Nece im se psovati, imace gromoglasnu podrsku i strpicemo se 5 godina da taj projekat zazivi. Svaki pogresan pas ce biti ispracen aplauzom, svaki promasen zicer odobravanjem i svaki neistrcan sprint mislju kako bi to Miro istrcao, ali eto Miro ode za dzaba, pa treba istrpiti i to. Slavko ce dobiti potpunu podrsku, vecu nego Kek u Rijeci, napravicemo bolji kamp nego Tan, a Zuban nece prodavati djecu u Tursku, nego u Italiju i Svicarsku.pile87 je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 4:53 pmPolovnjak odmah otjerat i vidjeti ima li neki pionir ili kadet da bi igrao.Hadzijalagic je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 4:51 pmHaha, vidi fakat Zakaricu 24.. Ebo me svak ja konto da ima bar 29 haha.. Njemu je karijera u velikom padu i sumnjam da bi on za nas potpisao da mu je bar neki fenjeras iz Hrvatske ponudio ugovor..
Ako sam dobro razumio poenta tvojih postova je da kvalitetnu ekipu možemo napraviti samo od djece koju odgojimo ili koju dovedemo iz drugih klubova i samim tim napraviti i rezultat prije nego ih prodamo ili odu. TO se ja u potpunosti slažem sa tobom. Ja sam to već deset puta rekao. Naravno treba tu i pokoji iskusniji igrač tipa Miro i sl, pa i Crnov i Zakarić jer su oni bolji od Kokota obojica i od Đelmića vjeruj. Eh sad ja se fakat ne sjećam neke velike AMirove greške, a sigurno da ih je bilo. I najbolji i sad pogriješe a ne AMir, ali dosta više od njega su pravili greške svi iskusniji igrači. Poenta moja što sam tebi replicirao je da Dado i Began imaju kvalitetu, koja je veća od pola sadašnje ekipe čak i više i da bi meni bili u rosteru, ali ako ćemo napraviti top ekipu u kojoj oni relano nemaju mjesta onda bi radije šansu kad mogu davao Šabanu, Hrvanoviću, Džindi...sergejevic je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 3:20 pmPa data im je sansa i zavrsili su na drugom mjestu, a znamo svi da su pitari cijelo jedno prvenstvo poklopili da zavrse na prvom mjestu. Haha. Pored toga su i igrali lopte, moglo se nesto vidjeti na terenu. Haha. A sta danas gledamo? Haha.
@ponosannavas
Ja se sjecam bas jedne situacije kada je Amir izgubio loptu, bas kao Jovan u Tuzli, ako se ne varam. Opet kazem ne treba to shvatiti bukvalno. Da bi napravio nesto moras grijesiti. Mozda nisu Dado i Dzenis kvalitet Amira i Bajica, ali vala nisu ni Secerovic ili Pozder. Kako neko napisa koliko je to Dzenis dobio utakmica da odigra u spicu?
Dado, Dzenis i Memija eto nisu sposobni za nesto vise. Dobro.
Nisu ni Mujagic, Zeric i Osmankovic. Dobro.
Sutra nece biti ni Sabanadzovic, Hrvanovic, Besirevic.
Recimo ta djeca su se nosila s juniorima Salzburga i borili se do kraja s njima. Oni neki dan protiv Dinama. Za par godina iz tih generacija djecaci ce igrati za Lyon, Salke, neki mozda cak za Liverpool ili Real, a mi cemo dovoditi otpisane iz Serifa i Zalgirisa (kako se vec zove taj litvanski gigant) da igraju umjesto nasih djecaka.
samo što nisam vidio kadeta mlađeg od 30 godina ne pamtim... i svi nekakvi stari, na zalasku karijere.
čovjek potpisao čini mi se drugi dan priprema. prije polovine januara. realno, mogao je čekati još koliko hoćeš i ne stoji baš ni ona priča mi mu na zadnjem mjestu bili...kod nas su došla još četiri igrača poslije njega, on je bio prvi.Hadzijalagic je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 4:51 pmHaha, vidi fakat Zakaricu 24.. Ebo me svak ja konto da ima bar 29 haha.. Njemu je karijera u velikom padu i sumnjam da bi on za nas potpisao da mu je bar neki fenjeras iz Hrvatske ponudio ugovor..
Ja fakat ne kontam neke forumaše. Zakarić je pokazao da zna, Crnov isto tako. Svojim nekim ranijim nastupima su pokazali kako mogu biti ponajbolji igrači u ligi. Došli ljudi kod nas, imali određene probleme (Zakarić težina, Crnov povreda), nisu pokazali maksimum i odmah su neki polovnjaci (da ne govorim o tome da mislim da bi Zakarić bio puno bolji desno). Pa je li problem sačekati još bar polusezonu, da prođu još jedne pripreme, pa da ocjenjujemo? Nadam se da će ih Slavko dobro uigrati, da će im dići formu, jer s njima dvojicom u formi mislim da bismo puno dobili...pile87 je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 4:53 pmPolovnjak odmah otjerat i vidjeti ima li neki pionir ili kadet da bi igrao.Hadzijalagic je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 4:51 pmHaha, vidi fakat Zakaricu 24.. Ebo me svak ja konto da ima bar 29 haha.. Njemu je karijera u velikom padu i sumnjam da bi on za nas potpisao da mu je bar neki fenjeras iz Hrvatske ponudio ugovor..
