Dođe sada do mene da pregovaramo sa T. Livancicem
Nadam se daa izvor ima tacne informacije
odličan igrač, izgleda dosta toga smo naučili iz prethodnih transfer rokova
Treba im samo pokazati statuse Ramovica zamrzice ga pitari odmaLARS1921 je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 3:57 pmSinane reci koje ti je ime na forumu
-Bilo je nekih kontakata s ljudima koji rade za Njemačku i Mađarsku. Tek sam napunio 24 godine, želja mi je graditi karijeru, a ako odem u Aziju, to će biti teško. Tamo se ide zaraditi prvenstveno i u poznijim godinama. Vidjeću još dva tri dana i odlučiti. Nije nemoguće da ostanem igrati u BiH još godinu ili dvije, zagonetan je Ramović.
Priznao je da mu godi sto ga na društvenim mrežama “opsjedaju” navijači i Želje i Sarajeva.
pitari odjebaus
Brate to me puno ne zanima, ostavili su ga vjeruju mu, prešli su preko toga da je 2 trofeja prokockao sad nek mu daju autonomiju.salemprolic je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 3:27 pmHahaha brate stoji to sve, ali to ako se desi nayebali smo mi i to dobro. Jos jedne Slavkine pripreme i taktika "ko predje centar nek mu umre mater" ce nas u grob otjerat.Jaozinho22 je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 3:22 pmVala kad su ostavili Petrovića nek mu sad daju punu autonomiju oko stručnog štaba. Po njima je dobar izbor, sad nek čovjek radi. Nema mu niko pravo nametat stručni štab i pojačanja kad su mu već dali podršku i kraj.
Reha1921 je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 3:59 pmTreba im samo pokazati statuse Ramovica zamrzice ga pitari odmaLARS1921 je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 3:57 pmSinane reci koje ti je ime na forumu
-Bilo je nekih kontakata s ljudima koji rade za Njemačku i Mađarsku. Tek sam napunio 24 godine, želja mi je graditi karijeru, a ako odem u Aziju, to će biti teško. Tamo se ide zaraditi prvenstveno i u poznijim godinama. Vidjeću još dva tri dana i odlučiti. Nije nemoguće da ostanem igrati u BiH još godinu ili dvije, zagonetan je Ramović.
Priznao je da mu godi sto ga na društvenim mrežama “opsjedaju” navijači i Želje i Sarajeva.
pitari odjebaus![]()
saznaj ti nama jel ga onaj naš direCtor kontaktirao
A crni ŚvicarciLeon_Professional je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 4:04 pmTako je Brkati, a ne oni tvoji Skuletici, Ozegovici i ovi Spanci.
Leon_Professional je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 4:04 pmTako je Brkati, a ne oni tvoji Skuletici, Ozegovici i ovi Spanci.![]()
Leon_Professional je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 4:04 pmTako je Brkati, a ne oni tvoji Skuletici, Ozegovici i ovi Spanci.
Brkoo je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 4:13 pmLeon_Professional je napisao/la: ↑čet jun 08, 2017 4:04 pmTako je Brkati, a ne oni tvoji Skuletici, Ozegovici i ovi Spanci.![]()
![]()
Trebaju nam bolan 2-3 kapitalca uz ove igrace. Igraci koji odskacu i koji su bas prevage na terenu ako zelimo titulu. Ovi mladi igraci ce uz takve igrace jos brze napredovati. Ako zadrzimo Miru i Kjosevskog i 3 kapitalca onda ubacis par ovih talentovanih, par talentovanih juniora i super moderna ekipa bude. Mi nikome iz kontre nismo gola zabili, nevjerovatno uzasna tranzicija. Da nekom strancu pricam ne bi mi vjerovao. Bekric, Zeba i Markovic dok prime loptu, pa dok je ocarine, pa dok se okrenu svoj svoga zaboravi..