
Vezni: Ugljesa, Markovic, Blagojevic, Hasanovic, Hajdarevic, Sabanadzovic. Nije lose, ali ja bih umjesto Markovica i Ugljese volio jednog dobrog veznog kako bi i ovi mladji imali sansu da vise igraju.
Prednji vezni: Bekric, Zeba, Zeric. Valjda Bekric ode, a pojaca nas Ramovic. To bi bilo odlicno, posebno jer Zeric moze igrati i na krilu i imao bi sansu da igra vise nego prosle sezone.
Krila: Crnov, Zakaric, Hrvanovic i Zeric se moze koristiti na tim pozicijama. Ne djeluje ni to lose, posebno ako prva dvojica uhvate dobru forumu. Ipak, ja bih tu doveo nekog igraca, jer Crnov malo malo pa se povrijedi.
Napad: Nikolic, Zajmovic i Beganovic(vjerovatno ce otici posebno ako dodje prvi napadac).

Ono sto nam treba jeste lijevi bek koji ce odmah zaigrati na toj poziciji. Onda imamo Stanica kao zamjenu Sinisi, a Besirevica na lijevom beku. Jedan dobar veznjak, ja se nekako nadam Besirevicu iz Radnika. Momak je pravi fajter i radilica na terenu, a nije ni los naprijed. Potreban nam je takav igrac. Ukoliko ode jedan od Zebe ili Bekrica(nadam se da hoce) treba nam i prednji vezni. Valjda bude taj Ramovic. Zamjena za Lendrica ce biti kljuc za narednu sezonu. Lendric je sam izvukao neke utakmice i zabio golove iz nicega za bodove. Bila bi katastrofa da odigramo sezonu kao ovu iza nas, a ne nema Lendre da neki odbijanac pospremi u mrezu.

Osmankovic, neko od mladih veznjaka, Besirevic i Zeric bi trebali imati ozbiljnije uloge naredne sezone, a kada tu dodamo Vedrana onda ekipa izgleda dosta poletnije i potentnije. Zakaric i Graovac su jos uvijek mladi, kao i Zec i Ramovic koji se spominju, nije ni Besirevic kojeg bih ja volio vidjeti u nasem timu star, valjda ne budu taj bek i napadac neki starohani. Mislim da bi u takvoj situaciji totalno okrenuli stvari. Zeba, Bogicevic, Nikolic, pa i Blagojevic i Crnov su iskusniji igraci, Zeric, Osmankovic i ekipa jako mladi, a kostur ekipe Zakaric, Graovac, Sinisa i ekipa u najboljim godinama.

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:31 pm

Leon_Professional je napisao/la:
uto jun 13, 2017 1:04 pm
Vezu treba da sacinjavaju: Blagojevic, Dino, Sabanadzevic, Hajdarevic i jos jedan veznjak koji bi trebao vaziti za najboljeg u nasoj ekipi, a ne Ugljesa il MArkovic.
Na 10 tu trebaju biti : Zera, jedan novi igrac (npr. Sinan jer znamo da s njim se pregovara) i Zeba, mada je i on prokiso.
Stoperi : Kemo. Graovac, Dzindo, novi stoper da se s Kemom i Graovcem bori za prvu postavu, mada Bogi sigurno ostaje ali tu se i moze progledat nekako kroz prste.
Napadaci : Novi jer Lendra ide, Zaimaga, Nikolic i izgleda nemaju namjeru Subu ubaciti u prvi tim, a decko je dao 1 gol manje od Mujagica proslu sezonu, ali hajd njihova procjena, mozda i nije kapacitet.
Krila : Zakara, Crnov, Hrvanovic i taj Zeca il neko drugi ne znam sta ce se desiti oko Zeca.
Desne bekove imamo.
Lijevi bek : Novi bek i Besirevic.
Ekipa fina, ima i iskusnijih ima i onih zeljnih dokazivanja, poletnih. :DD:
Sigurno se tesko rijesiti ovih odredjenih igraca, al to onda moj Cenane nije plan kakav ste zamislili. Da je plan bio kako kazes da sezonu izguraju stariji onda oni ne bi bili vezani dugim ugovorima.

Bekricu, ako volis Zelju kako pricas onda otidji sam nedje u Aziju malo jos uzmi sta mozes i to je to od tebe. Dosta si na nasoj grbaci bio a svaki minut na terenu ti je preplacen. :oops:

Ovako kako je sad, Ako nista, bar cemo bit najsporija ekipa u Evropi :rofl1: :rofl1:
Ovo je stvarno fina ekipa i sto je najbitnije - veoma ostvarivo. Ako se dovedu naravno fini igraci na pozicije l.bek, napad i jedan veznjak. Nije mi bilo dobro kada sam vidio neke igrace danas iz veznog reda.
Bekric ne smije uzimati nekom mjesto, a dug ugovor ne smije biti izgovor da on bude tu oko prvih 18. Ako nece da raskine, placaj ga onda kao i Jahica, sta ces. Bolje nego da ekipa ispasta. Mada mene zabrinjava sto vidim i njega i Zebu, jer Sinana Ramovica NE SMIJEMO propustiti.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

