Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Charlie Sheen
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 13, 2017 1:14 pm

skretnicar je napisao/la:
uto jun 13, 2017 1:12 pm
Iz usta jednog od juniora koji je vec duze s prvim timom hehe : 'jos ce jedan doci i to je to, nema pojacanja'
Koliko ima istine u tome vidjet cemo..
ma napadac zadnji vezni i lijevi bek su pod moranjem ostalo ako bude

teatrale36
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:14 pm

Bosnia je napisao/la:
uto jun 13, 2017 1:09 pm
Jaozinho22 je napisao/la:
uto jun 13, 2017 12:36 pm
Jel ovo nijedan novinar nije u stanju da pita ublehu od sportskog direktora sta je s Jahicem?
Frajer kao da je državna tajna a na sisi kluba spojen. :(
Sta ima nejasno? Covjek pod ugovorom, mora mu se isplacivati plata i to je to...
Pa sto ne trenira? Nek se bar malo namuci za platu, pa ako je dobar moze nekad i zaigrati.

avlami97
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:16 pm

Brkoo je napisao/la:
uto jun 13, 2017 1:08 pm
Brkoo je napisao/la:
uto jun 13, 2017 12:35 pm
Jok eto mi nemamo pojma. Pa svako vidi sta nam fali i u cemu je problem. Zar je tesko sad produziti ugovore sa Kjosevskim, Osmankovicem, Zericem, eto to prvo, potpisati dugogodisnje ugovore sa cetvorkom iz juniora koja je prikljucena seniorima, to da bude druga stvar. Da dovedemo lijevog beka, centralnog veznjaka, napadaca, i gledati ako izleti kakav kapitalac na drugim pozicijama da se moze dovesti, dovesti ga, treca stvar. Pokusati se rijesiti Markovica i Bekrica, nek to bude cetvrta stvar itd. Prije ovoga svega dovesti minimalno jos dva pomocnika Slavki, pratiti dobro do zime moze li dici kondiciju igraca na veci nivo, ako ne moze onda i tu dovesti covjeka koji to moze uraditi. Ako se Slavko bude bunio nesto oko pomocnika i kondicionog trenera otkaz mu dati i cao..
Evo i na ovoj strani nek se nadje kako bi trebalo raditi a ne bacati spinove da je sve med i mlijeko u sportskom dijelu..
Ista priča, malo drugačije rečena https://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljeznic ... 018/26666/
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

teatrale36
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:17 pm

Leon_Professional je napisao/la:
uto jun 13, 2017 12:35 pm
Podasisao se Cenan, stucovao da bude ljepsi pred kamerama. :D
Nemojte izvlaciti iz konteksta da se nema para, jer to nije rekao covjek. Rekao je istinu, surovu istinu, koju i mi pricamo.
Eto sad se vidi da su svjesni, vidjet cemo hoce li raditi sta po tom pitanju..

Govori Cenan o nekom planu da se ekipa podmladi a plan prosle godine bio da iskusni igraci iznesu sezonu i iscupaju je. Samo sto ce nam ti djuturumi opet ostat Cenane, vezali ste ih dugim ugovorima. Kakav je to plan bgt?!

Msm da nije spomenuo veznjaka, ali mi s ovom vezom se nemamo cemu nadati. Veza nam treba biti prioritet, necemo valjda gledati opet dizelase Rjesite se staraca i mahalaca, nemojte se zavlaciti pa da budemo opet povaljeni. Em uzimaju djeci minute, em bespotreban teret na budzet i uz to klasicni mahalci koji iz nekog razloga se ne mogu boriti kad je najpotrebnije.
Bekric, Bogi, Markovic, Ugljesa nemaju sta raditi u ovoj ekipi, donekle i Zeba, ali eto uz ostanak i minutazu u zadnjim nekim minutama.

Dakle nama treba krilo, lijevi bek kako Cenan rece, stopera smo rijesili. Tome bi ja dodao jos veznjaka, 10 i napadaca, posto Bogi ostaje sigurno onda imamo 4 stopera i vise nam ne treba ali bi rado Bogija mjenjao s nekim.
Nije mi nesto ohrabrujuci govor Cenana, ali eto vidjet cemo. Sretno nam bilo!
Koja 4 stopera?

Velahalve
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:17 pm

ne mora niko ni doći, Kjosevski golman, što se tiče stopera definitivno Osmanković i Graovac, bekovi SIniša i Stana, zadnji vezni Marković, u sredini Zeba Žerić Zakarić i crnov,napad Imamo šta imamo Nikolić ili Zekonja, jbg možemo evropu izboriti, a imamo 3 mlada naša igrača u ekipi

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:18 pm

Bogi, Osman,Graonja,Tare
Željezničar ante portas !

teatrale36
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:20 pm

Jedan pravi, Bogi polovičan, ova dva momka svakako nece igrati.

Hadzijalagic
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:21 pm

Meni jedino sto je danas zapelo za oko je raniji odlazak sa stadiona Ugljese u odnosu na ostale i Kemo koji nije ni trenirao i otisao je na pocetku treninga, al vjerovatno zbog obaveza prema repki..

I bio je neki zayeban bmw ZG tablica na ulazu na zapad.. Mozda neki menadzeri :D
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

LARSSON
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:22 pm

dobro je, sad su i juniori insajderi

Leon_Professional
Kontakt:

Ti si onaj koji i sad tvrdi da je Sar. imalo sve u rukama a mi nismo.

