Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 12:35 pm
Podasisao se Cenan, stucovao da bude ljepsi pred kamerama.
Nemojte izvlaciti iz konteksta da se nema para, jer to nije rekao covjek. Rekao je istinu, surovu istinu, koju i mi pricamo.
Eto sad se vidi da su svjesni, vidjet cemo hoce li raditi sta po tom pitanju..
Govori Cenan o nekom planu da se ekipa podmladi a plan prosle godine bio da iskusni igraci iznesu sezonu i iscupaju je. Samo sto ce nam ti djuturumi opet ostat Cenane, vezali ste ih dugim ugovorima. Kakav je to plan bgt?!
Msm da nije spomenuo veznjaka, ali mi s ovom vezom se nemamo cemu nadati. Veza nam treba biti prioritet, necemo valjda gledati opet dizelase Rjesite se staraca i mahalaca, nemojte se zavlaciti pa da budemo opet povaljeni. Em uzimaju djeci minute, em bespotreban teret na budzet i uz to klasicni mahalci koji iz nekog razloga se ne mogu boriti kad je najpotrebnije.
Bekric, Bogi, Markovic, Ugljesa nemaju sta raditi u ovoj ekipi, donekle i Zeba, ali eto uz ostanak i minutazu u zadnjim nekim minutama.
Dakle nama treba krilo, lijevi bek kako Cenan rece, stopera smo rijesili. Tome bi ja dodao jos veznjaka, 10 i napadaca, posto Bogi ostaje sigurno onda imamo 4 stopera i vise nam ne treba ali bi rado Bogija mjenjao s nekim.
Nije mi nesto ohrabrujuci govor Cenana, ali eto vidjet cemo. Sretno nam bilo!