A mozda je igrac sa kojim smo se nosali sa Standardom i prekucali Ferenca.
Slavko nije obavio niti jedan trening ali ga je sutnuo, neozbiljno ali eto.
Za pola naseg sadasnjeg veznog reda je igrac.
Slazem seBrkoo je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 11:58 amMeni ovo neozbiljno skroz djeluje. Svaka ozbiljna ekipa ima trenera i vise pomocnika, nisu oni dzaba tu. Cica ok, Alihodzic![]()
Karic moze proci. Bekric i Markovic moraju ici, moramo se rjesavati ovakvih igraca. Fali veznjak, centralni veznjak, moderan i brz igrac. Sljedece ljeto zahvaliti se na saradnji Stanicu, Zebi, Sinisi i Bogicevicu, i mozda Blagojevicu. Napokon ocistiti klub od polovnjaka a dovesti pojacanja i ubaciti talentovane juniore..
Mislim da njima i ističu ugovori sad na zimu, eventualno nekima na ljeto.Brkoo je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 11:58 amMeni ovo neozbiljno skroz djeluje. Svaka ozbiljna ekipa ima trenera i vise pomocnika, nisu oni dzaba tu. Cica ok, Alihodzic![]()
Karic moze proci. Bekric i Markovic moraju ici, moramo se rjesavati ovakvih igraca. Fali veznjak, centralni veznjak, moderan i brz igrac. Sljedece ljeto zahvaliti se na saradnji Stanicu, Zebi, Sinisi i Bogicevicu, i mozda Blagojevicu. Napokon ocistiti klub od polovnjaka a dovesti pojacanja i ubaciti talentovane juniore..
i sindikalcu na polusezoni, ne na kraju.
salemprolic je napisao/la: ↑uto jun 13, 2017 10:42 amČenan: "Ja kad sam došao ovdje bili smo deveti na tabeli"...haahahaha. Jos samo da i uprava kaze mi kad smo dosli ovdje bili smo deveti na tabeli pa da se s mosta kakvog bacim.