To bi bilo odlično da napišu iskustva. Ali koda gledam saće se javiti neki sa pričom čuo sam, pričao mi od druga drug itd...storm_raider je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 5:48 pmOva anketa bi inace mogla biti jednoglasna. Jednoumlje, lobotomija...![]()
Volio bih da se jave ljudi koji pisu ovdje, a imaju djecu u omladinskim kategorijama, sa svojim iskustvima. Da li je to sada sve 'profesionalnije' ili nije? Da li ste zadovoljni? Cime niste? Generalno stanje i misljenje roditelja me interesuje.
Nema veze, bolje je i to... Malo da skrenemo pricu sa ovoga sto se vrti iz dana u dan.damirfile je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 5:51 pmTo bi bilo odlično da napišu iskustva. Ali koda gledam saće se javiti neki sa pričom čuo sam, pričao mi od druga drug itd...storm_raider je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 5:48 pmOva anketa bi inace mogla biti jednoglasna. Jednoumlje, lobotomija...![]()
Volio bih da se jave ljudi koji pisu ovdje, a imaju djecu u omladinskim kategorijama, sa svojim iskustvima. Da li je to sada sve 'profesionalnije' ili nije? Da li ste zadovoljni? Cime niste? Generalno stanje i misljenje roditelja me interesuje.
pa ja, da ja kazem treneru par pametnih..Plava Porodica je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 5:50 pmE necete razbojnici. Glasao sam za NE.
Yebo trening kad malog svog ne mozes pratiti ha ya.
Bas tako. Amar je godinama trubio o tome. Samo se cini medvjedja usluga djetetu, jer svaki roditelj misli da je njegovo dijete najbolje.Simply Blue je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 6:01 pmNema gore stvari od prije svega očeva, koji kontaju da znaju više od trenera(što je kod nas uglavnom slučaj), ispada kao da žele najbolje za svoje dijete, a i stvari gledaju sebe.
Pa to bi da prati trening pa da onda može kad ode kući da malom drži lekcije, pa to je horor
Pusti se ti te.njihove suplje. Sve nece a Ordagu, Sinana, Gotala kontaktirali.
Mogu oni kontaktirati koga hoće, ali su i sami svjesni svojih finansijskih mogućnosti. Plaćati dodatna pojačanja ne mogu, odnosno ne mogu plaćati ni ovo što trenutno imaju.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 6:23 pmPusti se ti te.njihove suplje. Sve nece a Ordagu, Sinana, Gotala kontaktirali.
Samo je razlika sto se to ne objavi na ss.ba pa da poslije mogu reci, ukrali vam ga, ispisali vas, ovo ono.