Kako ce bolan mladi igraci dobit sansu.
Evo da malo prelistam : Ugljesa, Markovic, Blagojevic, Dino Hasanovic, Bekric. Znas kad ce ova dva juniora dobit sansu da igraju pored ovih igraca, nikad. Jos koliko Petrovic rotira, nece ni Dino dobit kako treba minute.
On nigdje ne potencira da ce se sredina pojacavat, olaksavat, a to je najbitniji dio tima. Djaba ti i Ramos nazad i naprijed Messi ako nemas vezu, a mi je nemamo.

@Teatrale, eto rekao ti je Asharak. Mislio sam vise na broj stopera, a sam znas da Bogija puskom ne mozes otjerat tako da on ostaje sigurno i bit ce u kombinacija sa Kemom i Gaovcem.

LARSSON
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:24 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Meni jedino sto je danas zapelo za oko je raniji odlazak sa stadiona Ugljese u odnosu na ostale i Kemo koji nije ni trenirao i otisao je na pocetku treninga, al vjerovatno zbog obaveza prema repki..

I bio je neki zayeban bmw ZG tablica na ulazu na zapad.. Mozda neki menadzeri :D
Kako je Kemo bio, repka je koliko znam juče ili prije 2 dana trebala u švicarskoj biti, ili se na ovog ne računa pa hajd radi šta hoćeš

Jaozinho22

uto jun 13, 2017 1:25 pm

Bosnia je napisao/la:
Jel ovo nijedan novinar nije u stanju da pita ublehu od sportskog direktora sta je s Jahicem?
Sta ima nejasno? Covjek pod ugovorom, mora mu se isplacivati plata i to je to...
Možemo li mi pod taj ugovor kao Jahic i da nam se mora isplaćivati plata posto je sve jasno, da odmah batalim i fax i sve poslove i prijavim se .
Spin majstori! !!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

storm_raider
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:26 pm

Mario Stanic.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

avlami97
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:
Ma znaš i sam da je SP rekao da neće računati na juniore, a sve preko Adžema, hajdarevića i jednog jarana od forumaša. :D Valjda je sad Hajdarević na aparatima, jer ide na pripreme sa prvim timom. Fakat na forumu svako baca insajderske. Pardon, šuplje :D
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Hadzijalagic
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:27 pm

LARS1921 je napisao/la:

Kako je Kemo bio, repka je koliko znam juče ili prije 2 dana trebala u švicarskoj biti, ili se na ovog ne računa pa hajd radi šta hoćeš
Bio bgm Kemo, presvukao se i opet obukao i otisao sa starim pet min. nakon pocetka treninga.. Nije ni izlazio na teren.. Mislio sam da je zbog repke.. Ko zna, mozda je sta hafifan..

Zna li neko nesto vise o ovim juniorima koji su prikljuceni? Sta igraju, kakvi su? Upoznat sam samo sa ovim malim Sabanom..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

storm_raider
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:25 pm
Bosnia je napisao/la:
Možemo li mi pod taj ugovor kao Jahic i da nam se mora isplaćivati plata posto je sve jasno, da odmah batalim i fax i sve poslove i prijavim se .
Spin majstori! !!
Sta je jasno? I savjetujem ti da ne nazivas nekoga spin majstorom. Covjek je napisao istinu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Amidza
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:28 pm

Dzaba, meni opet nekako zao Sadikovica jbg. Drago mi je sto su djeca tu i nadam se da cemo kakve-takve pare uzet za Lendru.

Zec, valjda, stize. Treba nam napadac, spic, bek, veznjak...tanko je ovo, realno. Nasam se dolascima iducih dana. Ja, na primjer, kad sam dosao na ovaj forum bili smo 9. na tabeli.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:
Ozbiljno ovo treba prestat. Ne znam je li to neko rekao ili ne, ali ako je vec rekao u povjerenju, ne treba odma dijeliti po forumu.
Samo ih dovodite u nezgodnu poziciju a momci su tek prikljuceni timu.

Saljite te informacije privatnim porukama ali ne ovako javno. Bolje je da i ne znamo sta se desava ako nista nije zvanicno, nego da ukopavamo ove koji nesto znaju...

LARSSON
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:

Bio bgm Kemo, presvukao se i opet obukao i otisao sa starim pet min. nakon pocetka treninga.. Nije ni izlazio na teren.. Mislio sam da je zbog repke.. Ko zna, mozda je sta hafifan..

Zna li neko nesto vise o ovim juniorima koji su prikljuceni? Sta igraju, kakvi su? Upoznat sam samo sa ovim malim Sabanom..
Vjerujem ja tebi da je bio, repka nam je cirkus onda, gori od nas :D

ChWilla
Kontakt:

uto jun 13, 2017 1:29 pm

avlami97 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
Ma znaš i sam da je SP rekao da neće računati na juniore, a sve preko Adžema, hajdarevića i jednog jarana od forumaša. :D Valjda je sad Hajdarević na aparatima, jer ide na pripreme sa prvim timom. Fakat na forumu svako baca insajderske. Pardon, šuplje :D
zanimljivo, ide na pripreme s prvim timom a ne računa se na njega niti će mu se nuditi ugovor...
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.

Prijava