ChWilla
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:32 pm

svakako je veći prioritet da ne igramo tako, da igramo bolje, nego da neko "izmišlja" golove iz šesnaesterca. naravno ni neko da to radi neće škoditi. ali mnogo je potrebnije da bolje igramo prvenstveno na sredini.
gradi željo boli te *****

Hadzijalagic
Kontakt:

storm_raider je napisao/la:
uto jun 13, 2017 1:26 pm
Hadzijalagic je napisao/la:
uto jun 13, 2017 1:21 pm
I bio je neki zayeban bmw ZG tablica na ulazu na zapad.. Mozda neki menadzeri :D
Mario Stanic.
Men' se cini da nije Stanic osim ako se nije ofarbao u crno :D A mozda je nekom posudio bengu..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Jaozinho22

uto jun 13, 2017 1:33 pm

I bio je neki zayeban bmw ZG tablica na ulazu na zapad.. Mozda neki menadzeri :D
Mario Stanic.
Jel Stanic ono?
Strašna vozilica :D
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Pinkii
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:34 pm

Moguce da je Kemo dobio nekoliko dana odmora zbog reprezentacije. Tako su Kosoric i Miroslav prosle godine.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

salle86
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:35 pm

Brkoo je napisao/la:
uto jun 13, 2017 12:35 pm
Jok eto mi nemamo pojma. Pa svako vidi sta nam fali i u cemu je problem. Zar je tesko sad produziti ugovore sa Kjosevskim, Osmankovicem, Zericem, eto to prvo, potpisati dugogodisnje ugovore sa cetvorkom iz juniora koja je prikljucena seniorima, to da bude druga stvar. Da dovedemo lijevog beka, centralnog veznjaka, napadaca, i gledati ako izleti kakav kapitalac da se moze dovesti, dovesti ga, treca stvar. Pokusati se rijesiti Markovica i Bekrica, nek to bude cetvrta stvar itd. Prije ovoga svega dovesti minimalno jos dva pomocnika Slavki, pratiti dobro do zime moze li dici kondiciju igraca na veci nivo, ako ne moze onda i tu dovesti covjeka koji to moze uraditi. Ako se Slavko bude bunio nesto oko pomocnika i kondicionog trenera otkaz mu dati i cao..
:palacgore:
kakva takva vizijs, bolja je nego nikakva
ova tvoja nije idealna, ali je dobra polazna tačka
ne može se čekati da igračima ugovori dođu do pola godine pred kraj, pa da se sjete da treba produžiti. onda ide dosta teže
tu se već treba čim dan uđe u zadnju godinu ići na produžavanje
takođe, juniori kakvi su da su treba ih vezati ugovorima, i to tipa prva godina 1 milja KM, druga godina povećanje plate u odnosu na odigrane utakmice i učinak na terenu, ako je mizeran otaje milja, ako je dobar 2 milje, ako je odličan onda 3. daš im motiv da grizu, da se otimaju za mjesto
imam osjećaj da mi nova "pojačanja" počinjemo tražiti tek kad sudij svira kraj sezone. to ne ide tako. igrači treba da se skautiraju cijelu sezonu, da se prati njihova igra. pa bar to nije problem iz sarajeva otići do kaknja, zenice, viteza, visokog i sl.
kad igrača gledaš 10 utakmica onda možeš vidjeti neki njegov približni kvalitet, kontinuitet
pa procjeniti je li potencijal ili ne
itd itd
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

LARSSON
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:35 pm

Pinkii je napisao/la:
Moguce da je Kemo dobio nekoliko dana odmora zbog reprezentacije. Tako su Kosoric i Miroslav prosle godine.
Šta dobio odmor, a danas repka igra?

Hadzijalagic
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:36 pm

Mozda je bio na pripremama? Pise li to gdje?

Ajzea
Kontakt:

Mario Stanic.
Men' se cini da nije Stanic osim ako se nije ofarbao u crno :D A mozda je nekom posudio bengu..
Nije Stanic, to je @Chwhilla.

chile
Kontakt:

Kad vidim s cim raspolazemo na startu priprema i znam da je Slavko na klupi od ove sezone ne ocekujem nista tj samo razocarenja. Slabiji smo igracki bar 30% ako ne i vise u odnosu na proslu sezonu, prikljuceni mladi igraci proforme bar ja to mislim, tj priliku ce dobiti na kapaljku. Atmosfera se ne cini nimalo pozitivna, doduse prelazni rok je fakticki tek poceo i moze se to jos okrenuti za 180 stepeni.
Sto se tice navijaca bageri na jugu i radnici ce euforiju napraviti... ovi igraci skoro pa je nemoguce, Bekric, Blagojevic, Bogicevic... ne znam nije dobro daj boze da grijesim. Mozda bi bilo najbolje sacekati dok nas neko ne nakanta u kvalifikacijama pa da vidimo na sta ce se sve izroditi i ko ce sve doci i nista ne pisati, obicno iole kvalitetniji igraci kod nas dolaze u periodu tih utakmica protiv Maltezana, Makedonaca i sl.
Sve u svemu ja ocekujem vruce i burno ljeto.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Qwerty_1987
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:37 pm

