Pitari izgleda prvo vide koga mi hocemo pa ga i oni zaiskaju. Skauting by proxy.storm_raider je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 2:00 pmTritazide. Djeluje, ali izaziva nekontrolisano mokrenje.
Naravno da nije istina da ga Hajduk hoce. Istina je da ga Pitari hoce, hence the clanak.
I svaki je ako ništa u boljem stanju i u boljoj formi od Gotala, tako i da pod pretpostavkom da Fuctas ide, Gotal sigurno ne bi bio prva pozicija. Tako da, ako vaga izmedju Želje i Hajduka, Željo mu može garantovati mjesto u prvom timu. Ako je iole normalan, ne bi trebao razmišljati.phily je napisao/la:hajduk ima u napadu futcasa koji je doktor za gotala, imaju i ohandzu i saida , stoga nevjerujem da ce i gotala dovoditi
A kakvo je stanje sa Velićem, znam da je redovno bio pozivan u repku skupa sa Beširevićem..ko je bolji on ili Džindo, pošto većina spominje Džindu u kontekstu prvog tima.
Po meni, Dzindo. Kopija Keme po izgledu. Samo brži. Velic mi nekako ne izgleda kao neko ko bi mogao cuvati malo ozbiljnijeg napadaca.Simply Blue je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 2:16 pmA kakvo je stanje sa Velićem, znam da je redovno bio pozivan u repku skupa sa Beširevićem..ko je bolji on ili Džindo, pošto većina spominje Džindu u kontekstu prvog tima.
Editovao sam malostorm_raider je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 2:18 pmFilteri za pronalazak napadaca:
"Dalmatinac"
"Dobar igrac"
"Istetoviran"
''Lud''
''Psihički nestabilan''
"Ozivimo mu karijeru"
"Puno udarao loptu glavom kao mali"
Sabanadzovic, Dzindo, Velic, Kurtovic i mozda golman. Neko iz ofanzivne linije, samo sto su mi nedefinisani nekako. Svi su u 5 deka.. I jusufi i subo i onaj treci..omladina1921zeljina je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 2:23 pmŠta mislite koji od juniora će se priključiti prvom timu?
Dao sam svoj doprinos.Jaozinho22 je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 2:22 pmEditovao sam malostorm_raider je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 2:18 pmFilteri za pronalazak napadaca:
"Dalmatinac"
"Dobar igrac"
"Istetoviran"
''Lud''
''Psihički nestabilan''
"Ozivimo mu karijeru"
"Promijeni vise instagramusa i starleta nego sto golova da"![]()
Sta mislis sto sam napisao da je "Puno udarao loptu glavom kao mali"? Nije sigurno jer je planirao upisati fakultet.Jaozinho22 je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 2:22 pmEditovao sam malostorm_raider je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 2:18 pmFilteri za pronalazak napadaca:
"Dalmatinac"
"Dobar igrac"
"Istetoviran"
''Lud''
''Psihički nestabilan''
"Ozivimo mu karijeru"
"Puno udarao loptu glavom kao mali"![]()
lakse da ste samo pjesmu sstaviliAjzea je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 2:25 pmDao sam svoj doprinos.Jaozinho22 je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 2:22 pmEditovao sam malostorm_raider je napisao/la: ↑sub jun 10, 2017 2:18 pmFilteri za pronalazak napadaca:
"Dalmatinac"
"Dobar igrac"
"Istetoviran"
''Lud''
''Psihički nestabilan''
"Ozivimo mu karijeru"
"Promijeni vise instagramusa i starleta nego sto golova da"![]()