Zakaric je otprilike dvije godine stariji od Dade do sada uspio izboriti da pospise za Dinamo. Zubana ne napadam nego cijenim, Amara najvise volim i ne smatram ga neprijateljem niti sam ikada smatrao.sergejevic je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 5:04 pm@pile
Pa ti se pravis nesto pametan s nekim komentarima o Zubanu. Kao da sam ja negdje spomenuo Zubana i koliko on voli Zelju. Prije pola sata napises ne treba stavljati u isti kos Zerica i Kemu s Dadom i Dzenisom jer su ova druga dva propali igraci. Jedan ima 20 godina, a drugi 21, a sada se sprdas za godine Zakarica koji ima "samo" 24.
Zamjena teza? Kazes ja zahtjevam najbolje igrace iz lige poput Besirevica i Ordagica. To je klasicna zamjena teza, jer ja niti u jednom trenutku nisam zahtjevao nesto. Momak je napisao ako vam se ne svidja na koji nacin bi vi radili. Ja sam mu odgovorio i nigdje nista nisam zahtjevao. Vidi se koga branis i koga napadas sa spominjanjem Zubana.
Slicno sto i @avlami radi. Pisemo o danasnjoj ekipi, a on nabraja neke dugove, poreze, neke ranije uprave. Opet vam kazem nigdje nisam spomenuo nikakve uprave, Zubana, bilo kojeg drugog menadjera...Klasicno spinovanje. Necemo pricati o ekipi, ajmo o neprijateljima, Amaru, drugim upravama, menadjerima i slicno.
hocemo li sad 10 stranica o dadi ko u stare dobre dane?
Izgleda da se to uveliko sprema.Hadzijalagic je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 4:46 pmIma li sta novo za jug? Kad ce vise ti projekti i informacije? Postajem nervozan, opet cu poceti kritikovati
Mi kasnimo po par sezona sa dovodjenjem tih zvucnijih imena, tipa Zakaric, Joco, Bekric, Jahic odnosno dovedemo ih kada tim igracima vec sve ladje potonu i kada nemaju drugih ozbiljnijih ponuda..ChWilla je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 4:27 pmzakarić bio želja svakog stručnog štaba i maltene svakog navijača zadnje 4 godine, sad je polovnjak koji uzima mjesto našoj djeci i kojeg treba nabiti nogom, sa čak 24 i po na leđima. on pred kraj sezone 2016. bio presudan za titulu zrinjskog, a za nas je polovnjak u zimu poslije toga.
i neko se nešto mršti kad se kaže da nije isto igrati u zrinjskom i kod nas...a zaista nije.
Kvalitetnu ekipu? Mi nemamo uopste ekipu. Nikakvu.ponosannavas je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 5:00 pmAko sam dobro razumio poenta tvojih postova je da kvalitetnu ekipu možemo napraviti samo od djece koju odgojimo ili koju dovedemo iz drugih klubova i samim tim napraviti i rezultat prije nego ih prodamo ili odu. TO se ja u potpunosti slažem sa tobom. Ja sam to već deset puta rekao. Naravno treba tu i pokoji iskusniji igrač tipa Miro i sl, pa i Crnov i Zakarić jer su oni bolji od Kokota obojica i od Đelmića vjeruj. Eh sad ja se fakat ne sjećam neke velike AMirove greške, a sigurno da ih je bilo. I najbolji i sad pogriješe a ne AMir, ali dosta više od njega su pravili greške svi iskusniji igrači. Poenta moja što sam tebi replicirao je da Dado i Began imaju kvalitetu, koja je veća od pola sadašnje ekipe čak i više i da bi meni bili u rosteru, ali ako ćemo napraviti top ekipu u kojoj oni relano nemaju mjesta onda bi radije šansu kad mogu davao Šabanu, Hrvanoviću, Džindi...sergejevic je napisao/la: ↑pon jun 12, 2017 3:20 pmPa data im je sansa i zavrsili su na drugom mjestu, a znamo svi da su pitari cijelo jedno prvenstvo poklopili da zavrse na prvom mjestu. Haha. Pored toga su i igrali lopte, moglo se nesto vidjeti na terenu. Haha. A sta danas gledamo? Haha.
@ponosannavas
Ja se sjecam bas jedne situacije kada je Amir izgubio loptu, bas kao Jovan u Tuzli, ako se ne varam. Opet kazem ne treba to shvatiti bukvalno. Da bi napravio nesto moras grijesiti. Mozda nisu Dado i Dzenis kvalitet Amira i Bajica, ali vala nisu ni Secerovic ili Pozder. Kako neko napisa koliko je to Dzenis dobio utakmica da odigra u spicu?
Dado, Dzenis i Memija eto nisu sposobni za nesto vise. Dobro.
Nisu ni Mujagic, Zeric i Osmankovic. Dobro.
Sutra nece biti ni Sabanadzovic, Hrvanovic, Besirevic.
Recimo ta djeca su se nosila s juniorima Salzburga i borili se do kraja s njima. Oni neki dan protiv Dinama. Za par godina iz tih generacija djecaci ce igrati za Lyon, Salke, neki mozda cak za Liverpool ili Real, a mi cemo dovoditi otpisane iz Serifa i Zalgirisa (kako se vec zove taj litvanski gigant) da igraju umjesto nasih djecaka.