Repka je jučer ujutru u 07:30 otputovala za Cirih, e sad zašto je Kemo ostao ne znam fkt .. Da nije neka povreda u pitanju ?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Pinkii
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto jun 13, 2017 1:40 pm

LARS1921 je napisao/la:
Pinkii je napisao/la:
Šta dobio odmor, a danas repka igra?
Ja mislim da je bio na cijelim pripremama sa repkom,ali ne znam zasto nije otputovao sa njima.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Hadzijalagic
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:40 pm

I 70% raje na prozivci citira informacije sa ovog foruma tako da trebamo biti malo oprezniji kod neprovjerenih informacija, prije svega kada se mahala o visini plata igraca..

Hurmasica
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:41 pm

A garant je povreda neka.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

mirzoni1921
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:49 pm

sto bi Muhamed Konjić rekao: Hajmo malo optimizma :)

mali plavisa
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:53 pm

sergejevic je napisao/la:
uto jun 13, 2017 1:29 pm
Je li definitivno da je Stevanovic otisao? Kaze Cenan da je to gotovo. Nakon Kerle i Stojanovica, sada Miroslav, Lendric je izgleda pitanje trenutka.
Golmani: Kjosevski, Bobic i Ceman.
Desni bek: Sinisa
Lijevi bek: Stanic i Besirevic
Stoperi: Bogicevic, Graovac, Osmankovic i Dzindo. Ovo mi se svidja.
Vezni: Ugljesa, Markovic, Blagojevic, Hasanovic, Hajdarevic, Sabanadzovic. Nije lose, ali ja bih umjesto Markovica i Ugljese volio jednog dobrog veznog kako bi i ovi mladji imali sansu da vise igraju.
Prednji vezni: Bekric, Zeba, Zeric. Valjda Bekric ode, a pojaca nas Ramovic. To bi bilo odlicno, posebno jer Zeric moze igrati i na krilu i imao bi sansu da igra vise nego prosle sezone.
Krila: Crnov, Zakaric, Hrvanovic i Zeric se moze koristiti na tim pozicijama. Ne djeluje ni to lose, posebno ako prva dvojica uhvate dobru forumu. Ipak, ja bih tu doveo nekog igraca, jer Crnov malo malo pa se povrijedi.
Napad: Nikolic, Zajmovic i Beganovic(vjerovatno ce otici posebno ako dodje prvi napadac).

Ono sto nam treba jeste lijevi bek koji ce odmah zaigrati na toj poziciji. Onda imamo Stanica kao zamjenu Sinisi, a Besirevica na lijevom beku. Jedan dobar veznjak, ja se nekako nadam Besirevicu iz Radnika. Momak je pravi fajter i radilica na terenu, a nije ni los naprijed. Potreban nam je takav igrac. Ukoliko ode jedan od Zebe ili Bekrica(nadam se da hoce) treba nam i prednji vezni. Valjda bude taj Ramovic. Zamjena za Lendrica ce biti kljuc za narednu sezonu. Lendric je sam izvukao neke utakmice i zabio golove iz nicega za bodove. Bila bi katastrofa da odigramo sezonu kao ovu iza nas, a ne nema Lendre da neki odbijanac pospremi u mrezu.

Osmankovic, neko od mladih veznjaka, Besirevic i Zeric bi trebali imati ozbiljnije uloge naredne sezone, a kada tu dodamo Vedrana onda ekipa izgleda dosta poletnije i potentnije. Zakaric i Graovac su jos uvijek mladi, kao i Zec i Ramovic koji se spominju, nije ni Besirevic kojeg bih ja volio vidjeti u nasem timu star, valjda ne budu taj bek i napadac neki starohani. Mislim da bi u takvoj situaciji totalno okrenuli stvari. Zeba, Bogicevic, Nikolic, pa i Blagojevic i Crnov su iskusniji igraci, Zeric, Osmankovic i ekipa jako mladi, a kostur ekipe Zakaric, Graovac, Sinisa i ekipa u najboljim godinama.
U moru gluposti jedini realan post! :palacgore:

Reha1921
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:55 pm

Gdje nam je ovo permanentni nema nikakve njegove izjave.

Pompey
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:57 pm

mirzoni1921 je napisao/la:
phpBB [video]

:D
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

mirzoni1921
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:58 pm

Pompey je napisao/la:
uto jun 13, 2017 1:57 pm
mirzoni1921 je napisao/la:
phpBB [video]

:D
hahahahahaha e to to

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava